• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Akilaihtiyacimvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
24
18
3
32
Iyi aksamlar kk kadınları

Öncelikle yönetimden aldığım izinle actigim ikinci üyelikle yazıyorum.

Konuya nerden , nasıl gireceğimi bilmiyorum . Baştan soyleyeyim biraz uzun olacak ve lütfen konuyu saptırmadan , yargılamadan sadece öneri verecek şekilde yorumda bulunursanız sevinirim .

Biraz bilgi verecek olursam oldukça dağınık ve sorunlu bir aile hayatımız oldu her zaman . Tabi bunun getirdiği cok agir yükler ve duygusal boşluklarla hala savaş vermekteyim . Annem ve babam biz küçükken boşandı ve bu hiç kolay bir süreç olmadi . Abim ve ben kendimizi bildik bileli ağır kavgalar , psikolojik şiddete varan cümleler ve maddi sıkıntılar içinde büyüdük .

Şu anki durumumuzu özetleyecek olursak ; babamla yaşıyorum , calisiyorum ıyi bir isim var , abim de işine başlamak üzere . Yani dışarıdan bakıldığında her şey yolunda görülse de büyük psikolojik sıkıntılar icerisindeyim .

Özür dilerim uzattım ama asıl konuya gelecek olursak ; bu akşam abimin bilgisayarında gay olduğuna dair 2 konuşma görüntüsü gördüm . Fakat bu kendi hayatı diyip işin içinden çekilemiyorum . Çünkü yakın zamana kadar internetten tanistigi tabi daha sonra yuz yuze gorustugu fakat iliskileri sorunlu giden bir kız arkadaşı vardi . Onun disinda bilgisayarinda bir suru , belki 100 tane kiz fotoğrafı vardi. Ben şu anda ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum .

Gay veya biseksüel eğer kararı bu yöndeyse ben ona her zaman saygı duyarim ve yaninda olurum . Fakat korkum ; acaba bunu gercekten ne olduğunu bilerek mi istiyor ? Bu zamana kadar onu ben korudum kolladım yaninda oldum . Çünkü kendisi cok içine kapanık , evden dışarı çıkmayan , pc başından kalkmayan , cok az zamanlarda konuşkan , genellikle cabuk agresiflesen , bunun yaninda da genel kültürü yüksek oldukça bilgili birisi .

Bunun bir hastalık olmadığının farkındayım . Sadece korkum acaba yaşadığımız bu sorunlu aile hayatı ve bu içine kapanıklık yüzünden fikir karışıklığı yaşıyor olabilir mi ?

Şu anlık aileme söylemeyi dusunmuyorum ve dediğim gibi cabuk agresiflestigi icin onunla konuşmaya da cekiniyorum . Ama kendini yalnız hissetmesini istemiyorum . Ilerde bunalıma girmesini istemiyorum . Ya da toplumdaki bu baskılar yüzünden gizlemek için bir kadınla evlenip hem kendi hem de günahsız birinin hayatini mahvetmesini istemiyorum . Onu tek başına bırakamam o benim kardeşim .

Kızlar ne düşünmem gerektiğini ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . Yorumlarınızı bekliyorum .

Uzun oldu affedin . Telefondan yazıyorum imla hataları icin kusura bakmayın lutfen.

Zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Diyecek bişey bulamadım

Sizi tebrik ediyorum. Siz ne guzel bir kardeşsiniz öyle :dua:
Ben de sanırım kimseye söylemezdim ama onunla konuşmaya çalışırdım.

Cok teşekkür ederim . Inanın kendi ozel hayatımda da o kadar sorunlarim var ki çökmüş durumdayim . Abim yakin zamanda baska sehire gidecek buyuk ihtimalle . Diyorum acaba onu anladığımı belirten bir mektup yazip cantasina mi koysam . Ama utanir veya ters teperse benimle iletişimini keserse yalnız kalırsa diye cok korkuyorum .

Direkt konuşmasan. Gay olduğunu bildiğin bir ünlüyü tv de gördüğünde adam hakkında olumlu konuşsan oradan cinsel yönelimin insanın iyi ya da kötü olması ile ilgili olmadığını söylesen mesela. Cinsel yönelimi ne olursa olsun insanlara saygı duyduğunu hissettirsen. Yani direkt konuşmak yerine başka birinden konuya girmek daha rahat olur belki?

Cok teşekkür ederim . Inanın kendi ozel hayatımda da o kadar sorunlarim var ki çökmüş durumdayim . Abim yakin zamanda baska sehire gidecek buyuk ihtimalle . Diyorum acaba onu anladığımı belirten bir mektup yazip cantasina mi koysam . Ama utanir veya ters teperse benimle iletişimini keserse yalnız kalırsa diye cok korkuyorum .

Evet maalesef öyle bir ihtimal de söz konusu.
Bence direkt konuşmayın ama onu çok sevdiginizi herzaman yanında ve destekçisi olduğunuzu, onun sizin icin cok degerli olduğunu dile getirin.
Belko gecici bir şeydir ve sizin biliyor olmanız onu üzer.
Siz beklemede kalın o paylaşana kadar ozaman.
Ama arayın sorun, halini hatrini sorun.

Direkt konuşmasan. Gay olduğunu bildiğin bir ünlü tv de gördüğünde adam hakkında olumlu konuşsan oradan cinsel tercihin insanın iyi ya da kötü olması ile ilgili olmadığını söylesen mesela. Cinsel yönelimi ne olursa olsun insanlara saygı duyduğunu hissettirsen. Yani direkt konuşmak yerine başka birinden konuya girmek daha rahat olur belki?

Şu an onunla aynı evde degiliz kendisi eğitimde o yuzden cok bir şey paylaşamıyoruz .2 günde bir konuşabiliyoruz . Biz hiç birbirimize sevgisini gösteren insanlar olamadık ama ben bugünden itibaren ona daha yakın davranmaya sevgimi göstermeye calisiyorum .

bence abınıze zaman verın yenı ıse gırecekmıs bırakın bıraz sosyallessın belkı kotu bır donem gecırıyor ve atlatacak. Ve ılerıde bu durumundan rahatsız olacak sızın bılmenızden de rahatsız olup unutamayacak. Yanı bıldıgınızı bılmesın bıraz gozlem yapın bırde cok ozel bı alan ne kadar kardes de olsa oyle kolay kolay bu alana gırmemelı mudahale etmemelı.

M magicat a katılıyorum.
Eşcinsel olduğunu bildiğiniz ünlülerden falan bir şekilde ,ister tv de görünce,ister bir şekilde sohbet ona gelince saygı ifadeleri ya da işini iyi yaptığını belirten cümlelerle konuşun.
Yüzündeki ifadeye göre de ilerler ya da durursunuz.
Tek yapmanız gereken anlayış ve sevgi ile yaklaşmak.
Peki itiraf ederse ne değişecek sizde?

Evet maalesef öyle bir ihtimal de söz konusu.
Bence direkt konuşmayın ama onu çok sevdiginizi herzaman yanında ve destekçisi olduğunuzu, onun sizin icin cok degerli olduğunu dile getirin.
Belko gecici bir şeydir ve sizin biliyor olmanız onu üzer.
Siz beklemede kalın o paylaşana kadar ozaman.
Ama arayın sorun, halini hatrini sorun.

Şu anlık ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama geçici değilse ve bunu benimle paylaşmazsa cok üzülürüm . Artik aynı evde olmayacağımız icin de devam ediyor mu diye kontrol edemem burda çıkmaza giriyorum .

bir kac fikir vermek istiyorum. sen konuş konu ac desem once bir dene baska birinden bahset tepkisini olc. konuyu kapattiysa biraz zaman geçsin fake bir hesap aç kardeşine istek at. faks hesapta sen de şu an onun durumunda ol. hatta cinsiyet değiştirmiş an pişman olmuş ol. pişman olduğunu çok geç soyle. önce konuş irdele. Gerçek kafasındaki düşünceyi öğren bir ay falan sohbet ettikten sonra ona cinsiyet değiştirip pişman olduğunu psikiyatrist e gitmekten cekinmemesini şöyle.
aklıma bunlar geldi inşallah işe yarar

bence abınıze zaman verın yenı ıse gırecekmıs bırakın bıraz sosyallessın belkı kotu bır donem gecırıyor ve atlatacak. Ve ılerıde bu durumundan rahatsız olacak sızın bılmenızden de rahatsız olup unutamayacak. Yanı bıldıgınızı bılmesın bıraz gozlem yapın bırde cok ozel bı alan ne kadar kardes de olsa oyle kolay kolay bu alana gırmemelı mudahale etmemelı.

Haklısınız . Ben ona kesinlikle karışmak istemiyorum fakat yaşadığımız toplumu biliyorsunuz . Bu onun için cok yıpratıcı olabilir . Benim tek isteğim ona destek olmak . Boyle bir şey yuzunden onu kaybetmek istemiyorum .

bir kac fikir vermek istiyorum. sen konuş konu ac desem once bir dene baska birinden bahset tepkisini olc. konuyu kapattiysa biraz zaman geçsin fake bir hesap aç kardeşine istek at. faks hesapta sen de şu an onun durumunda ol. hatta cinsiyet değiştirmiş an pişman olmuş ol. pişman olduğunu çok geç soyle. önce konuş irdele. Gerçek kafasındaki düşünceyi öğren bir ay falan sohbet ettikten sonra ona cinsiyet değiştirip pişman olduğunu psikiyatrist e gitmekten cekinmemesini şöyle.
aklıma bunlar geldi inşallah işe yarar

Olabilir . Zaten o uygulamadan fake bir hesap actim kendime . Belki onunla onun gibi biriymiş konuşarak yaşadıklarını öğrenebilirim.

Haklısınız . Ben ona kesinlikle karışmak istemiyorum fakat yaşadığımız toplumu biliyorsunuz . Bu onun için cok yıpratıcı olabilir . Benim tek isteğim ona destek olmak . Boyle bir şey yuzunden onu kaybetmek istemiyorum .

Nıyetını anlayabılıyrum ama acelecı olma once ıyıce emın olman lazım gercekten dısarısyla hasır nesır olsun sosyallessın ve sen hala onun tercıhının o yonde oldugundan emın olursan o zaman destek olursun. Su an ıcın bıldıgını bılmemesı onun ıcın daha zor olur gıbıme geldı ama tabı o senın abın huyunu suyunu tepkılerınu sen daha ıyı bıkırsın onunla knusman ona ıyı gelecegını dusunuyrsan oyle yap

Ben sadece abinize olan duyarlılığınız, saygınız, bağlılığınız ve ilginiz için sizi tebrik etmek istedim.. Sizin varlığımız bile en büyük destek bunu hissettiği ve yeterince gösterdiğiniz sürece...

M magicat a katılıyorum.
Eşcinsel olduğunu bildiğiniz ünlülerden falan bir şekilde ,ister tv de görünce,ister bir şekilde sohbet ona gelince saygı ifadeleri ya da işini iyi yaptığını belirten cümlelerle konuşun.
Yüzündeki ifadeye göre de ilerler ya da durursunuz.
Tek yapmanız gereken anlayış ve sevgi ile yaklaşmak.
Peki itiraf ederse ne değişecek sizde?

Dediğim gibi aynı yerde yasamadigimiz icin bunu yapamiyorum . Şu anda aklıma gelen tek şey onu sevdiğimi daha fazla gösterip benimle konuşmasını sağlamak . Itiraf ederse ben de bir şey değişmeyecek . Emin olup olmadığına boşlukta olup olmadığına karar vermesinde belki yardımcı olabilirim . Eğer gerçekten içinden gelen buysa yalnız olmadığını hissettirmek istiyorum . Hayatini istediği gibi yaşamasına gerekirse yurt dışına gitmesine sağlığına dikkat etmesine yönlendirmek istiyorum .

Nıyetını anlayabılıyrum ama acelecı olma once ıyıce emın olman lazım gercekten dısarısyla hasır nesır olsun sosyallessın ve sen hala onun tercıhının o yonde oldugundan emın olursan o zaman destek olursun. Su an ıcın bıldıgını bılmemesı onun ıcın daha zor olur gıbıme geldı ama tabı o senın abın huyunu suyunu tepkılerınu sen daha ıyı bıkırsın onunla knusman ona ıyı gelecegını dusunuyrsan oyle yap

Ne demek istediğinizi anladim . Ben de beklemeyi düşünüyorum . Sizce bu yüzden benden uzaklaşır mi ?

Sevginin gücüyle halolmayacak hiçbir şey yoktur..
Umarım hallolur, insanları cinsel seçimleri yüzünden yargılayan ve yadırgayan bir toplumuz malesef. Bu da ülke olarak bir ayıp belkide, yada en büyük ayıbımız bu.
Allah yardımcınız olsun...

Back
X