Iyi aksamlar kk kadınları
Öncelikle yönetimden aldığım izinle actigim ikinci üyelikle yazıyorum.
Konuya nerden , nasıl gireceğimi bilmiyorum . Baştan soyleyeyim biraz uzun olacak ve lütfen konuyu saptırmadan , yargılamadan sadece öneri verecek şekilde yorumda bulunursanız sevinirim .
Biraz bilgi verecek olursam oldukça dağınık ve sorunlu bir aile hayatımız oldu her zaman . Tabi bunun getirdiği cok agir yükler ve duygusal boşluklarla hala savaş vermekteyim . Annem ve babam biz küçükken boşandı ve bu hiç kolay bir süreç olmadi . Abim ve ben kendimizi bildik bileli ağır kavgalar , psikolojik şiddete varan cümleler ve maddi sıkıntılar içinde büyüdük .
Şu anki durumumuzu özetleyecek olursak ; babamla yaşıyorum , calisiyorum ıyi bir isim var , abim de işine başlamak üzere . Yani dışarıdan bakıldığında her şey yolunda görülse de büyük psikolojik sıkıntılar icerisindeyim .
Özür dilerim uzattım ama asıl konuya gelecek olursak ; bu akşam abimin bilgisayarında gay olduğuna dair 2 konuşma görüntüsü gördüm . Fakat bu kendi hayatı diyip işin içinden çekilemiyorum . Çünkü yakın zamana kadar internetten tanistigi tabi daha sonra yuz yuze gorustugu fakat iliskileri sorunlu giden bir kız arkadaşı vardi . Onun disinda bilgisayarinda bir suru , belki 100 tane kiz fotoğrafı vardi. Ben şu anda ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum .
Gay veya biseksüel eğer kararı bu yöndeyse ben ona her zaman saygı duyarim ve yaninda olurum . Fakat korkum ; acaba bunu gercekten ne olduğunu bilerek mi istiyor ? Bu zamana kadar onu ben korudum kolladım yaninda oldum . Çünkü kendisi cok içine kapanık , evden dışarı çıkmayan , pc başından kalkmayan , cok az zamanlarda konuşkan , genellikle cabuk agresiflesen , bunun yaninda da genel kültürü yüksek oldukça bilgili birisi .
Bunun bir hastalık olmadığının farkındayım . Sadece korkum acaba yaşadığımız bu sorunlu aile hayatı ve bu içine kapanıklık yüzünden fikir karışıklığı yaşıyor olabilir mi ?
Şu anlık aileme söylemeyi dusunmuyorum ve dediğim gibi cabuk agresiflestigi icin onunla konuşmaya da cekiniyorum . Ama kendini yalnız hissetmesini istemiyorum . Ilerde bunalıma girmesini istemiyorum . Ya da toplumdaki bu baskılar yüzünden gizlemek için bir kadınla evlenip hem kendi hem de günahsız birinin hayatini mahvetmesini istemiyorum . Onu tek başına bırakamam o benim kardeşim .
Kızlar ne düşünmem gerektiğini ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . Yorumlarınızı bekliyorum .
Uzun oldu affedin . Telefondan yazıyorum imla hataları icin kusura bakmayın lutfen.