Yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Bir uzmandan destek alabilirsiniz cunku bu aşamada atacaginiz bir adim abinizin sizden uzaklasmasina sebep olabilir. Uzman birinin goruslerini alip ona gore davranabilirsiniz

Sadece tercihinin kendisine ait olduğunu ve sevginizin değişmeyeceğini hissettirin örnekler üzerinden. Direkt sormanız ya da ima etmeniz uzaklastira bilir. Belki kendiisi bile emin değildir. Güveni ve sevginizi verin emin olduğunda hazır hissettiğinde ilk konusabileceği insan olun sadece :)) Müdahale etmeden..

Cok teşekkür ederim sanirim hepimiz bu konuda hem fikiriz bir süre sevgiyle beklemede kalmaliyim

Bir uzmandan destek alabilirsiniz cunku bu aşamada atacaginiz bir adim abinizin sizden uzaklasmasina sebep olabilir. Uzman birinin goruslerini alip ona gore davranabilirsiniz

Şu anda bir uzmanla görüşebilecek durumum yok ama belediyenin aile ve toplum sağlığı merkezlerini görmüştüm onları bir araştırıp bir psikologa ulaşmayı düşünüyorum yorumunuz icin cok teşekkür ederim

Terapiyi aslında abi için söylediydim :) Önerseniz olmaz diceğini de hissettiğim için şöyle bir önerim var:

Abi ben terapiye gitmek istiyorum, ama desteğe ihtiyacım var. Destek olmak için benimle gelir misin?

derseniz, terapist de ikinizi aynı anda alırsa valla bu iş olur gibime geldi.

Onu götürmek su an imkansız gibi geldiği için ustume alındım sanirim :) Ayni şehirde yaşayacak olsaydık dediğiniz gibi olabilirdi ama şu aşamada en azindan ben gidersem abime nasil yardımcı olabileceğimi daha sağlıklı öğrenirim diye düşünüyorum .

Bence yanında "bi gay arkadaşım var o kadar çok seviyorum ki onu, çok tatlı bi insan, kendini bilen kararlı bi insan" vs.vs. gibi gaylere karşı ön yargili olmadığınızı onu anlayabileceginizi yargilamayacaginizi belli eden konuşmalar yapabilirsiniz çaktırmadan tabi. Bence çok işe yarayacaktır, size yavaş yavaş kendini açabilir böylece.Ama direkt konuya girer gibi değil bi yerden konuyu bağlayarak ilerleyin

Bence yanında "bi gay arkadaşım var o kadar çok seviyorum ki onu, çok tatlı bi insan, kendini bilen kararlı bi insan" vs.vs. gibi gaylere karşı ön yargili olmadığınızı onu anlayabileceginizi yargilamayacaginizi belli eden konuşmalar yapabilirsiniz çaktırmadan tabi. Bence çok işe yarayacaktır, size yavaş yavaş kendini açabilir böylece.Ama direkt konuya girer gibi değil bi yerden konuyu bağlayarak ilerleyin
Evet çok güzel bir fikir . Once sadece arkadaş olarak bir kaç konuda adını geçirip daha sonra biliyor musun bahsettiğim x gay mis ve bunun cok doğal olduğunu hic çekinmediğini söyledi hayran kaldim gibi bir konuşma yapabilirim . Cok tesekkurler .

Iyi aksamlar kk kadınları

Öncelikle yönetimden aldığım izinle actigim ikinci üyelikle yazıyorum.

Konuya nerden , nasıl gireceğimi bilmiyorum . Baştan soyleyeyim biraz uzun olacak ve lütfen konuyu saptırmadan , yargılamadan sadece öneri verecek şekilde yorumda bulunursanız sevinirim .

Biraz bilgi verecek olursam oldukça dağınık ve sorunlu bir aile hayatımız oldu her zaman . Tabi bunun getirdiği cok agir yükler ve duygusal boşluklarla hala savaş vermekteyim . Annem ve babam biz küçükken boşandı ve bu hiç kolay bir süreç olmadi . Abim ve ben kendimizi bildik bileli ağır kavgalar , psikolojik şiddete varan cümleler ve maddi sıkıntılar içinde büyüdük .

Şu anki durumumuzu özetleyecek olursak ; babamla yaşıyorum , calisiyorum ıyi bir isim var , abim de işine başlamak üzere . Yani dışarıdan bakıldığında her şey yolunda görülse de büyük psikolojik sıkıntılar icerisindeyim .

Özür dilerim uzattım ama asıl konuya gelecek olursak ; bu akşam abimin bilgisayarında gay olduğuna dair 2 konuşma görüntüsü gördüm . Fakat bu kendi hayatı diyip işin içinden çekilemiyorum . Çünkü yakın zamana kadar internetten tanistigi tabi daha sonra yuz yuze gorustugu fakat iliskileri sorunlu giden bir kız arkadaşı vardi . Onun disinda bilgisayarinda bir suru , belki 100 tane kiz fotoğrafı vardi. Ben şu anda ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum .

Gay veya biseksüel eğer kararı bu yöndeyse ben ona her zaman saygı duyarim ve yaninda olurum . Fakat korkum ; acaba bunu gercekten ne olduğunu bilerek mi istiyor ? Bu zamana kadar onu ben korudum kolladım yaninda oldum . Çünkü kendisi cok içine kapanık , evden dışarı çıkmayan , pc başından kalkmayan , cok az zamanlarda konuşkan , genellikle cabuk agresiflesen , bunun yaninda da genel kültürü yüksek oldukça bilgili birisi .

Bunun bir hastalık olmadığının farkındayım . Sadece korkum acaba yaşadığımız bu sorunlu aile hayatı ve bu içine kapanıklık yüzünden fikir karışıklığı yaşıyor olabilir mi ?

Şu anlık aileme söylemeyi dusunmuyorum ve dediğim gibi cabuk agresiflestigi icin onunla konuşmaya da cekiniyorum . Ama kendini yalnız hissetmesini istemiyorum . Ilerde bunalıma girmesini istemiyorum . Ya da toplumdaki bu baskılar yüzünden gizlemek için bir kadınla evlenip hem kendi hem de günahsız birinin hayatini mahvetmesini istemiyorum . Onu tek başına bırakamam o benim kardeşim .

Kızlar ne düşünmem gerektiğini ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . Yorumlarınızı bekliyorum .

Uzun oldu affedin . Telefondan yazıyorum imla hataları icin kusura bakmayın lutfen.

Sanmıyorum.
Kimse psikolojim bozuk siye gay ya da biseksüel olmaz.
Öyle olsa bu ülkenin %90'ı olurdu.
Demek bu yönde bir yönelimi var.
Biraz zaman verip izlemede kalın.
Eğer daha önce sezmediyseniz bir arkadaşına şaka yapmış, o siteleri veya ilişki çeşitini merak etmiş de olabilir.
Agresifleşmeden konuşun, sakince..
Gayler hakkında olumlu düşündüğünüzü belirtin laf arasında konuştuğunuzda. Onları desteklediğinizi, yaşam haklarına saygı duyduğunuzu,
utanılacak bişey olmadığını, enerjilerine hayran olduğunuzu falan....
Zaten yeterince bilgilisiniz onu kırmazsınız.
Konuşmaktan başka çözüm yok gibi.

Sanmıyorum.
Kimse psikolojim bozuk siye gay ya da biseksüel olmaz.
Öyle olsa bu ülkenin %90'ı olurdu.
Demek bu yönde bir yönelimi var.
Biraz zaman verip izlemede kalın.
Eğer daha önce sezmediyseniz bir arkadaşına şaka yapmış, o siteleri veya ilişki çeşitini merak etmiş de olabilir.
Agresifleşmeden konuşun, sakince..
Gayler hakkında olumlu düşündüğünüzü belirtin laf arasında konuştuğunuzda. Onları desteklediğinizi, yaşam haklarına saygı duyduğunuzu,
utanılacak bişey olmadığını, enerjilerine hayran olduğunuzu falan....
Zaten yeterince bilgilisiniz onu kırmazsınız.
Konuşmaktan başka çözüm yok gibi.

Bir süre kendini bulmasını bekleyip ona güven vermek biraz daha mantıklı geldi bana . Eğer hala devam ederse ve bu yüzden sıkıntı yaşadığını sezersem konusmayi düşünüyorum .

Kendi hayatı kendi haline bırakın. O sizinle neden erkeklerden hoşlanıyorsun diye konusma yapmıyorsa buna gerek yok demektir.

Benim derdim onun tercihlerini sorgulamak degil ki. Boyle bir toplumda boyle tercihlerin ne kadar psikolojik savaş gerektirdiğini görüyoruz . Bu baskılar yüzünden kaç tane insan canına kıydı . Kendi hayatı diyip boyle bir risk alamam .insanlar yalnız kaldığında kafasından neler geçiyor cok ıyi bilirim. Benim derdim kendisine destek olan birilerinin olduğunu hissetmesi .

Back
X