Ayyy fenalık bastı sabah sabah ya. Taşının arkadaşım o evden bir an önce. Verin kirayı ama kafanız rahat olsun. Bu ne ya böyle şey olur mu? Sen ilk gün gidip yardım etmeyi bırak normalde de gidip yapmak zorunda değilsin ki. Anladım kadarıyla kv dolduruyor biraz da. Bu sorunlar kendi evinize geçmeden düzelecek gibi görünmüyor. Çok terbiyesizlik yaptığı. Senin evine sen yokken nasıl girebilirmiş.
Eşinle konuş araya mesafe koymasını söyle ve eğer çalışmıyorsan bi ,işe girip çalışmaya başla. Kendi evinize çıkın bence yoksa olmaz arkadaşım. Onların evinde oturduğun sürece huzur vermeyecekler sana bu belli. Allah yuvanı eşini ve seni korusun inşallah.
Peki bu kadar olumsuzluk neden evveliyatı olması lazım veya bir sebebe dayanması lazım eşinin tutumundan hiç bahsetmemişsin o ne düşünüyor bu konuda
maddi bağımsızlığınız yoksa çekersiniz, parası olanın sözü geçer her zaman bu böyledir, o yüzden çiftlerin evlenmek için ilk önceliği seviyoruz aşığızdan önce ekonomik bağımsızlık olmalı bence
Evliliğin ilk zamanları çalısma dedi eşim bana o yuzden calısmıyorum ünv mezunuyum zaten,ama basladım iş aramaya,iş bulup bu evdende çıkıcam insallahh..
Mrb kızlar ben 8 aylık evliyim,evlendiğim günün ertesi günü başladı tüm saçmalıklar.Okadar uzunki keserek yazıcam.Herkestede görüldüğü gibi gelip gitme problemi,evliliğimin ertesi günü kp'nin evine gittik çağırması üzerine.Bana takılan bilezikleri götürmediğim için burnumuzdan getirdi.götürüp ona göstermem gerekiyomus bağırdı çağırdı daha 1 günlük gelindim..balayından döndüğümüzde aldı karsısına bulasık makınası kullanma elinde yıka ddi,evin çok pis dedi(ben balayındayken evime girmiş yedek anahtarla pis olcak tabi yeni gelinim işmi yapcaktım)snra esim iş bası yaptı,o sabah beni çağırdılar iş var gel yardım et diye..esim iş bası yapmıs,o aksam karsılıycam onu evde,ilk kez yemek yapıcam esime.gitmedim diye demedğni bırakmadı..hergün cagırdı,benim oraya gidip temizliğe işe yardım etmemi istiyo..hersey asıl bundan snra basladı zaten..haftada 3-4 defa onun evine gitmem gerekiyomus,ailemi çağırdıgımda onlarıda çağırmam gerekiyomus,onun istediği gibi olmadığım için defalarca ağlattı beni.evime geldi eşim işteyken bagırdı cagırdı,derdin ne senin geliceksin evime haftada 3 gün geliceksin diye..bundan 2 ay öncede beni aileme sikayet etmeye gitti karısıyla,kayınvalidem üvey bu arada.yok ben önüne cay koymuyomusum,o odaya girdiğinde ayaga kalkmıyomusum,onun evine gittiğim zaman hiç bişeye yardım etmiyomusum,o eve gittiğimde hep esimin yanına oturuyomusum daha neler neler..duydugumda çok sinirlendim kinim dahada arttı kayınvalideme açtım ağzımı yumdum gözümü,yine haklı çıkarttılar kendilerini bi sekilde,sürekli evden çıkartmakla tehdit ediyo bizi,sanıyoki biz onun evinden çıkarsak yasayamayız.Ramazanda iftara çağırdım gelmediler,2 defa cagırdım gelmediler.ramazanda evime geldi esim yoktu evde,konusmaya gelmiş bnmle sen cahilsin,biz seni eğiticez,geliceksn kv yardım ediceksiniz,birlikte yemek yapcaksınız aksam yiyip eve gecceksiniz,ailenle çok görüşmyceksin artk evlendin mesafe koycaksın,annen çok karısmasın size fitne sokar aranıza,eğer sözümü dinlemezseniz huzurunuzu bozarım dedi..sadece sustum dinledim ve en snunda sen benim evime gelip bu sekilde konusamazsın dedim 7 aydır susuyorum knusmuyorum saygımdan sabrımı tasırdınz ddim..sen bana bagırdın saygısızlık ettin ddi kalktı gitti,hiç bsey demeden kapıyı kapattım..bi çok insan benm gösterdgm sabrı gostermezdi eminim.. sonra konusmadı benimle hiç,esimi arayıp bagrıp cagırmıs karın bana saygsızlık yaptı ÖZÜR DİLİYCEK benden yoksa evimden çıkın onu asla affetmem demiş..Kandilde aradım kandılını kutlamak için herseye ragmen,niye aradın ddi bana,ramazan bayramında gittim yanına elini vermedi bana yüzüme bile bakma sürekli söylendi..bayramdan snra köye gidicekti,yine yolcetmeye gidiyim ddim,kaynıma benim için sakın bu eve gelmesin kovarım demiş..oyle dediği için eşimde kızdı gtmedi yolcetmeye..Dünde köyden geldi,ben gitmedim yanına esim gitti,hala özür bekliyomus benden,özür dilemesse gelip evinizi dağıtrım demiş..napmam lazım kızlar siz olsanız napardınız,aileme anlatamıyorum akıl alabileceğim kimsem yoksiz olsanız özür dilermiydiniz?????Eşimle huzurum bozuluyo hep aynı konularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?