Yorumlarınıza,fikirlerinize okadar ihtiyacım varki kızlarr,KPbeni delirtcek :(

ezel90

İnanmak başarmanın yarısıdır -_-
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
487
115
123
35
................................................................

Son düzenleme:
Ayyy fenalık bastı sabah sabah ya. Taşının arkadaşım o evden bir an önce. Verin kirayı ama kafanız rahat olsun. Bu ne ya böyle şey olur mu? Sen ilk gün gidip yardım etmeyi bırak normalde de gidip yapmak zorunda değilsin ki. Anladım kadarıyla kv dolduruyor biraz da. Bu sorunlar kendi evinize geçmeden düzelecek gibi görünmüyor. Çok terbiyesizlik yaptığı. Senin evine sen yokken nasıl girebilirmiş.

Eşinle konuş araya mesafe koymasını söyle ve eğer çalışmıyorsan bi ,işe girip çalışmaya başla. Kendi evinize çıkın bence yoksa olmaz arkadaşım. Onların evinde oturduğun sürece huzur vermeyecekler sana bu belli. Allah yuvanı eşini ve seni korusun inşallah.

tüm bunlar olurken senin eşin nerde, etkisiz eleman mı çıkın evden olsun bitsin bu ne? bedava hizmetçi arıyo adam yerinde olsam ben deliliğe vurup cinnet getirmiştim sanırım panik atağımın gözünü seveyim

Peki bu kadar olumsuzluk neden evveliyatı olması lazım veya bir sebebe dayanması lazım eşinin tutumundan hiç bahsetmemişsin o ne düşünüyor bu konuda

Bende öyle düşünüyorum canım çıkmak istiyorum bu evden,gerci kredi ödüyoruz yarısını kp ödüyor ama onun üstüne o aldı evi sonucta..çıkmadığımız sürece huzur yok bize,kira öderim huzurlu olurumm..

maddi bağımsızlığınız yoksa çekersiniz, parası olanın sözü geçer her zaman bu böyledir, o yüzden çiftlerin evlenmek için ilk önceliği seviyoruz aşığızdan önce ekonomik bağımsızlık olmalı bence

Peki bu kadar olumsuzluk neden evveliyatı olması lazım veya bir sebebe dayanması lazım eşinin tutumundan hiç bahsetmemişsin o ne düşünüyor bu konuda

Kp çocuklarına aşırı düşkün esşim 28 yasında ama hala hayatına müdahale eder..Hayatımıza müdahale etmeye calısıyo.Benim sözümü dinliyceksiniz diyo.Esim herzaman benim yanımda hiç bizaman babasının doldrusuna gelip bana bişey soylemedii..aksine babasına benim karım sucsuz hep sen suclusun diye kızdı..benim tarafımda ama yinede huzurumuz bozuluyo bazen..

Evliliğin ilk zamanları çalısma dedi eşim bana o yuzden calısmıyorum ünv mezunuyum zaten,ama basladım iş aramaya,iş bulup bu evdende çıkıcam insallahh..

ben olsam hayatta özür dilemem..
ne yapmışsın ki özür dileyecek..
sen eşini ikna et senden uzak tutsun onları..

Evliliğin ilk zamanları çalısma dedi eşim bana o yuzden calısmıyorum ünv mezunuyum zaten,ama basladım iş aramaya,iş bulup bu evdende çıkıcam insallahh..

iyi edersin, eşim babasına kızıyo diyosun ama yaptırımı yok safi laf, aynı tas aynı hamam para biriktirin o evden çıkın minnet etmeyin, adamın mantığı şu: benim evimde oturuyosunuz bana biat edeceksiniz, ailenle görüşme annen nifak sokar ne demek yaa deli mi ne

Özür dileme .

Kayınpederin bunu bir zafer olarak görecektir , hakketmediği zaferi yaşamasına gerek yok .

Burada kilit nokta eşin . Onun tavrı , tutumu , olaya bakışı her şeyden önemli.

Sürekli ev ile tehdit ettiği için ilk işiniz en kısa zamanda mümkünse evden çıkmak olsun .Bu zaten gemileri yakmak olacaktır.

Taleplerinin hiç biri elle tutulur değil , uzak durmanızda evinizin huzuru için fayda var .

Kısaltmalar, sesli harflerin yutulması.... Ne kadar zor böyle bir konu okumak.

Sizi tehdit ediyor farkında mısınız? Evini dağıtırım, evimden cıkın vs. Cıksanıza su adamın evinden, kendi hayatınızı kendiniz kurun.

Ben olsam? Lanet olsun evinize deyip iki göz de olsa kendi evime çıkarım. Bir daha da hayatta görüymem. Torun dahi göstermem. Eşim kabul etmezse onu da boşarım.

canım benim keşke ilk baştan bu kadar taviz vermeseydin benim kayınpederimde seninkine benziyor ama o kadar değil allahtan :) emin ol kaynanan doldurmuyordur anladığım kadarı ile kayınpederin çirkef...bence hemen taşın ve çalışmaya başla o adamdan özür dilesende yarından sonra başka bir bahane ile aranızı bozar...ben 3 haftalık evliyim eşim ailesine yakın yerden istedi biraz sorun yaptım ama genede tuttuk şimdi hergün gel git istiyorlar bende mesafemi koydum şimdiden iyikide koymuşum diyorum yaşadklarını okuyunca rabbim yardımcın olsun ama ben eşime sürekli bizi çok biraraya getirirsen huzursuz oluruz baban aksi bende agresifim :) diyorum tek taraflı kayınpederimi suçlasam agresifleşir biliyorum .... o yüzden eşini güzel bir şwekilde ikna etmeye çalış ve taşının hemen

Hep aynı kafa bize hizmet etsin, ailesiyle görüşmesin, pehhh

Kümes bile olsa gideceğim yer taşınırım, ömrü billahda bakmam suratına, hadsiz herif

Bu adamı hayatınızdan silip atmak için hiç de geç kalmış sayılmazsınız, adam oğluna hanım değil kendisine hizmetçi aldığını filan sanıyor, ne demek gelir dağıtırım! Kapıyı bile açmam ben olsam direk polis çağırır attırırım birde.. Ne hazımsız insanlar var ya...

anammm kp e bak sen ... genelde kvler yapar bu işleri erkeğin de herşeye arışması daha bi gıcık bu ne ya al evini başına çal diyip çık git .. evin borcunu da madem ortak ödüyodunuz ödeme sana düşeni kendsi üzerine almış zaten evi kendi ödesin bi zahmet...

Herkes evden tasınmam gerektiğini söylemiş haklısınız tasınmamız lazım..Ne biçim insanlar var ya..Bende herkesi kendim gibi,kendi ailem gibi sanıyorum..Evlenirken hiç bişey istemedim ne bilezik sukadar yapın dedim ne bişey esyaları bile kp surdan alcaksınız dedi aldık..yeterki huzurszluk cıkmasın diye..ama bundan sonra asla taviz vermem onların istediği gibi hizmetci olamam..

Madem benim evim diyor, cikin evden kredisini tek kendi ödesin. Üniversite mezunu egitimli bir kadina calisma diyen ve sirf ev var diye babasina sesini cikarmayan bir koca. Bu isin cözümü derhal o evden tasinmak ve kayinpederle asla muhatap olmamak. Esiniz kocalik yapsin da sen niye esim yalnizken zirt pirt eve gidiyorsun diye hesap sorsun. Dost var düsman var, milletin aklina hersey gelir. Yakisik aliyor mu her aklina estiginde genc kadinin tepesinde aliyor solugu.

Arkadasim sadece ask, sevgi olmasin bir erkekte aradiginiz. Koca dedigin iyi günde kötü günde diye kendisine güvenip bir ömrü paylasacak karisini kimselere ezdirmeyecek. Yeri gelecek bunlar anne babasi olacak en basta. Babaysan babaligini bil kenarda dur diyecek. Siz o evden ayrilmadiginiz, esiniz de anne babasina tavrini koymadigi sürece bu dert bitmez. Bu zat sizin calismaniza da karisip izin vermeme hakki bulabilir kendinde. Terbiyesiz adam evladini hem de yari ödemesini yaptigi halde kapiya koyarim diyor. Üc ögün kuru ekmek peynir yiyin, göz kadar bir evde yasayin bundan bin kat huzurlu olursunuz.

yuh artık! sözümüzü dinlemezssen huzurunuzu bozarım ne demek ya!
Allah kat ve kat sabır versin canım..
git özrünü dile sen 3 günlük dünya... inan pişman olmazssın...
cahille cahil olma... özrünü diledikten sonra kaynanangile mesafeni koyarsın.
zaten eskisi gibi olmaz aranız bunaltmazlar seni korkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…