Çocuğu ona bırakıp çıkın gidin. Bu çocuk sadece size ait değil ya.Bir bebeğim var. Yaşına az kaldı. Çok hareketli ve çok erken uyanıyor. Salı günü 5.30 da kalktı yine. Eşim dedi ki hadi siz gidin de ben az daha uyuyum. Her sabah aynı şeyi yapıyoruz zaten. Ben salonda oynatıyorum eşim uyuyor bir iki saat daha. Bencilsin dedim şakayla karışık. Çıktım uyudu. İki saat sonra geldi yanımıza. Bi on dk bak çocuğa da makineyi boşaltacağım dedim. Kalktı giyinmeye gitti. İşe gitti. Normalde uzaktan çalışıyorlar. Aylardır işe gitmiyor yani. Bu hafta salıdan beri hep bi bahaneyle işe gitti. Arkadaşlarıyla sohbet ediyorlar yaptığı bu. Dün çok kötü kavga ettik. Barıştık sonra. Bu sabah yine kalktı gitti işe. Bişey alıp gelcem dedi. Öğlen oldu aradım. Arkadaşlarla oturuyoruz birazdan gelirim dedi. Bir saat sonra kardeşim aradı size uğrayacağım diye. Eşime haber vermek için aradım açmadı. Mesaj attım dönmedi. Defalarca aradım sonra merak ettim çünkü ama yok. Çıktı geldi eve telefonlarıma dönmeden. Taciz ediyormuşum onu arayıp o yüzden açmamış. Şimdi de surat yapıyor bana. Siz söyleyin ne bu ne yapacağım ben. Öfkeden kuduruyorum şu an. Başka birisi yok konu o değil eminim onu da söyleyim. Adam birden kişilik değiştirdi resmen. Geçen hafta sizi çok seviyorum diye dolaşıyordu evde.
Yani işe gıdecekse nırmal uyumak ıstemedı .Bende uykuduz çok kotu oluyorumBir bebeğim var. Yaşına az kaldı. Çok hareketli ve çok erken uyanıyor. Salı günü 5.30 da kalktı yine. Eşim dedi ki hadi siz gidin de ben az daha uyuyum. Her sabah aynı şeyi yapıyoruz zaten. Ben salonda oynatıyorum eşim uyuyor bir iki saat daha. Bencilsin dedim şakayla karışık. Çıktım uyudu. İki saat sonra geldi yanımıza. Bi on dk bak çocuğa da makineyi boşaltacağım dedim. Kalktı giyinmeye gitti. İşe gitti. Normalde uzaktan çalışıyorlar. Aylardır işe gitmiyor yani. Bu hafta salıdan beri hep bi bahaneyle işe gitti. Arkadaşlarıyla sohbet ediyorlar yaptığı bu. Dün çok kötü kavga ettik. Barıştık sonra. Bu sabah yine kalktı gitti işe. Bişey alıp gelcem dedi. Öğlen oldu aradım. Arkadaşlarla oturuyoruz birazdan gelirim dedi. Bir saat sonra kardeşim aradı size uğrayacağım diye. Eşime haber vermek için aradım açmadı. Mesaj attım dönmedi. Defalarca aradım sonra merak ettim çünkü ama yok. Çıktı geldi eve telefonlarıma dönmeden. Taciz ediyormuşum onu arayıp o yüzden açmamış. Şimdi de surat yapıyor bana. Siz söyleyin ne bu ne yapacağım ben. Öfkeden kuduruyorum şu an. Başka birisi yok konu o değil eminim onu da söyleyim. Adam birden kişilik değiştirdi resmen. Geçen hafta sizi çok seviyorum diye dolaşıyordu evde.
Sizi çok sevse de olması gereken bu değil.Bir bebeğim var. Yaşına az kaldı. Çok hareketli ve çok erken uyanıyor. Salı günü 5.30 da kalktı yine. Eşim dedi ki hadi siz gidin de ben az daha uyuyum. Her sabah aynı şeyi yapıyoruz zaten. Ben salonda oynatıyorum eşim uyuyor bir iki saat daha. Bencilsin dedim şakayla karışık. Çıktım uyudu. İki saat sonra geldi yanımıza. Bi on dk bak çocuğa da makineyi boşaltacağım dedim. Kalktı giyinmeye gitti. İşe gitti. Normalde uzaktan çalışıyorlar. Aylardır işe gitmiyor yani. Bu hafta salıdan beri hep bi bahaneyle işe gitti. Arkadaşlarıyla sohbet ediyorlar yaptığı bu. Dün çok kötü kavga ettik. Barıştık sonra. Bu sabah yine kalktı gitti işe. Bişey alıp gelcem dedi. Öğlen oldu aradım. Arkadaşlarla oturuyoruz birazdan gelirim dedi. Bir saat sonra kardeşim aradı size uğrayacağım diye. Eşime haber vermek için aradım açmadı. Mesaj attım dönmedi. Defalarca aradım sonra merak ettim çünkü ama yok. Çıktı geldi eve telefonlarıma dönmeden. Taciz ediyormuşum onu arayıp o yüzden açmamış. Şimdi de surat yapıyor bana. Siz söyleyin ne bu ne yapacağım ben. Öfkeden kuduruyorum şu an. Başka birisi yok konu o değil eminim onu da söyleyim. Adam birden kişilik değiştirdi resmen. Geçen hafta sizi çok seviyorum diye dolaşıyordu evde.
İşe arkadaşlarıyla takılmak için gidiyormuş. “Normalde uzaktan çalışıyorlar. Aylardır işe gitmiyor yani. Bu hafta salıdan beri hep bi bahaneyle işe gitti. Arkadaşlarıyla sohbet ediyorlar yaptığı bu.” demiş konu sahibi.Yani işe gıdecekse nırmal uyumak ıstemedı .Bende uykuduz çok kotu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?