• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlariniza ihtiyacim var kv

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
5 ay oldu evleneli kv ile hic bir problemim olmadi diyebilirim. Dugun yaptk borcumuz yok sukur kv cok yardim etti sagolsun. Yeri geldiginde de hala destegini esirgemez ufak tefek. Evlerimiz cok yakin olmasina ragmen pek sikinti da olmadi ama sikintim su iki gune bir surekli benden evini supurup silmemi istiyor. Ciddi manada sinirlerimi bozuyor bu durum. Ya kendi eli ayagi tutuyor 8 5 calisan bi gorumce var evde. Dun esim evdeydi kahvaltiya geldiler kp ile giderken diyo bugun napacaksn ablanla su evi bi supurup silsen bende dedm anne esim evde ders caliscaz bugun ablam yapsn dedim tamam dedi bozulma falan olmadi ama yarin en gec obur gun tekrar davet edilecegm biliyorum bu durum beni sinir ediyor aradiginda bile sinirlenip hafif titriyorum. Napmami onerirsiniz abartiyor muyum yani burda cok sey okudum onlarin yaninda elbette cok buyuk problem degl ama yinede herkesin derdi kendine gore

Sanane canım başkasının temizliğinden. Nasıl başladı bu kayınvalide evi temizlemesi? Kendi evinin işini zor yetiştirdiğini ve artık gelemeyeceğini söyle, bir sonraki aramaya erteleme. Bozulursada bozulsun.
bigun oturuyorduk evi supuurumusun dedi oyle basladi esim bana hak veriyor hep yanimdadir Allaha sukur ama oda kirmadan ne diyecegini bilemiyor

Eşiniz söyleyecek ezdirmeyecek.Ya da ders calisan kisi sizseniz bitirmem gereken konu var internetten ders dinliyorum vs. vs diyebilirsiniz .
Ha bana kalsa kendi evime zor yetisiyorum gelemem der gecerim

bigun oturuyorduk evi supuurumusun dedi oyle basladi esim bana hak veriyor hep yanimdadir Allaha sukur ama oda kirmadan ne diyecegini bilemiyor
Vallahi çok garip. Bir yeri ağrır iş yapamaz, rica eder 1 kere süpürürsün. Ama evi arayıp gel süpür ne demek ya? Siz kesin bi dille söyleyin gelmeyeceğinizi. Trip atar ama ömür boyu uzatacak değil ya. Görmezden gelirsiniz tavrını. En azından ev süpürmekten kurtulrsunuz.

Eşiniz söylüycek. Anne ablam tek evi temizliyo eşim 2 evi birden idare etmek zorunda kalıyo kendiniz halletmeye bakın diycek. Ana kız yapsınlar canım.

Bende çok yaptım ama öyle çok eziyet etti ve nankörlük terbiyesizlik etti ki elimi ayağımı çektim. Eşim yüz verirdi annesine ondan o da her işini yapmaya mecbur görürdü beni. Sonradan yardımcı kadın bulalım temizlikçi ayarlayalım falan demeye başladı eşim annesi bana iş buyurdukça. Arada yine söyler ben hiç kaale alıp cevap bile vermem eşim de destekler sağolsun.. kaynana da kendi kendine fıttırır :)

Zor bir durum. Bir bahane uydurursun, iki uydurursun ya sonra? En azından anne hep beraberken yapalım, hem daha çabuk hem daha temiz olur. Kendi işimi yetiştiremiyorum sonra desen? Eşinin de tavrı çok önemli. O engel olursa iki tarafı da kırmadan daha iyi olur. Çok yeni evlisiniz henüz... sağlık sorunu yoksa yapmaması gerekir böyle

Maddi anlamda yardim etmis ya iste beklentiye giriyor seninle ilgili. Hicbir seyinize karismasa boyle davranmaz yuzu olmaz. Sen de surekli birseyler bahane et. Carsiya cikacagim, kendi evimi temizleyecegim de. Bir de onlardan yardim filan almayin. Hatta esin alsa bile sana caktirmasin yani. Onlara da tembih etsin uzuluyor benim karim yardim ettiginiz zaman desin

Bir de hayir demeyi bilin lutfen .Eger darılır kirilir diye bir seylere evet derseniz surekli arkasi gelir .Yeni gelinim laf soz olur diye düşünüp her seye evet deme .

Maddi anlamda yardim etmis ya iste beklentiye giriyor seninle ilgili. Hicbir seyinize karismasa boyle davranmaz yuzu olmaz. Sen de surekli birseyler bahane et. Carsiya cikacagim, kendi evimi temizleyecegim de. Bir de onlardan yardim filan almayin. Hatta esin alsa bile sana caktirmasin yani. Onlara da tembih etsin uzuluyor benim karim yardim ettiginiz zaman desin
Evet haklisiniz

Back
X