• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlariniza ihtiyacim var kv

Sakin yapma.
Bir kere yaparsan devami gelir.
50 yasindaymis yasli degil saglam.
Kendi yapsin
Yapamiyorsa haftasonu kizina yaptirsin.

Her seferinde bahane bul.

Bak bir kere yaparsan kurtulamazsin.

Sana ne baskasinin evinden.

Ay sakin yapmaaaa

Hic gelemem filan demeyin .Hep bir bahane bulun .Yok şöyle yok böyle hastayım kolum ağrıyor misafir gelecek vs vs.Azcık entrika ama olsun .30 yaşımdan sonra entrikanın iyi olduğunu öğrendim .Hep doğruculuk fayda etmiyor böyle insanlara .

Benim annemden genc yasli degil ki kendi eli ayagi yok mu temizlesin evini .
Alistirmissiniz oyle devam ediyor iste. Yapsin kizi temizligini artik gitmeyin bahane uretin ya da bende kendi evime yatemiyorum isterseniz temizlikci tutalim size deyin.

Çalışmadığın için diyordur . Görünce çalışıyorsa seni ondan çağırmıştır .

Ben olsam bir kere rica ederse giderdim sonuçta o da eşimin annesi ama devamlı yaparsa bozulurdum

50 yaş nedir ya kızına bile ihtiyacı yok, engelleyici bir rahatsizligi yoksa.Yaptigi maddi yardımların karşılığını kendince böyle tahsil ediyor demekki.

Valla bahane bul bul nereye kadar,ben olsam direk söylerdim."Anne kendi evime anca yetiyorum,gelemeyecegim malesef " bitti gitti,daha da cagirmaz...Başta biraz bozulur surat asar,birkaç haftaya unutulur.

Hayatta yapmam hem genc hem evde gorumce var o yapsin.bende de bekar iki gorunce var calismiyorlar ama her gidisimizde alttan alta laf soyluyorlar.kimin gelini nasi yardim ediyomus diye bende hic ustume alinmiyorum.her soylediklerinde sofra kurmaya bile yardim etmiyorum.gorumce olmasa yaparim ama o varken siz niye yapiyosunuz.bastan alistirmayacaktiniz.bi kuser iki kuser alisir

Oğluna eş diye değil kendine hizmetçi diye almış herhalde sizi.. Ben şu an hamileyim kv 4 5 gün önce gelde camlarımı sil dedi şok oldum. Sonra şaka yaptım dedi ama işte her şaka da bir gerçek var.

5 ay oldu evleneli kv ile hic bir problemim olmadi diyebilirim. Dugun yaptk borcumuz yok sukur kv cok yardim etti sagolsun. Yeri geldiginde de hala destegini esirgemez ufak tefek. Evlerimiz cok yakin olmasina ragmen pek sikinti da olmadi ama sikintim su iki gune bir surekli benden evini supurup silmemi istiyor. Ciddi manada sinirlerimi bozuyor bu durum. Ya kendi eli ayagi tutuyor 8 5 calisan bi gorumce var evde. Dun esim evdeydi kahvaltiya geldiler kp ile giderken diyo bugun napacaksn ablanla su evi bi supurup silsen bende dedm anne esim evde ders caliscaz bugun ablam yapsn dedim tamam dedi bozulma falan olmadi ama yarin en gec obur gun tekrar davet edilecegm biliyorum bu durum beni sinir ediyor aradiginda bile sinirlenip hafif titriyorum. Napmami onerirsiniz abartiyor muyum yani burda cok sey okudum onlarin yaninda elbette cok buyuk problem degl ama yinede herkesin derdi kendine gore

kendi yapsın kimiside gelin değil hizmetçi peşinde kendi egolarını tatmin ediyolar benimde aynıydı hep bana yaptırırdı bi de arkamdan kontrol ederdi sonra işe girdim kurtuldum elimi bile sürmüyorum işe girecek durumun yoksa yapamam de açık açık söyle kırılırsa kırılsın
[

kendi yapsın kimiside gelin değil hizmetçi peşinde kendi egolarını tatmin ediyolar benimde aynıydı hep bana yaptırırdı bi de arkamdan kontrol ederdi sonra işe girdim kurtuldum elimi bile sürmüyorum işe girecek durumun yoksa yapamam de açık açık söyle kırılırsa kırılsın
[
Is ariyorum bulamiyorum

Is ariyorum bulamiyorum
seni çok iyi anlıyorum iş bulmak zor 1,5 yıl uğraştım bulamadım iş bulamasanda boşver söyle açık açık sinir oluyorum böyle insanlara kayınvalidemle güne falan gidelim orda da gelinlerinden dert yananlar oluyo yardım etmiyo iş yapmıyo falan diye bütün gelinlerin avukatı olmak adına kimse kimsenin hizmetçisi değil herkes kendi evinin işini yapsın diyorum pıt ses yok :D bi de senin ki genç yani 50 yaş ne ki böyle sağlığında iş yaptıran insanlara yaşlanınca bakmak daha büyük problem insanın içinden gelmiyo

Anne ben iki eve yetisemiyorum bu sefer kocamla ilgilenemiyorum, senin maharetli degilim ben deyin ve ekleyin, isterseniz size yardimci alalim:kahve: gorumceniz nasilsa calisiyormus ustelik 8-5. Yardimcinin parasini da odeyiversin bi zahmet

Gorumceyi ve kayinvalideyi evinize çağırın ve ogun cok hasta olun anne sen supur sil , abla sen banyo tuvalet yıka , diyin bakalım ne tepki vercekler.
büyük ihtimalle yapmazlar , siz de eşinize bunu koz olarak kullanın.
bak ne haldeyim bi yardım etmediler gibisinden.
Yuzsuzluge bakarmisin.

Back
X