- 5 Haziran 2015
- 255
- 53
- 28
- Konu Sahibi bayankapriss
Siz ayni duruma geldiginizde umarim sizide opup basina koyan biri olurBu tür konulari okudukca yengelerimi öpüp basimda tasiyasim geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ayni duruma geldiginizde umarim sizide opup basina koyan biri olurBu tür konulari okudukca yengelerimi öpüp basimda tasiyasim geliyor![]()
Aynı düşüncedeyim :)Gulerek, “anne valla ben kendi evimi supurmuyorum gel bir kadin cagiralim hem senin hem benim evi temizlesin, dunyaya bir daha mi gelecegiz” de.. olay biter :)
işte buGulerek, “anne valla ben kendi evimi supurmuyorum gel bir kadin cagiralim hem senin hem benim evi temizlesin, dunyaya bir daha mi gelecegiz” de.. olay biter :)
5 ay oldu evleneli kv ile hic bir problemim olmadi diyebilirim. Dugun yaptk borcumuz yok sukur kv cok yardim etti sagolsun. Yeri geldiginde de hala destegini esirgemez ufak tefek. Evlerimiz cok yakin olmasina ragmen pek sikinti da olmadi ama sikintim su iki gune bir surekli benden evini supurup silmemi istiyor. Ciddi manada sinirlerimi bozuyor bu durum. Ya kendi eli ayagi tutuyor 8 5 calisan bi gorumce var evde. Dun esim evdeydi kahvaltiya geldiler kp ile giderken diyo bugun napacaksn ablanla su evi bi supurup silsen bende dedm anne esim evde ders caliscaz bugun ablam yapsn dedim tamam dedi bozulma falan olmadi ama yarin en gec obur gun tekrar davet edilecegm biliyorum bu durum beni sinir ediyor aradiginda bile sinirlenip hafif titriyorum. Napmami onerirsiniz abartiyor muyum yani burda cok sey okudum onlarin yaninda elbette cok buyuk problem degl ama yinede herkesin derdi kendine gore
Aynisini deneyecegmOhhh ne âlâ memleket. Görümce senin evine yardıma geliyor mu? Sen de onu çağır temizliğine. Bakalım tepkisi ne olacak. Sende ona göre davran.
hayır abartmıyorsun5 ay oldu evleneli kv ile hic bir problemim olmadi diyebilirim. Dugun yaptk borcumuz yok sukur kv cok yardim etti sagolsun. Yeri geldiginde de hala destegini esirgemez ufak tefek. Evlerimiz cok yakin olmasina ragmen pek sikinti da olmadi ama sikintim su iki gune bir surekli benden evini supurup silmemi istiyor. Ciddi manada sinirlerimi bozuyor bu durum. Ya kendi eli ayagi tutuyor 8 5 calisan bi gorumce var evde. Dun esim evdeydi kahvaltiya geldiler kp ile giderken diyo bugun napacaksn ablanla su evi bi supurup silsen bende dedm anne esim evde ders caliscaz bugun ablam yapsn dedim tamam dedi bozulma falan olmadi ama yarin en gec obur gun tekrar davet edilecegm biliyorum bu durum beni sinir ediyor aradiginda bile sinirlenip hafif titriyorum. Napmami onerirsiniz abartiyor muyum yani burda cok sey okudum onlarin yaninda elbette cok buyuk problem degl ama yinede herkesin derdi kendine gore
esim bu durumdan rahatsiz ama her zaman tavri sert fevri nettir kirmak istemedigini soylediZor bir durum. Bir bahane uydurursun, iki uydurursun ya sonra? En azından anne hep beraberken yapalım, hem daha çabuk hem daha temiz olur. Kendi işimi yetiştiremiyorum sonra desen? Eşinin de tavrı çok önemli. O engel olursa iki tarafı da kırmadan daha iyi olur. Çok yeni evlisiniz henüz... sağlık sorunu yoksa yapmaması gerekir böyle
Yorumunuz sayesinde rahatladim sorun bende mi diye dusunuyordm tel caldiginda elim ayagim sinirdn titreyncehayır abartmıyorsun
hastalık vs olmadıgı sürece neden düzenli olarak kv evını süpüreceksın sileceksin
bi,r de evde gorumcen varmıs ne münasabet yani
tavrını koy
kendi evime anca yetişiyorum falan de gitme
böyle sacma sey mi olur ya
ben kendi evime anca yetıyorum anneciğime bile gram faydam olmuyor
bir de kv evını temızleyecem:)
hastalık olur, tasınma olur yardıma gidersin ama bu ne ya sinir oldum insan cagırmaya utanır
Katiliyorummm :)))Aynı düşüncedeyim :)
hayır sende sorun falan yokYorumunuz sayesinde rahatladim sorun bende mi diye dusunuyordm tel caldiginda elim ayagim sinirdn titreynce
:))))) guzel taktikGulerek, “anne valla ben kendi evimi supurmuyorum gel bir kadin cagiralim hem senin hem benim evi temizlesin, dunyaya bir daha mi gelecegiz” de.. olay biter :)
Cooook tesekkur ederimhayır sende sorun falan yok
karsıu taraf çok yüzsüz , ayıp yani insan söylemeye çekinir
ben anneme sana yardım edemıyorum dediğimde, sen kendi evine bak kızım der asla bırseyını elletmez
annemin de gelini var, ben annemlerde isem gelınımız gelınce
gelın oturur servisi herseyı ben yaparım
ben varken ona düşmez ki
çok ayıp seyler bunlar
sen politik davranarak işim çok de, kendi veime de anca yetişiyorum de
ezik gibi konus
İşi kavga ile değil politik olarak çözmeye bak
bazen aradıgında açma mesela
geç dön teline , iş yaptım uyuyakalmısım falan de
yemek yapıyordum duymadım de.
arkadaslarım gelecek anne sonra konuslaım mı de kapa kısa kes mesela.
ben burda uyuz oldum![]()
bana da bi gün bulaşıkları yıka demişti iyiki yıkamamışımbigun oturuyorduk evi supuurumusun dedi oyle basladi esim bana hak veriyor hep yanimdadir Allaha sukur ama oda kirmadan ne diyecegini bilemiyor
Canim ilerde çok da sinir bozmak istersen; "Anneciğim bizde de oğlun supuruyor evi çok belim ağrıyor da,söyleyeyim vakti olunca gelsin süpürsun " de.Hamileligimde ve doğuma giderken eşim evi süpürdü,kayinvalidemin nabız atışını karşı koltuktan bile duyabiliyordum![]()
Ah ah heryerde var bu turden demekkiayy anneannem tarzi o da isterki gelinler gelsin supursun ... ona gore hizmet eden gelin en iyi gelin ...temizlige cagirir anneanne temizlikci tutsana derim parasi da var ... yengemleri cagirir annemi...giden tek torun bendim ..diyor ki diger kuzenin kendi evine bakamiyor ..ben hem kendi evimizi temizliyorum hem ders calisiyorum ama sen geleceksin bahane bulma derler... artik gitmiyorum kotu derse de desin ..