:(((( yorumlarınıza ihtiyacım var yaaa....

okyanusunkalbiben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
1.220
954
323
nerden başlasam bilmiyorum nişanlıyım nişanlım eski sevdiği kızın fotoğrafalrını atmamış saklamış bunu ban söledei bende yakmasını istedim tamam dedi yakarım dedi malum bayanız anlarsınız bende akşam nasıl biriydi banamı benziyordu dedim yok esmer di o dedi durdu durdu dudağının üzerinde beni vardı diyince benim kafamın tası attı zaten saklaması büyük bi hataydı yakacağım diyince yumuşamıştım birşey yok gelip geçti dedi zaten yüzyüze görüşmemiş bile netten tanışmışlar ta bundan 7 yıl kadar önce kız fotolarını yollamış buda o günden bugüne saklamış yakacağım dedi ok dedim affettim ama akşam öle söleyince şartellerim attı benim haksızmıyım yaaaaaaa(( şimdi küsüm konuşmuyorum napsam yaaaa(

fitil fitil burnundan getir onceden yasanmis bir durum ama sen haklisin bu konuda adam dudaginin uzerinde ben vardi diyor vay be

acima valla benimde arkadasim vardi ayni bu olay onunda basina geldi o evlendikten sonra gormus resimleri cuzdaninda kocasinin neler yapti adama harbi intikam ald.i yani simdi adam karisinin bir dedigini iki etmiyor cok asiklar birbirlerine allah ayirmasin

Allah Allah!
Ne acayip!
Hadi kızın fotoğraflarını saklamış da neden kalkıp bunu size söylüyor ki?alsanaalsanasmile

ewet sinir bozucu bi durum. gözünü korkut taviz verme. niye saklamışki sanki anlamıyorum bu erkekleri ya. ben olsam o fotoları yedirirdim ona.trip yap hemen barışma biraz sürünsün

ya söylmeside ben öyle anlıyorumki annesi görmüş oğlum bunlaru yok et bak aranız açılır demiş heralde o yüzden söledi bana haberim olsun suçluya ört bas etmeye çalıştı bi şekilde gönlümü alarak söledi ama yinede büyük problem oldu sanmıyorum çok kırgınım beni anlamıyor ya((((

resimleri sanada teslim edebilirdi canım ben olsam bizzat ve bakim bana derdim.. kendim yok ederdim..
geçmişte olan şeyleri bu kadar büyütmemelisin....

Allah Allah!
Ne acayip!
Hadi kızın fotoğraflarını saklamış da neden kalkıp bunu size söylüyor ki?alsanaalsanasmile

Laale'ye katılıyorum
ayrıca merak ettiğim bir hususta neden eski sevgilisinin muhabbetini yapıyorsunuz ki?size benziyor yada benzemiyor ne önemi var?böyle bir konu açınca duyacaklarınıza da üzülmemeniz gerekir.kusura bakmayın ama hatırlatırsanız,konuşturursanız burada siz de hatalı olursunuz.

fotoları görmedim canım ya ben farklı şehirdeydim yanıma ziyarete gelmişti öle bi konuşma sonucu ortaya çıktı sakladığı evdeymiş yak dedim hatta annemin gözünün önünde yani kayınvalidemin gözünün önünde yak dedim işte iice açılınca aramız soramadım yaktığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…