:(((( yorumlarınıza ihtiyacım var yaaa....

eşimde eski sevgililerin resimleri olması beni çoook rahatsız eder
ama bende olabilir nolucak , bişey hissetmiyorum kii ben eskilere karşı

çok bencil gördüm kendimi bayanssulusmile

arama kiz
suclu olan o
sucunu anlamasi lazim
asla taviz verme.
birak surunsun ozur dilemesini bekle,
7 yil once tanistigi birinin dudaginin uzerindeki bene kadar hatirliyosa
cok etkilenmis demektir.
ve bunu sana soylemesi ya safligindan yada simarikligindan bence...
sakin ilk adimi sen atmalmaz:

Hoş değil ama bence abartmamalısın.7 aylık falan sevgiliyken bir gün cüzdanımı açtığımda içinden eski sevgilimin vesikalık fotoğrafı masaya düşmüştü. "neden saklıyorsun?" falan diye bidi bidi yapmıştı.Ama inan cüzdanın hiç kullanılmayan en dip bir yerine zamanında sokmuş, sonrasında da unutmuştum."Al yırt,yak "demiştim.Çakmakla tutuşturmuştu, konu da kapanmıştı.Unutmuştur bir yerlerde belki diyeceğim (fazla iyi niyetli mi görürsün beni bilemem) Ayrıca netten konuşmuşlar, yanyana bile gelmemişler, şu an seninle mutlu seninle yanyana, seninle hayatının sonuna kadar mutlu ve yanyana yaşamak istiyor ki ne güzel bence sorun yok.Bilmemneresinde beni olan kadını düşünüp, ilişkinizi yıpratmak yerine "neresinde beni olursa olsun, şimdi eli benim elimde" diyerek gülümseyebilirsin.

bu yakma muhabbetini anlamadım bende ya atsın çlpe yırtıpppp bence çoık üsteleme canım haklsısın bu konuda bırak o arasın

seni kıskandırmaya çalışıyor olmasın?
kendi ağzıyla söylemiş kıskan diye sanki
sen merak edince de nası deli edebilirim diye durmuş durmuş öyle söylemiştir
hala bişey hissettiğini sanmıyorum
ama çok densizlik etmiş
trip atmaya hakkın var sonuna kadar
üstelik nişanlısınız
ayrıca daha çok kurcalama bence sen daha çok kıskancaksın kızların huyu böle
ama onun özür dileyip açıklama yapmasını bekle bence

siz kıskanın diye yapıyor çok açık :)
amacına da ulaşmış..

erkeklerin böyle çocukça oyunlarına asla pabuç bırakmam zemuszemus

hiç kafaya takma , umursama, bak bir daha basıyor mu damarına..

aramız çok kötü açık şu anda akşam deli oldum o suçlu ama ben suçlu oldum.. önemli birşey olsa sana anlatmazdım bunları düşünemiyorsun diyor ya kafayı yiyecem bi şekilde işin içinden kurtuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…