:(((( yorumlarınıza ihtiyacım var yaaa....

zedeleniyo farkındayım bende üzülüyorum üstüne üstlük ama istemeden bu şekile geldi zaten dedimya sinirlendim ama güzel bi şekilde yak demiştim o da tamam dedi dediği an kavga çıkmadı zaten sonradan yaktınmı dedim yakacağım dedi ondan sonra bozuldu aramız...

ben nasıl dedim bide kıskandığımı belli etmemk için ya ne geziyo elin kızının fotosu belki evlenmiştir senin hoşuna gidermi benim fotoğrafımın başka bi erkekte olması dedim...

canım bende nişanlıyım sana ne kdr faydalı olabilirim bilmiorum ama benden sana tavsiye o kızdan haberin bile yokmuş gibi davran bence konuya kayıtsız kal yani ilgisiz ol. kıskansanda belli etme aksi takdirde nişanlın bunu ianada bindirebilir hem böylelikle değerin artacaktır emin ol

bazı insanlar geçmişe ait belgeleri saklamaktan hoşlanır
her gün bakmasa bile orda bi yerde olduğunu bilmek mıtlu eder.
aslında hoşa giden kişi/kişiler değil de anılardır.
e anılarıda yakacak,yırtacak,atacak değiliz ki
ben kızamıyorum saklanmış kağıt parçalarına.
adı üstünde ''geçmiş''

canım farkındayım inada binecek gibi hatta aramız daha kötü olacak gibi

Örnek; ben!hihoyyyt
Neler neler çıkar biraz deşsem..
Ama sakladığımı da oturup anlatmam sevgilime..

amaan salla gitsin 7 sene önce zaten nette tanışmışlar görüşmemişler bile sevdiğinden bile emin deilim şahsen ben, görüşülmeden paylaşımda bulunmadan sanal sevgimi olurmuş hiç önem bile verme guclubacismile

evet haklısın tatlım ama işte fotoğrafalr neden atılmamış o canımı sıktı şimdi aramız bozuk nasıl düzelecek bilmiyorum

neden geçmişte kalmış bişeyi sorguluyorsunuz ki 5 seneden beri berabermişsiniz zaten o adı üstünde ''geçmiş'' arayın hiçbişi olmamış gibi davranmaya çalışın bahsetmeyin bile o kızdan zaten şuanki tavrınız ona ders olmuştur zaten artık

bencede takma artık..eskı gecmıs bıtmıs gıtmıs..
dedım ya benımde duruyor hala erkek arkdasımında..cıkarıp cıkarıp bakmıyorum kı..onunda cıkarıp cıkarıp baktıgını sanmıyorum..ama anı oldugu ıcın elım gıtmıyor yırtmaya yakmaya..yasanmıslıklar var onlarda..bır kutunun ıcınde tepede duruyor,erkek arkdasımında aynı sekılde..
coooook eskıden ılk zamanlarda onlara gıttıgımde dıkkatımı cekmıstı kutu bu ne ya dedım oyle soylemıstı..bende soylemıstım benımde boyle bır kutum var dıye..meraktan acıp bakmıstım onunkılere okumustum bı cogunu..snr da bır daha muhabbetını yapmadık..hala duruyordur herhalde..

cnm erk arkımın erkek kardeşi nişanlısından önceki 5 yıllık ilşkisinin fotolarını saklıyor
nişanlısı bişi demiyor
benim de eski ilşkimnden kalan resimler duruyor
lise zamanımın resimleri ben onları atamam ki
birşey hissetmiyorum açıkçası nefret de hissetmiyorum
güzel günlerdi
geçtii gittii benm için

yok zaten bir daha muhabbetini yapmam olan bize oldu ya eskide olan bi insan için aramız bozuldu ve ben aramak istemiyorum açıkcası suçlu o çünkü...

Bence rahatsız etmemeli... Önemli olan o kişinin resmini yırtıp atmış olması değil endinini yakıp atmış olması gerekir.. Zaten 4-5 senlik bir ilişileri varmış ki bu da eskisini umursamadığı konu sahibi arkadaşımızı sevdiği anlamına elir, resmin bir önemi yok benim için... resim hatıradır, durur kenarda biryerlerde asla hayatıma girmiş hiçkimsenin resmini yırtıp yakıp atmadım.... Haa hiçbir eskinin de resmine dönüp dönüp ahh ahh iye bakmadım, ama atma saygısızlığını da yapamam... O benim geçmişim sonuçta....

Ayrıca sen sevmediğin nefret ettiğin birinin resmini saklayabilirmisin diye sormuşsunuz ama konu ile alakasını anlayamadım... Eski sevgili olması onu sevmediğin nefret ettiğin anlamına gelmez... Benim lisedeki sevgilim şu an en sevdiğim dostum diyebileceğim bir kişi... Eşimle de tanışıyorlar, o da evli hatta çok tatlı bir oğulları var...Eşini de çok çok severim....

bilmiyorum da ben rahatsız olurum erkek arkadasımda olur..gecmis gecmisse saklamamnın anlamı nedir ki benim icin biten birsey herseyiyle gider resim yazı vs hicbirsey kalmas ben boyleyim herkesde farklı demekki

ben yapamam iste bunu eski sevgilim eskide kalır konusmam arkadas olarak veya degil ozel seyler paylastıgım insanla ben arkadas kalamam ki bana gore degil bu..benim eski anılarımın oldugu resimlere ben acıp acıp bakarım cunku simdi hatırlamakdan mutlu oldugum insanlar olur ..ama eski sevgilimi hatırlaak istemem suanki varken neden eski sevgilimi hatırlayayımki ona ait birseyleri neden saklayayımki bana gore gereksiz ve karsıdaki insanı incitelebilen birsey..dediginiz gibi gecmis gecmisdir hatırlamak istediklerimize ait anıları saklarıs ama istemediklerimize ait seyleride yırtar atarıs..yeni biriyle bir iliskiye baslamıssan eskiler aklıma bile gelmes

Ay canım abartmışsın yaa..
Önemsiz birşeydir o bence seni kıskandırmak için demiştir beni vardı filan, internet aşkının neyini kızkanıyorsun be kuzumm

bencede silinip atılmalı problem oluyorsa olmuyorsa iki taraf için normal geliyorsa tabiki durabilir ne ona normal geliyo nede bana ama kendiis saklamış bunu anlamış değilim

bencede silinip atılmalı problem oluyorsa olmuyorsa iki taraf için normal geliyorsa tabiki durabilir ne ona normal geliyo nede bana ama kendiis saklamış bunu anlamış değilim

sen tavrını belirttinki cok haklısın bence belki seni kısknadırmakdır niyeti olabilir bak bunu yapar erkekler..senin eski erkek arkadasının resmini saklamnı problem ediyorsa demekki ona gorede normal degil..cok fazla aranısı bozmayın bir daha oyle birsey yapacagını sanmıyorum da yuz verme bi sure anlar o canım sıkmada canını cok bu tarz durumlar iliskilerde bazen olabiliyor

bilmiyorum da ben rahatsız olurum erkek arkadasımda olur..gecmis gecmisse saklamamnın anlamı nedir ki benim icin biten birsey herseyiyle gider resim yazı vs hicbirsey kalmas ben boyleyim herkesde farklı demekki

cnm tabi herkes farklı
ama ben şahsen 2-3 yılı beraber geçirdiğim bir insanla olan anılarımı
hayatımın bir parçası olarak gördüğümden atamam
sonuçta ben o zamanları yaşadım berabaer gezdik
arkadaşlarla buluştuk resimler çektik
onun olduğu her resmi atayım çabası o zamanlarımı da siler gibi gelir bana
ayrıca eski erk arkımın resmini görünce bir tebessüm oluyor yüzümde
çünkü küçüktük,lisedeydik,tüm dünyayı bildiğimizi sanırdık
benim için hoş anılar
iyi ki bitmiş de şimdiki sevgilimle tanışmışım
ama o zamanlar da benim için çok hoş zamanlardıolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…