- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
canım bende nişanlıyım sana ne kdr faydalı olabilirim bilmiorum ama benden sana tavsiye o kızdan haberin bile yokmuş gibi davran bence konuya kayıtsız kal yani ilgisiz ol. kıskansanda belli etme aksi takdirde nişanlın bunu ianada bindirebilir hem böylelikle değerin artacaktır emin ol
bazı insanlar geçmişe ait belgeleri saklamaktan hoşlanır
her gün bakmasa bile orda bi yerde olduğunu bilmek mıtlu eder.
aslında hoşa giden kişi/kişiler değil de anılardır.
e anılarıda yakacak,yırtacak,atacak değiliz ki
ben kızamıyorum saklanmış kağıt parçalarına.
adı üstünde ''geçmiş''
amaan salla gitsin 7 sene önce zaten nette tanışmışlar görüşmemişler bile sevdiğinden bile emin deilim şahsen ben, görüşülmeden paylaşımda bulunmadan sanal sevgimi olurmuş hiç önem bile verme guclubacismile
oyle deme canım hos olmuyor emin ol insanı cok rahatsız ediyor dusunsene esin veya sevgilin eski kız arkadasının resimlerini saklıyor sen nefret ettigin veya sevmedigin birinin resmini saklayabilirmisin sahsen ben saklamam birlikte oldugun insana saygısızlık
oyle deme canım hos olmuyor emin ol insanı cok rahatsız ediyor dusunsene esin veya sevgilin eski kız arkadasının resimlerini saklıyor sen nefret ettigin veya sevmedigin birinin resmini saklayabilirmisin sahsen ben saklamam birlikte oldugun insana saygısızlık
cnm erk arkımın erkek kardeşi nişanlısından önceki 5 yıllık ilşkisinin fotolarını saklıyor
nişanlısı bişi demiyor
benim de eski ilşkimnden kalan resimler duruyor
lise zamanımın resimleri ben onları atamam ki
birşey hissetmiyorum açıkçası nefret de hissetmiyorum
güzel günlerdi
geçtii gittii benm için
Bence rahatsız etmemeli... Önemli olan o kişinin resmini yırtıp atmış olması değil endinini yakıp atmış olması gerekir.. Zaten 4-5 senlik bir ilişileri varmış ki bu da eskisini umursamadığı konu sahibi arkadaşımızı sevdiği anlamına elir, resmin bir önemi yok benim için... resim hatıradır, durur kenarda biryerlerde asla hayatıma girmiş hiçkimsenin resmini yırtıp yakıp atmadım.... Haa hiçbir eskinin de resmine dönüp dönüp ahh ahh iye bakmadım, ama atma saygısızlığını da yapamam... O benim geçmişim sonuçta....
Ayrıca sen sevmediğin nefret ettiğin birinin resmini saklayabilirmisin diye sormuşsunuz ama konu ile alakasını anlayamadım... Eski sevgili olması onu sevmediğin nefret ettiğin anlamına gelmez... Benim lisedeki sevgilim şu an en sevdiğim dostum diyebileceğim bir kişi... Eşimle de tanışıyorlar, o da evli hatta çok tatlı bir oğulları var...Eşini de çok çok severim....
bencede silinip atılmalı problem oluyorsa olmuyorsa iki taraf için normal geliyorsa tabiki durabilir ne ona normal geliyo nede bana ama kendiis saklamış bunu anlamış değilim
bilmiyorum da ben rahatsız olurum erkek arkadasımda olur..gecmis gecmisse saklamamnın anlamı nedir ki benim icin biten birsey herseyiyle gider resim yazı vs hicbirsey kalmas ben boyleyim herkesde farklı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?