:(((( yorumlarınıza ihtiyacım var yaaa....

benımkının bır kutusu vardır,kız gıbı :), o kutuda eskı kız arkadaslarına aıt fotograflar mektuplar ıvır zıvırlar bulunur..bı kere acıp bakmıstım..hala daha da duruyor asla da at demem,canı ne zaman ısterse o zaman atar..benım de oyle bır kutum var,benımkılerde duruyo o da bana asla at demez..bır kutuda tepede duruyor yanı nolcak kı..zaten onun lıse andacında da eskı kız arkadasının ona olan yazısı onunda kıza olan yazısı var..amaan gecmıs bıtmıs..durmasının bır sakıncası yok benım ıcın..

2006dan beri beraberiz güvendiğim için belkide çok etkilendim. kızı sorma nedenimde ne bileyim çok duygulandım o anda sordum nasıl biriydi diye yoksa merağımdan değil

sen sorular sorunca o da şapır şapır döküldü anlattı öyle yani .....

aynısını ben yapsam ne olurdu dedim ben saklasaydım öle şey olamaz diyo nasıl kıskandı onu kabul etmiyo kendisi niye saklıyo çok sinirlendim ya

bende sinirlenirdim..dudagındaki benini falan hatırlaması hosuma gitmezdi senin kıskandıgını anladıysada devam ettirmis olabilir ama genede taviz verme anlasın yaptıgının iyi birsey olmadıgını

2006dan beri beraberiz güvendiğim için belkide çok etkilendim. kızı sorma nedenimde ne bileyim çok duygulandım o anda sordum nasıl biriydi diye yoksa merağımdan değil

o baya eskisiniz elinin içi gibi bilirsin sen onu rahat ol yaa ...
öyle muhabbetler açma boşver bence...
çünkü için içini yer belliki çokta kıskançsın sen...:asigim:

sen sorular sorunca o da şapır şapır döküldü anlattı öyle yani .....

ya anlattı ama öle şapur şupur değil cnm hani eskide kalmış bitmiş gitmiş bişe gibi anlattı ama biliyo beni ben çok kıskancımdır demiyorum bana hayran olsun yada kız arkadaşlarımla yada kız arkadaşlarıyla muhabbeti kessin öle zararlı bi kıskançlığım yok bu zoruma gitti

bir anlık geçimişe gitmiştir canım.
sende sormamazlık etme sonucu ögren bakalım ne yapmış resimleri...

ya bu durumda ne yapayım konuşmuyorum şu an akşamda telefonu suratına kapattım gittim yattım gece mesaj atmış duymamışım aradı konuştu ama bi netice olmadı çünkü sinirliydim sabahta mesaj attı uzamasın diye cevaplamıyorum dedim ben haklıyım suçlu olsam özür dilerim dedim ölece kapandı konu ve aramız ii değil şimdi konuşacağımı sanmıyorum bugün..

Yahu neredeyse 4 senedir berabersiniz!
Maşallah bu arada..
Ancak çocuk musunuz yav,konuşacak başka konunuz mu yok da teee eskileri anlatıyorsunuz birbirinize..:ecrin_bebek:

___gurur aşkı ziyan eder.......tatlım___boshayallersmile
ara aşkını ne yani unutamıcan bişey degil bu.. hayatta neler var allah aşkına iki cümle için kaç yıllık aşkını bitircek degilsin dimi....?klava:
sevginizi heba etmeyin..sevenler kavuşsun yerimseniben

yaptıgının dogru olmadıgını anlasın konus ama canım cicimle degil ve bundan sonra kıskanma sorma bile eskileri resimleri atttın mı diye hic sorma o kendi konuyu acacak bakıcak sen kıskanclık etmiyosun o diycek attım resimleri diye erkeklerin kıskanılmak hosuna gider eger senin onu kıskandıgını anlarsa bunuda kullanır..ama hic takmıyor havasına girersende o diycek sana niye kıskanmıyosun diye..

ben eski resimleri silmeye karşıyım normalde
çünkü diyelim ki biriyle 3 senelik ilişkiniz oluyor
sonra nişanlanıyorsunuz bütün resimleri siliyorsunuz
ama o sildiğiniz resimler sizin 3 seneniz..
ama bu durumda zaten yüzyüze görüşülmeyen bir ilişkiyi bile anlayamıyorken
kızın resim göndermiş olmasını hiç anlayamıyorum

Allah aşkına bu kadar büyütülecek bir mevzumu bu. Tamam resmi saklamış hata etmiş ama 7 sene önceki mevzu. Böyle gereksiz kaprisler yaparsanız çok zedelenir ilişkiniz.

oyle deme canım hos olmuyor emin ol insanı cok rahatsız ediyor dusunsene esin veya sevgilin eski kız arkadasının resimlerini saklıyor sen nefret ettigin veya sevmedigin birinin resmini saklayabilirmisin sahsen ben saklamam birlikte oldugun insana saygısızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…