- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
fotoları görmedim canım ya ben farklı şehirdeydim yanıma ziyarete gelmişti öle bi konuşma sonucu ortaya çıktı sakladığı evdeymiş yak dedim hatta annemin gözünün önünde yani kayınvalidemin gözünün önünde yak dedim işte iice açılınca aramız soramadım yaktığını
2006dan beri beraberiz güvendiğim için belkide çok etkilendim. kızı sorma nedenimde ne bileyim çok duygulandım o anda sordum nasıl biriydi diye yoksa merağımdan değil
sen sorular sorunca o da şapır şapır döküldü anlattı öyle yani .....
aynısını ben yapsam ne olurdu dedim ben saklasaydım öle şey olamaz diyo nasıl kıskandı onu kabul etmiyo kendisi niye saklıyo çok sinirlendim ya
bende sinirlenirdim..dudagındaki benini falan hatırlaması hosuma gitmezdi senin kıskandıgını anladıysada devam ettirmis olabilir ama genede taviz verme anlasın yaptıgının iyi birsey olmadıgını
ya anlattı ama öle şapur şupur değil cnm hani eskide kalmış bitmiş gitmiş bişe gibi anlattı ama biliyo beni ben çok kıskancımdır demiyorum bana hayran olsun yada kız arkadaşlarımla yada kız arkadaşlarıyla muhabbeti kessin öle zararlı bi kıskançlığım yok bu zoruma gitti
2006dan beri beraberiz güvendiğim için belkide çok etkilendim. kızı sorma nedenimde ne bileyim çok duygulandım o anda sordum nasıl biriydi diye yoksa merağımdan değil
ya bu durumda ne yapayım konuşmuyorum şu an akşamda telefonu suratına kapattım gittim yattım gece mesaj atmış duymamışım aradı konuştu ama bi netice olmadı çünkü sinirliydim sabahta mesaj attı uzamasın diye cevaplamıyorum dedim ben haklıyım suçlu olsam özür dilerim dedim ölece kapandı konu ve aramız ii değil şimdi konuşacağımı sanmıyorum bugün..
ben eski resimleri silmeye karşıyım normalde
çünkü diyelim ki biriyle 3 senelik ilişkiniz oluyor
sonra nişanlanıyorsunuz bütün resimleri siliyorsunuz
ama o sildiğiniz resimler sizin 3 seneniz..
ama bu durumda zaten yüzyüze görüşülmeyen bir ilişkiyi bile anlayamıyorken
kızın resim göndermiş olmasını hiç anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?