Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim. Bir derdim var yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Ben tek çocuğum 27 yaşındayım. Annemi haziran ayının başında kaybettim maalesef. Uzun yıllar hastalığıyla mücadele ettik bizim için çok zordu. Şimdi benim görüştüğüm birisi var. 3 aydır tanıyorum kendisini 2 aydır da sevgiliyiz. Babam biliyor görüştüğümü. Teyzelerime de söyledim. Erkek arkadaşım ve ailesi işi ciddiyete bindirmek en azından bir yüzük takmak istiyorlar. Bende zaman istedim. Ocak ayında gelelim en azından dediler. Ben kendimi suçlu gibi hissediyorum babamı yalnız bırakacağım için. Birde herkes ne der bilmiyorum annesini kaybetmiş neler düşünüyor evlilik falan derler mi? Benim için zaten o konu içimde her gün acı çektiğim, psikolojik destekle atlatmaya çalıştığım hala ilaç kullandığım bir süreç ama herkes ne der bilmiyorum. Kimseye söyleyemiyorum. Tanımak için yeterli bir süre mi onu da bilmiyorum ama ondan yana hiç kötü bir şey duymadım çevreden ve teyzemler de araştırmış ailesini de çok övmüşler. Sizce erken mi daha zamana ihtiyacım var mı yorum yaparsanız çok sevinirim.. Bu arada onunla zaman geçirmekten, konuşmaktan keyif alıyorum. Beni mutlu ediyor güveniyorum ve seviyorum.