Yorumlarınıza ihtiyacım var :((

Değmez bence yaptıkların hiç bir erkek için değmez.Üstüne üstlük 2. kadın konumuna düşersin sonrasında çok pişman olursun.Birlikte olduğu kızın yerine kendini koy da yaptığın yanlıştan dön bence.Başkasına bunu yapan sana da yapar aynısını(hatta daha fazlasını).
Üstelik seni istemeyen birinin peşine düşerek kendi değerini düşürmüşsün,o da nasıl olsa cebimde diye sana önem vermez her istediğini de yapar.

Nisanli oldugunu bile bile mi mail attin ? Eger oyleyse yorumum farkli olabilir yani umarim degildir ve sen o anda ogrenmissindir.

Kisiliksiz bir insan.

Seni silmis atmis, senden hiç birsey istemiyorum duymak istemiyorum herseyimi sil dedi adam, gitti kendine gore bir kiz seçti, nisanlandi hatta ve hayatini çizdi.
Onun her dedigi yalandir bence.

Niye kafan karisti ? Sakin eskiye donmeyesin ??

kendince heyecan yaşamak isiyordur..bir beklentiye girmemeni tavsiye ederim..egosunu tatmin ediyor anlamıyomusun güzelim,
üzgün olduğunu flan söylerkende vicdanını rahatlatmak istiyor hasbam......bir yandanda hala aranılan iki kadın tarafından sevilen,istenen adam olmanın keyfini sürecek işte..ahhhhhh ahhh...
:mymeka:klava:

aynen katılıyorum arkadaşım

Beni yanlis anladiniz o askerdeydi ve 3 hafta once bitirdi askerligini her zmn yaninda oldum askerlikte oldugu surece ve birden ortada birsey yokkten sadece cok maddi durumu kotu diye bitirmek istedi, nisanli oldugunu dun ogrendim ama dogru mu degil mi onu bilemicegim, cunku cami actiginda dedim kiz arkadasin bunu bilerse utanmiyormusun dedim birden elini yuzune koydu gulerek yaaa yapma dedi bende iste boyle laf sokarim dedim, ama nisanli oldugunu dun ogrendim dedigim gibi bu da yalan olabilir, cunku nisanli olan insan asla bunlari kabul etmez, geriye bakmaz sadece sadece o kisiyi gorur, bende kendimi kizin yerine koyuyorum tabii oyle durum gercekten varsa asla zaten pesine dusmem ve zaten bunlari yaptim evet ama artik geriye cekilecegim gorucegim bakicagim

peki sen nişanlı olduğuunu nerden öğrendin? elini yüzüne götürdüğünde yüzük mü gördün :uhm: yoksa kendisi mi söyledi benneyaptımki

sanki yuzuk gordum ama sormadim sadece sordugum iliskin var mi o da evet dedi

sanki yuzuk gordum ama sormadim sadece sordugum iliskin var mi o da evet dedi

ilişkisi olduktan sonra yüzük olmuş olmamış çokta önemli değil zaten.... olan olmuş artık demekki ayrılmak için söyledikleride bahaneymiş... bundan sonra ilersine bak canım seninde karşına dürüst biri çıkacaktır emin ol onunda biyerini kaldırmaktan vazgeç :teselli:

Nasıl yani :uhm: Askerde hep onun yanındaydın ,destek oldun...Askerden dönünce

ortada bir şey yokken bitirmek istedi CADIARZU

Şimdi de ilişkisi olduğunu söyledi CADIARZU Aklımdan geçeni söylicem; canım bence

ayrılmasının sebebi başkası zaten fisfisfis

Evet askerdeyken bitti hersey once psikolojiden dolayi sandim cunku sirnaktaydi ama degilmis, bir neden yokken bittirdi 9 ay geçti ve tekrar konusmaya basladik nedeni yine sordum neden diye acma bu konuyu diyor yani gizli birsey var gibi anlamis degilim o yuzden diyorum hareketleri normal degil, biriyle olsa yapmaz bunlari yani seven insan hiç birseye bakmaz yapmaz, ben simdi daha hiç birsey yapmiyacagim yapicagimi herseyi yaptim

bir anlık boşluğuna gelmiş.. bence o gün nişanlısına kızgındı ve merakına yenildi..

sevmese neden nişanlansın ki...

sizi üzmek istiyor.. uzak durun.

Simdi sen cidden bir erkegin nisanli olmasinin baska kizlarla veya eski kiz arkadasinla tekrar görüsmeye beraber olmaya engel oldugnumu saniyorsun?:1hug:

Güzelim kendi acindan bakma olaya...erkeklerin acisindan bak...3 aylik evli cicegi burnunda kadinlar catir catir aldatiliyor...nisanda neymis bir erkek icin..

Ya cok mahsumsum yada cok iyi niyetli konu erkekler oldugu vakit seytan olackasin bazi yerde...:1closedeyes:

Nişanlısını çantada keklik olarak görüyor demekki el altında yedekleri olsun istiyor.

pööffffffff sakın ümitlenmeeee ben bu kadar ilerisini değil de bir benzerini yaşadm. tabi senin gibi anında öğrenmemiştim başkası olduğunu, ciddi olduğunu.

bu çocuk seni sevmiyo canım. sadece eğlence. sana uzuuuuun uzuuuun anlatırım da bunu. sen onla konuşarak ekmeğine yağ sürüyorsun. çıkar onu derhal hayatından! oynayacak seninle sakın izin verme. bu çocuk evli de olsa senle görüşürdü. çünkü erkekler bunu aldatmadan SAYMIYOR! canım bak yaşadım diyorum sana, nasıl aldatırsın? diye sorduğumda bu aldatma değil cevabını aldım!!!! bir erkek için aldatmak ancak afedersin ilişkiye girmektir. en azından çoğu erkek için böyle, kendilerini kandırıyorlar. sen uzak dur izin verme duygularınla oynamasına!

tamamen çıkar onu hayatından tamamen!!!!

neden benı arama dıyen bır adamla tekrar konuşuyorsun,neden onu gurulandırıyorsun kı. ustelık nişanlı oldugunu da söylemış hala herşeyı kabul eden kadın mı olmak ıstıyorsun. senı uzmek ıstemem aşkın ne menem bırşey oldugunu da ıyı bılırım ama yapma bunu kendıne. amacı egolarını tatmın etmek başka birşey degıl,kolay lokma olma onun için. dönecekse bıle bırak yırtınsın ıspatlasın sana kendını.

arkadaş olabileceğinizi düşünüyodur belkide

bence bu insanın kafası allak bullak, eminim nisanlısını gercekten sevmiyordur bile sevse senle asla konusmazdi...sengözlerimebaksanab

a.s aynen bendende o kadar simdi iki kolundada bir sevgilisi olacak buna izin verme hersey senin ellerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…