kendince heyecan yaşamak isiyordur..bir beklentiye girmemeni tavsiye ederim..egosunu tatmin ediyor anlamıyomusun güzelim,
üzgün olduğunu flan söylerkende vicdanını rahatlatmak istiyor hasbam......bir yandanda hala aranılan iki kadın tarafından sevilen,istenen adam olmanın keyfini sürecek işte..ahhhhhh ahhh... :mymeka:klava:
Beni yanlis anladinizo askerdeydi ve 3 hafta once bitirdi askerligini her zmn yaninda oldum askerlikte oldugu surece ve birden ortada birsey yokkten sadece cok maddi durumu kotu diye bitirmek istedi, nisanli oldugunu dun ogrendim ama dogru mu degil mi onu bilemicegim, cunku cami actiginda dedim kiz arkadasin bunu bilerse utanmiyormusun dedim birden elini yuzune koydu gulerek yaaa yapma dedi bende iste boyle laf sokarim dedim, ama nisanli oldugunu dun ogrendim dedigim gibi bu da yalan olabilir, cunku nisanli olan insan asla bunlari kabul etmez, geriye bakmaz sadece sadece o kisiyi gorur, bende kendimi kizin yerine koyuyorum tabii oyle durum gercekten varsa asla zaten pesine dusmem ve zaten bunlari yaptim evet ama artik geriye cekilecegim gorucegim bakicagim
sanki yuzuk gordum ama sormadim sadece sordugum iliskin var mi o da evet dedi
Beni yanlis anladinizo askerdeydi ve 3 hafta once bitirdi askerligini her zmn yaninda oldum askerlikte oldugu surece ve birden ortada birsey yokkten sadece cok maddi durumu kotu diye bitirmek istedi, nisanli oldugunu dun ogrendim ama dogru mu degil mi onu bilemicegim, cunku cami actiginda dedim kiz arkadasin bunu bilerse utanmiyormusun dedim birden elini yuzune koydu gulerek yaaa yapma dedi bende iste boyle laf sokarim dedim, ama nisanli oldugunu dun ogrendim dedigim gibi bu da yalan olabilir, cunku nisanli olan insan asla bunlari kabul etmez, geriye bakmaz sadece sadece o kisiyi gorur, bende kendimi kizin yerine koyuyorum tabii oyle durum gercekten varsa asla zaten pesine dusmem ve zaten bunlari yaptim evet ama artik geriye cekilecegim gorucegim bakicagim
Nasıl yani :uhm: Askerde hep onun yanındaydın ,destek oldun...Askerden dönünce
ortada bir şey yokken bitirmek istedi CADIARZU
Şimdi de ilişkisi olduğunu söyledi CADIARZU Aklımdan geçeni söylicem; canım bence
ayrılmasının sebebi başkası zaten fisfisfis
Kizlar lütfen yardim edin, 9 ay önce erkek arkadasimla iliskimiz bitti ortada bi neden yokken, ama ben hep onu düsündüm o ara, sevgililer gününde duygularim o kadar agir basti ki mail attim ama ben o ara nefretle sevgi arasinda bogusup duruyordum o da cvp verdi, sasirdim, (bana herseyimi sil daha hiç birsey duymak istemiyorum diyen adam cvp verdi) neyse 1 daha yolladim onun cevaba göre yine cvp geldi, sonra eklemeye karar verdim 3-4 gün önce ve dün beni kabul etti biraz konustuk kiz arkadasi varmis hata sanirsam nisanli iste çok üzüldügünü falan filan (erkeklerin klasik sözcükleri) ve birden bana neten çikmadan seni görebilirmiyim dedi inanilmaz sasirdim açtim hep bakiyordu, içim çok tuhaf oldu :=(
Benim anlamadigim insan biriyle beraberken eski kiz arkadasiyla tekrar konusur mu? (ki benim sayfami kapatmisti) mailere cvp verir mi? tekrar msne ekleme talebini kabul eder mi? ve de görmek için cam ister mi ? Kafam karisti iyice, lütfen yorumlarinizi bekliyorum
Güzelim adamin bir sucu yokki...erkekler bu konuda zayif yaratiklar zaten...10 kiz ona mail atsa görüselim dese hepsine tamam diyecek..
Burda aslinda kendine eziyet eden sensin...niye görüsüyorsunki daha onunla...neden kendine bu eziyeti yapiyorsun?
Herseyimi sil birsey duymak istemiyorum diyen bir adama mail atmayi birak parmagmin ucunu göstermem bir daha...ayrica simdi nisanli gibi birseymis araya girmen hicte etik degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?