Yorumlarınıza ihtıyacım var

bende öğrenmek zorundayım (takmamayı)sanırım

ama bır yerde omuzlarım çöküyor sabrım taşıyor ne dıyeyım yaaa sabırrr
eşim benim yanımda pek konuşmaz, olursada ben başka odaya gider bir şeylerle uğraşırım. Öncelikle aralarındaki iliskiyi merak etmemeli, ne konuşuyorlar diye düşünmemelisin. Ben artık onlara yabancı bir gözle bakıyorum, sanki yokmuşlar gibi vs.

arada bir mesajlarını karıştırırım, ama bunu yapmakda bana iyi gelmiyor, herşeyi unutmak için ruhumu uzak tutmam gerekiyor.
Eşinle konuşup bir daha o tür konuşmaları gelip sana anlatmazsin! Yahu gelip benim eşim bana anlatsa, yerin dibine girer, ölür ölür dirilirdim! Eşin akili olsa anlatmaz, yarın öbür gün yüz yüze gelirde o gün sana yaptıklarını unutmazsın diye! İçin de bir korku yada bir nefret doğmazsın diye.

zaten herkez yarınları düşünse belki kimse kötülük yapmazdi

Son düzenleyen: Moderatör:
eşin sana bunları söylemeseymiş keşke..
istenmediğin yere gitmek olmaz..
eşine gelince onun ailesi sonuçta ne olursa olsun görüşür...
sende kabul et bu durumu artık..

Bu adamların, bu adamların annelerinin, bu adamların babalarının kafası nasıl çalışıyor? Ne hissedip nasıl düşünüyorlar? Anlamak istiyorum artık, ne kadar çok sorun var bu konuda, ey büyük Allah'ım bir yerden bir kalp gözü aç, anlayıp burdaki arkadaşlara da anlatayım...

eşim benim yanımda pek konuşmaz, olursada ben başka odaya gider bir şeylerle uğraşırım. Öncelikle aralarındaki iliskiyi merak etmemeli, ne konuşuyorlar diye düşünmemelisin. Ben artık onlara yabancı bir gözle bakıyorum, sanki yokmuşlar gibi vs.

arada bir mesajlarını karıştırırım, ama bunu yapmakda bana iyi gelmiyor, herşeyi unutmak için ruhumu uzak tutmam gerekiyor.
Eşinle konuşup bir daha o tür konuşmaları gelip sana anlatmazsin! Yahu gelip benim eşim bana anlatsa, yerin dibine girer, ölür ölür dirilirdim! Eşin akili olsa anlatmaz, yarın öbür gün yüz yüze gelirde o gün sana yaptıklarını unutmazsın diye! İçin de bir korku yada bir nefret doğmazsın diye.

zaten herkez yarınları düşünse belki kimse kötülük yapmazdi

eskıden benımle ılgılı küfür edıldığı için merak edıyordum hatta duymak istıyordum şimdi hava hoş zaten söylenmedık söz bırakmadılar benım için

br sure ıyı oluyorum dayanamyıp moral olarak sıfıra ınıyorum offf benm işim zor...

eskıden benımle ılgılı küfür edıldığı için merak edıyordum hatta duymak istıyordum şimdi hava hoş zaten söylenmedık söz bırakmadılar benım için

br sure ıyı oluyorum dayanamyıp moral olarak sıfıra ınıyorum offf benm işim zor...[/QUOT

Canım sadece senin işin mi zor :) Son yaptıklarından sonra kv yi aradım, kibarca ne yapmaya çalıştığını anlamak istiyorum dedim.. Tabi verecek cevabı olmadığı için eveleyip geveledi, tamam tamam aramam sizi bir daha olur biter dedi. Ben arama demiyorum sana ne istediğini soruyorum, seni anlamaya çalışıyorum dedim, yine cevap yok. Tabi kıskancımdan kuduruyorum mu diyecek :)

eşin sana bunları söylemeseymiş keşke..
istenmediğin yere gitmek olmaz..
eşine gelince onun ailesi sonuçta ne olursa olsun görüşür...
sende kabul et bu durumu artık..

değil benım kabul etmem eşim kendı isteğiyle görüşmüyor ailesiyle çünkü o da sıkıldı bıktı

eşime de çocuk gibi davranıyorlar ses yükseltmeler,emir vermeler hatta söylenmeyecek sözler...

görüşmemesi şimdiye kadar eşimn tercıhıydı fikri değişti ise bu akşam öğreneceğim dün konuşamadık

sırf bır inat uğruna ailesinin böyle davranmasını kabul edemem.ve açıkcası eşim ben gıdeyım sen gelme dese üzülürdüm çünkü haketmıyorum bu tavrı

ailesinin beni geçin eşime sygısı yok yada tavırları kötü diyeyım seçim eşimin

Bu adamların, bu adamların annelerinin, bu adamların babalarının kafası nasıl çalışıyor? Ne hissedip nasıl düşünüyorlar? Anlamak istiyorum artık, ne kadar çok sorun var bu konuda, ey büyük Allah'ım bir yerden bir kalp gözü aç, anlayıp burdaki arkadaşlara da anlatayım...

sadece ınat ve kendı deıklerı olsun dıye yapıyorlar bunları

ne dıyeyım Allah bılsın

br sure ıyı oluyorum dayanamyıp moral olarak sıfıra ınıyorum offf benm işim zor...[/QUOT

Canım sadece senin işin mi zor :) Son yaptıklarından sonra kv yi aradım, kibarca ne yapmaya çalıştığını anlamak istiyorum dedim.. Tabi verecek cevabı olmadığı için eveleyip geveledi, tamam tamam aramam sizi bir daha olur biter dedi. Ben arama demiyorum sana ne istediğini soruyorum, seni anlamaya çalışıyorum dedim, yine cevap yok. Tabi kıskancımdan kuduruyorum mu diyecek :)

yıne senın kv benımkıne göre ıyıymış

bağırırken kulaklarımı zarını patlatack diye korkuyorum hiç susmadan konuşuyor asla dinlemıyor bır konudan dığerıne atlıyor üstune hakaret tamamdır

istenmediğim yere gitmem gitmiyorumda eşim gitsin bana ne suç senin eşinde benim eşimde böyle anası babası ne dese bana gelir söylerdi ne oldu hep kavga gürültü şimdi uslandı evdeyken arasalrda konuşmaz benim yaımda beim eşimde onlara çok uzak yakın olsa muhakkkak tartışma çıkıyor sende eşini ailenin evine alma oda anlar senin neler hissettiğini bu kadar basit eşler ardaki dengeyi kurmak zorunda yoksa ya yardan vazgeçecek ya onlardan açıkcası ben memnunum bana da gelmiyorlar seslerini bile duymuyorum yoksa yüreğim kalkıyor o kadar yani çokta tınma canım bırak Allah görür gün gelri senden iyisi olmaz bu kaynanalar hep aynı al birini vur ötekine gitsende sana laf vururlar yaptığını beğenmezler daha çok üzülürsün

istenmediğim yere gitmem gitmiyorumda eşim gitsin bana ne suç senin eşinde benim eşimde böyle anası babası ne dese bana gelir söylerdi ne oldu hep kavga gürültü şimdi uslandı evdeyken arasalrda konuşmaz benim yaımda beim eşimde onlara çok uzak yakın olsa muhakkkak tartışma çıkıyor sende eşini ailenin evine alma oda anlar senin neler hissettiğini bu kadar basit eşler ardaki dengeyi kurmak zorunda yoksa ya yardan vazgeçecek ya onlardan açıkcası ben memnunum bana da gelmiyorlar seslerini bile duymuyorum yoksa yüreğim kalkıyor o kadar yani çokta tınma canım bırak Allah görür gün gelri senden iyisi olmaz bu kaynanalar hep aynı al birini vur ötekine gitsende sana laf vururlar yaptığını beğenmezler daha çok üzülürsün

senınde sorunlar aynı :( Allah sabır versın sanada

benımde çok umrumda değil ama eşim için üzülüyorum

evdekı bekar oğulları evlenınce ben kıymetlı olurum gerçi geçti artık anlamı olmaz altlı üstlü oturacaklar yesınler bırbırlerını

çok güzel ifade ettın aynen benımde yüreğim kalkıyor

yaptığımı beğenmek ne ki,benı beğenmıyorlar ;)

senınde sorunlar aynı :( Allah sabır versın sanada

benımde çok umrumda değil ama eşim için üzülüyorum

evdekı bekar oğulları evlenınce ben kıymetlı olurum gerçi geçti artık anlamı olmaz altlı üstlü oturacaklar yesınler bırbırlerını

çok güzel ifade ettın aynen benımde yüreğim kalkıyor

yaptığımı beğenmek ne ki,benı beğenmıyorlar ;)

he he aynıyız benide beğenmezler hiç hatta bir keresinde teyzesi sen aynaya baktın mı hiç dedi salak karı kaynanamda beni kendiyle kıyaslar kocaman kadın ben senden güzelim der bende gülerim derim yani 150lik boyunla mı 85 kilonla mı derim:52: bunlarda zerre kadar akıl yok yaa kayınbabamda terbiyesiz herif essahtan karı olsan ben olsam seni almazdım demişti:50: daha neler neler sanki oğulları hz yusuf kadar güzelde bizeri beğenmiyorlar aman salla:36: benimde kaynım yeni nişanlanmış göreceğiz bakalım neler olcak neler ama bende senin gibi asla onların yüzüne bakmam:19: aman aman uzak kalsınlar şeytan görsün yüzlerini:47:

Hayran kaldım sana:27:

he he aynıyız benide beğenmezler hiç hatta bir keresinde teyzesi sen aynaya baktın mı hiç dedi salak karı kaynanamda beni kendiyle kıyaslar kocaman kadın ben senden güzelim der bende gülerim derim yani 150lik boyunla mı 85 kilonla mı derim:52: bunlarda zerre kadar akıl yok yaa kayınbabamda terbiyesiz herif essahtan karı olsan ben olsam seni almazdım demişti:50: daha neler neler sanki oğulları hz yusuf kadar güzelde bizeri beğenmiyorlar aman salla:36: benimde kaynım yeni nişanlanmış göreceğiz bakalım neler olcak neler ama bende senin gibi asla onların yüzüne bakmam:19: aman aman uzak kalsınlar şeytan görsün yüzlerini:47:
ne kadar dengesizlermiş bunlar böyle ya! Sinirlerim bozuldu:27:

telefon konuşmasını bu şekılde hallettık dıyelım

hala aynı fıkırdeler eime sen yalnız gel diyorlar eşim bırlıkte gelırız anca demesıne rağmen

en son bır tartışmamızda bana oğluma büyü yapmışsındır dedı annesı bunu nasıl düşünür aklında böyle şeyler var demekki

çok huzursuzum :(

Sen de onları sevme, isteme, Onlar seni istemiyor diye ölmezsin. Evine istemiyormuş seni madem, seninde evine gelemez. Ne güzel işte. Ben böyle yapıyorum... Kocanda sensiz olunca çok gitmez muhtemelen... az durur gelir. Anlaşamıyorsanız zorlamanın manası yok, ben böyle düşünürken eşim yalvar yakar beni ailesine götürüyor, bende seninki gibi olsa diyorum keşke. :1:

senden daha guzelmış haaa haa nasıl bır kıskançlık bu

kp de gerçekten dengesızmiş

bu modellerden çok demek ki

ben sadece benı buldu bu tür sanıyordum

2.gelınden sonra ılk gelın sevılır yaaa genelde umarım onlara bızım tam tersı bır gelın verır Allah'ım

yaptıklarına bın pişman olurlar

öyle bır gelını olsun ki,beni (bizi) göremeyecek düşünemeyecek kadar

ve umarım benım tam tersı olur en başından ezdırdım ben kendımı yeterınce

Kadesa başka konularda'da yorumlarıni cok tatli ve gercekden bütün iyi niyetinle yorumladığını hisettim! Saba katılıyorum bu eşinin gelip herşeyi anlatmama konusunda! Sanırım erkeklerin bu konuda ne kadar hasas bir yapıya sayıp olduğumuzun farkında değiller. Ben bu konuda daha eşimi dün uyarmıştım! Ne bizim aramızda yaşadıklarımızı gidip birilerine anlat, nede onların dediklerini gelip anlat diye. Ben bile en ufak olayları ailemden gizliyorum, üzülmesinler diye nede, onların dediklerini eşime gelir anlatırım. Bana göre hiç gerek yok bu laf alıp götürmeler, Zadece sonunda tadınızı kaçırır!

canım teşekkürler,o senin güzel bakış açın :)

genelde objektif olmaya çalışıyorum yani konu sahibi memnun olsun diye değil bişeyleri başka gözle de görsün diye yorum yapıyorum kendimce :)

sana katılıyorum ayrıca,laf taşımak hoş değil.belki bazı şeyleri duymasak bilmesek daha güzel olacak.

Sen de onları sevme, isteme, Onlar seni istemiyor diye ölmezsin. Evine istemiyormuş seni madem, seninde evine gelemez. Ne güzel işte. Ben böyle yapıyorum... Kocanda sensiz olunca çok gitmez muhtemelen... az durur gelir. Anlaşamıyorsanız zorlamanın manası yok, ben böyle düşünürken eşim yalvar yakar beni ailesine götürüyor, bende seninki gibi olsa diyorum keşke. :1:

bana bunca ezıyetı çektıren ınsanları niye seveyım yada isteyeyım onların sevgısıne yada ilgisine ıhtıyacım yok

ama Allah için insan sevılır

evıme adım atmadılar zaten memlekette değiliz iş nedenıyle

:) umarım seni zorla göturmeye devam etmez

senden daha guzelmış haaa haa nasıl bır kıskançlık bu

kp de gerçekten dengesızmiş

bu modellerden çok demek ki

ben sadece benı buldu bu tür sanıyordum

2.gelınden sonra ılk gelın sevılır yaaa genelde umarım onlara bızım tam tersı bır gelın verır Allah'ım

yaptıklarına bın pişman olurlar

öyle bır gelını olsun ki,beni (bizi) göremeyecek düşünemeyecek kadar

ve umarım benım tam tersı olur en başından ezdırdım ben kendımı yeterınce

k.validem çok garip bir kadındır.anlatmakla bitmez yaşamak lazım :)

3 tane gelini var,en büyük benim.

bana birgün dedi ki "sana kaynanalık yaptım sen de o hakkımı doldurdum son gelinime annelik yapacağım":53:

şok olmuşum zaten o anda.

k.validem çok garip bir kadındır.anlatmakla bitmez yaşamak lazım :)

3 tane gelini var,en büyük benim.

bana birgün dedi ki "sana kaynanalık yaptım sen de o hakkımı doldurdum son gelinime annelik yapacağım":53:

şok olmuşum zaten o anda.

yuhhh diyorum güleyım mı bıran şasırdım.

kimisi şeytana pabucu ters gıydırır cınsten gerçekten

şu yukardaki cümle asla aklıma gelmezdi sanırım bende bır sorun var

canım teşekkürler,o senin güzel bakış açın :)

genelde objektif olmaya çalışıyorum yani konu sahibi memnun olsun diye değil bişeyleri başka gözle de görsün diye yorum yapıyorum kendimce :)

sana katılıyorum ayrıca,laf taşımak hoş değil.belki bazı şeyleri duymasak bilmesek daha güzel olacak.

Keşke herkez bakdigin o pencerede baka bilseymiş.
Biraz daha dikatli, anlayışli davransalar sanırım kk daha keyifli olurdu:)

Back
X