Yorumlarınıza ihtiyacım var

AYIGIT

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
423
12
643
6 haftalık hamileyim keseyi gördük p.tesi günü ondan sonra hafif lekelenmem oldu dr aradım sorun yok dedi çarşamba tekrar leke oldu bu kez kahverengi ve kırmızı karışımıydı çok korktum dr aradım progestan verdı sabah akşam erktesi gün dr gittim muayneetti 6+0 günlüktüm gittiğimde vajınal baktı kese normal yolk keseside var ama kapl atışı yok dedi risk devam ediyo dedi i iğne verdi göbeketen yapılan hergün yapıyorum ilaçta içiyorum ama lekeler bir türlü bitmedi haka geliyo damla damla gebelikle ilgili hissiyatımda gitti gögüserim acımıyo artık sanki moralim çok bozuk bunun için ay bekledik ya (

2011 kasımdan beri bebek için uğraşıyouz 15 ay oldu yukarda yazamamışım benimle aynı şeyi yaşayan varmı?

cnm Allah yardımcın olsun öncelikle evde hep dinlenme halinde ol nacizane tavsiyem bu olur. Progestanı da mutlaka kullan 1 dr a baglı kalma. göğüs hassasiyetine gelince benim gebeliğim byunca hassasiyetim olmadı sadece büyüdüler. belirtilere takılma 6 hafta da kalp atışı için erken olabilir. geç döllenme olmuştur belki.
Allahım hakkında hayırlısını versin bebeğini sana kavustursun

canım sen öncelikle rahatla telaşlanma ve bebeğinle konuş... dinlenmeye çalış eminim bebeğin seninle kalacaktır içini ferah tut... Allah yardımcın olsun...

6. Hafta da kalp atışlarının duyulmaması çok normal 10. Hafta da duyanlar var çünkü iyî düşün dua et moralini bozma lütfen

bende geçen gebeliğimde 6+5 de gördüm kalp atışlarını.sadece dinlenmek gerek.wc harici yorma kendini ve endişelerinden arın.ben bunları yapamadım diye kaybettim.pozitif düşün...

kızlar teşekkürler çarşamba dr gidiem artık nihai kararı vericek sanırım senin hayatını tehlikeye atamayız fln dedi moralman çöktüm 15 ay bekle tam hamile kaldım dedim acayip ağır bi grip yakaladı beni öksürme hapşurma bitkinlik ne ararsanız var artık hakkımızda hayırlısı olsun

canım hayırdır noldu.bi gelişme varmı merak ettim bak şimdi...

Merhaba arkadaslar 1 senelık evlıyım ve suanda bebek denemelerı yapıyoruz ılk denememde adetın 5.gunu klomen kullandım ve bır tane 18 mm yumurtam olustu doktorumun takıbıyle catlama gunlerınde ılışkı oldu adetım 1 gun gectıgınde kan testı yaptım ve bısey cıkmadı 5gun gectı ben gene adet olmadım doktoruma gıttım ultrasonla muayene ettı sankı bı nokto gozukuyo gıbı bışey soyledı tekrar kan testı yaptırmamı ıstedı ve sonuc malesefkı gene negatıf farlutal verdı bugun bıtelı 6 gun oldu ama bnde hıc bır adet belırtısı yok hala kafamda bır suphe var ama olsaydıda kan tahlılınde cıkması lazım değılmıydı fıkırlerınıze ıhtıyacım varrrr.

canım hayırdır noldu.bi gelişme varmı merak ettim bak şimdi...

yok cnm daha gitmedim kanama yok 2 gündür 4 te randevum dr değiştirdim ümit ekmene gidiyorum bakalım artık hayırlısı ya 2 gündür bulantılarım var çıkarmadım hiç ama hep içim karışıyo ilaçlardanmı yoksa gebeliktenmi bilemedim (

cnm farlutal bitince hemen adet olmuyosun 2-3 bazen daha uzun sürer ztn adet oluyomuşsun gibi olmuyo şiddetli ağrı olmuyo gelir merak etme içini ferah tut

kızlar dün dr gittim allaha binlerce şükür kalp atışımızı duyduk dr bebeğimiz %90 bizimle artık dedi. bu % 10 luk risk kanaması olmayan gebeler içinde geçerli dedi ama iş yapmak yasak hatfaya işe başılıyorum git çalış piskolojin düzelsin dedi kafyı yediğimi oda anladı galiba :))) çok şükür iiyiz allah kimseye yaşatmasın bölye bişey

çok şükür darısı başımıza inşallah.amin.benimde şu an 4+5 dün akşamdan başlayan peçeteye sildikçe gelen lekelenmem var bugun dr gittim ilaç kullanmaya başladım.haftaya yine çağırdı.aynen bende bunalıma gırdim

benim hala devam ediyo ne yapıcamı bilmiyorum hapımı içiyorum iğnemi oluyorum dr üstüne basa bas sordum p.tesi iş başı die git çalış engel yok ev işi yapma ağır kldırma yeter dedi. kalp atışlarını duyduk bundan sonra lekeler değil büyük parçalar bizi korkutsun dedi tabi sen gel bana anlat hala bunalımdayım . 8 haftaya giridik kaldı 32 hafta geçermi bilmem umarım sende düzelirsin bu kanamlar biter ikimizdede. bol bol dua et

inşallah gecicek arkadaşım.Allah korusun bütün bebek bekleyenleri.

canım seninle aynı durumdayız...benimde lekelenme şeklinde kanamam oldu pembe-kahve arası bi renk...pregesteron hap verdi dr.um ii geldi sanki yok denecek kadar azaldı...ama çok korkuyorum düşeccek die..senin ultrasonda kese gorundümü bide beta-hcg değeri kaç çıktı?

canım benimde 17 şubat son adetim.martın 18 inde hcg 98 çıktı.perşembe gecesi başladı lekelenmem cuma doktora gıttım bol su içtim
iyice sıkısınca karından baktı nokta seklinle çok yeni dedi.eger gelişirse kanamam dururmus gelişmezse artarmıs.pazartesi kanına baktır gereken artış olduysa korkma dedi.
yarın inşallah guzel sonucumu alırım.ama dun lekelenmem yok gıbıydı nerdeyse ama bugun daha koyulaştı sanki.kafayı yıycem
inşallah kanamalarımız geçer ve rısk ortadan kalkar.

kızlar kanamanın bebek gelişimiyle ilgisi yok bence benim kalp atışı duyuldu dr herşey yolunda dedi ama kanama bitmedi... internetten yaptığım araştırmalara göre erken dönemde kanama olması vücutta salgılanan progesteron hormonunun yetersizliğinden olabiliyormuş. 12 hatfaya kadar takviye ile durumu düzeltebiliriz umarım. bu güne kadar hiç duymamıştım kanaması olan insaları şimdi bende var dedikçe etrafımda bi çok insan bendede oldu bende 9 ay oldu bende 3. ay bitti gibi yorumlar alıyorum bebeklerimiz allaha emenet artık ne olacağına allah karar verecek yiyecek ekmekleri varsa bizimleler ama yinede biz dikkat edip ağır iş fln yapmayalım yarın iş başı 10 gün sonra geri dönüyorum bu piskolojıyle... umarım herşey yolunda gider burdan haberleşip moral verelim birbirimize internetten bişeyler araştırdıkça piskolojım dahada bozuluyo

Gerçektende psikolojim kötüye gidiyor,internette arastirmak banada iyi gelmedi...hep kotu seyler yazio...Allah yardimcimiz olsun....

Bende bugün tekrArdan hcg testi yaptircam 21 martta hcg degerim 2018 cikmisti bi daha test yaptirmadim...insallah degerim dusmemistir....kizlar ilaç olarak ne içiyorsunuz...ben sadece folik asit içiyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…