Yorumlarınıza ihtiyacım var

Bende bugün tekrArdan hcg testi yaptircam 21 martta hcg degerim 2018 cikmisti bi daha test yaptirmadim...insallah degerim dusmemistir....kizlar ilaç olarak ne içiyorsunuz...ben sadece folik asit içiyorum ....

canım progestan 200 mg ve folic plus içiyorum.dr danış değerin güzel ama içmelisin bence sende progestan.hadi bakalım ben öğleden sonra yaptırıcam haberleşelim.ben yatarken olmuyo kanamam ayakta gezinirsem hareket edersem malesef oluyo.

inşallah canım ya progesteron hormonundandır takviyeyle düzelir.evet bende duyuyorum.bide şu var
internetten bu kadar okuyunca insanın kafası karışıyor,iyiyi değil kötüyü daha çok benimsiyoruz malesef.
sanada kolay gelsin inşallah hepimiz için hayırlısını versin Allahım.

amin inşşlh kolay geçer belki daha iyi gelir hakkımızda hayırlısı

Kan testlerini nerde yaptiriyorsunuz kizlar....annemde kaliyorum kanamam oldugu icin..kendi aile hekimime gidemedim...misafir olarak yapmadilar tahlilimi....bende yaptiramadim bugun (

Kan testlerini nerde yaptiriyorsunuz kizlar....annemde kaliyorum kanamam oldugu icin..kendi aile hekimime gidemedim...misafir olarak yapmadilar tahlilimi....bende yaptiramadim bugun (

sağlık ocağında yaptırınca 2 gün sonra almıştım.bugün özelde yaptırdım 1400 olmuş çok şükür artmış.

kızlar lekelenme yada kanamanız varmı bugün? bide progesteron kullanıyomusunuz

kızlar lekelenme yada kanamanız varmı bugün? bide progesteron kullanıyomusunuz

yatarken yok ama gezinirsem geliyo progestan 200 kullanıyorum ama ihmal etmeyin devam ediyorsa doktorunuzu arayın
ben söyledım devam ettıgını gel dedi yarın gıdıcem.

yatarken yok ama gezinirsem geliyo progestan 200 kullanıyorum ama ihmal etmeyin devam ediyorsa doktorunuzu arayın
ben söyledım devam ettıgını gel dedi yarın gıdıcem.

devam ettiğini dr biliyor kalp atışını duyduk bundan sonra lekelerden korkma dedi haftaya cuma randevum var gaçecek bu günler inşşlh

devam ettiğini dr biliyor kalp atışını duyduk bundan sonra lekelerden korkma dedi haftaya cuma randevum var gaçecek bu günler inşşlh

çok şükür canım. inşallah bende bugun doktordaydım.10 15 gün sonra gel dedi nasıl gecer bilmem benim 5 haftalık henüz .

çok şükür canım. Inşallah bende bugun doktordaydım.10 15 gün sonra gel dedi nasıl gecer bilmem benim 5 haftalık henüz .

stresten uzak dur... Bende ilk gittiğimde 6 haftalıktım lekeler var dedim dr a. Kalp atışı yok tehlike var dedi haftaya gel dedi o hafta ömrümden ömür gitti 3 kg vermişim (( dr gittim kesin gün verecek ve kürtaja gel dicek die ne ağladım ne ağladım çok hırpaladım kendimi ama o gün geldi gittim ve pıt pıt duydum ya dünyalar benim oldu moralini sakın bozma buları anlatıyorum çünkü üzülmek yersiz bebeğini üzme iyi düşünelim iyi olsun

canım benim sağol artık bende kendimi iyi hissediyorum çok şükür.Allah'ım hepimize sağlıklı gebelik geçirmemizi nasib etsin.

canım benim sağol artık bende kendimi iyi hissediyorum çok şükür.Allah'ım hepimize sağlıklı gebelik geçirmemizi nasib etsin.

biz elimizden geleni yaptık budan sonrası allaha emanet varsa kısmetimiz yaşayıp göreceğiz evdeysen sana tavsiyem sakin tv deki saçma sapan programları izleme internete girip araştırma herkesin yaşam tarzı farklı başına gelenlerde sen iyi düşün moralini yüksek tut... çalışmak bana iyi geldi evde kendimi bitik gibi hissediyodum şimdi toparlıyorum artık ama hareketlerim hala ağır ne olur ne olmaz :)

Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…