yorumlarınıza ihtiyacım var

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
323
merhaba hanımlar,
benim görüştüğüm bir komşum var, fakat kendisi son zamanlar beni evine hiç çağırmıyor bizde veya diğer komşumda görüşüyoruz.Benim 16 aylık bir kızım var, evine çağırmama nedeni bence kızım. Küçük daha en meraklı olduğu dönem, biz onlara gidince genelde büyük kızıyla oyun oynarlar. Siz olsanız bu kişiye karşı tavrınız nasıl olurdu, çocuğunuz var diye sizi çağırmayan kişiye karşı nasıl davranırdınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çocuğunuz yaramaz ise olabilir. 3-4 yaşındaki çocuklar gerçekten rahatsızlık verecek düzeyde ortalığı karıştıraabiliyorlar ama 16 ay daha çok küçük. Başka bir ebebi olmasın?

Bende onu çağırmazdım çocuk bu canım

eğer sizde çocuğunu salıp hiç bakmayan annelerdenseniz kadın haklı bence

Eğer onlara gittiğinizde çocuğunuzla ilgileniyorsanız bence ayıp etmiş. Ama bazı anneler var ki bebeğinin eline ekmek, poaça veya daha fenası çikolata ya da şerbetli tatlı verip sonra da hiç kırıntısı mı döküldü, şiresi bir yere mi bbulaştı diye düşünmeden misafirliğine devam ediyorlar. Eğer böyle bir anneyseniz de o haklı.

Çocuğunuz yaramaz ise olabilir. 3-4 yaşındaki çocuklar gerçekten rahatsızlık verecek düzeyde ortalığı karıştıraabiliyorlar ama 16 ay daha çok küçük. Başka bir ebebi olmasın?

benim kızım 16 aylık dur dediğin yerde durmuyor tabi, yapma deyincede anlamıyor henüz. Komşunun kızıyla oyuncakları dağıtırlar, bizimkisi kanepelere çıkar vs . bildiğiniz çocuk. Başka sebebini olacağını sanmıyorum, çünkü yine görüşüyoruz fırsat buldukça bize geliyor yada diğer komşumuzda görüşüyoruz.

Bende onu çağırmazdım çocuk bu canım

İşte bunu düşünüyorum, evet çocuklar yaramaz olabiliyor bende bir başkasının çocuğu evimi dağıtsın istemem ama bu bir akrabam yada sevdiğim bir arkadaşım ise idare ederim durumu. Çocuğum yüzünden beni istemiyor sonuçta

eğer sizde çocuğunu salıp hiç bakmayan annelerdenseniz kadın haklı bence

Haklısınız tabide onlara giderken sadece kızı evdeyken gidiyorduk, malum sigara içiyoruz mutfağa geçiyorduk biz.Çocuklarda içerde oynuyordu , kuzı büyük 13 yaşında.

ÇOcuk bu istemiyorsa görüşmesin ama ayıp yani bile bile çağırmaması
Benim evime yiğenim gelince bulaşık makinemi çamaşır makinemi bile çalıştıryr ama napim döviyimmi çocuk bu anlamaz ki
herşeye meraklı

Diğer yorumlara hakvermekle beraber....

Sizde ziyaretler davetle mi oluyor ? Yani genelde bize buyrun mu denir yoksa size gelelim mi denir ?
Sana geldikleri zaman sen mi davet ediyorsun,yoksa yarın müsaitsen sana gelelim gibi mi oluyor ?
Davet olayı yoksa,alınganlık ediyor olabilirsin.

yani canım sonuçta çok titiz ve evhamlı insansa
sende gittiğinde sohbete dalıp çocuğunla pek ilgilenmiyorsan
çağırmak istemeyebilir
tabi başka nedenleri de olabilir
sen çağırınca geliyormu peki

biz çocukları salona bırakıyorduk bunu önerende kendisiydi,ama eline kesinlikle birşey vermiyordum karnını doyurup gidiyorduk zaten. Kızınıda tembihliyordum hiçbişeyi elletme diye.Bazen mutfağa gelirdi benimki dolap vs karıştırmak isterdi ben müsade etmezdim, komşum bırak bişey olmaz diye ısrar ederdi.

yani canım sonuçta çok titiz ve evhamlı insansa
sende gittiğinde sohbete dalıp çocuğunla pek ilgilenmiyorsan
çağırmak istemeyebilir
tabi başka nedenleri de olabilir
sen çağırınca geliyormu peki
ben çağırınca geliyor canım.

ben çağırınca geliyor canım.

belkide sadece tembeldir

misafir ağırlamak zor geliyordur
ama kendisi misafir olmaktan hoşlanıyordur
yani diğer komşuları filan sık davet edermi
sadece seni mi ayırıyor

öncelikle sen çağırınca geliyorsa
seninle bir sorunu yok
diğer komşuları çağırıyor seni ayırıyor ise
bebeğin yüzünden
kimseyi çağırmıyorsa
tembelliğinden

bazı durumlarda idare edilmiyor işte. eğer çok yaramazsa ve zarar veriyorsa insan yoruluyor, kafası yorulduğu için de daha az görüşmek istiyor olabilir

Sebebin o olduğundan emin olmadan bence bu yöne kayan yorumlar yapıp kendini şartlandırma. Bir gün “sana geleceğim” dersin kabul etmezse başka bir gün dene. Yine kabul etmezse aranızda bir sorun olup olmadığını sorabilirsin.
Abartılacak bir konu değil.

komşunuzun kızı istemiyor olabilir mi?13 yaşındaki kız ergenliğe yeni yeni girdiğinden 16 aylık bebekle vakit geçirmek istemeyebilir.annesine bu konuda bir basksı varsa kadın da arada kalıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…