merhaba hanımlar,
benim görüştüğüm bir komşum var, fakat kendisi son zamanlar beni evine hiç çağırmıyor bizde veya diğer komşumda görüşüyoruz.Benim 16 aylık bir kızım var, evine çağırmama nedeni bence kızım. Küçük daha en meraklı olduğu dönem, biz onlara gidince genelde büyük kızıyla oyun oynarlar. Siz olsanız bu kişiye karşı tavrınız nasıl olurdu, çocuğunuz var diye sizi çağırmayan kişiye karşı nasıl davranırdınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba hanımlar,
benim görüştüğüm bir komşum var, fakat kendisi son zamanlar beni evine hiç çağırmıyor bizde veya diğer komşumda görüşüyoruz.Benim 16 aylık bir kızım var, evine çağırmama nedeni bence kızım. Küçük daha en meraklı olduğu dönem, biz onlara gidince genelde büyük kızıyla oyun oynarlar. Siz olsanız bu kişiye karşı tavrınız nasıl olurdu, çocuğunuz var diye sizi çağırmayan kişiye karşı nasıl davranırdınız?
Çocuğunuz yaramaz ise olabilir. 3-4 yaşındaki çocuklar gerçekten rahatsızlık verecek düzeyde ortalığı karıştıraabiliyorlar ama 16 ay daha çok küçük. Başka bir ebebi olmasın?
Bende onu çağırmazdım çocuk bu canım
eğer sizde çocuğunu salıp hiç bakmayan annelerdenseniz kadın haklı bence
İşte bunu düşünüyorum, evet çocuklar yaramaz olabiliyor bende bir başkasının çocuğu evimi dağıtsın istemem ama bu bir akrabam yada sevdiğim bir arkadaşım ise idare ederim durumu. Çocuğum yüzünden beni istemiyor sonuçta
Aikecek görüşüyorduk,samimiydik mesafe koysam bende çağırmasam diyorum.Cagirmazsa cagirmasin umrumda olmaz acikcasi.
merhaba hanımlar,
Eğer onlara gittiğinizde çocuğunuzla ilgileniyorsanız bence ayıp etmiş. Ama bazı anneler var ki bebeğinin eline ekmek, poaça veya daha fenası çikolata ya da şerbetli tatlı verip sonra da hiç kırıntısı mı döküldü, şiresi bir yere mi bbulaştı diye düşünmeden misafirliğine devam ediyorlar. Eğer böyle bir anneyseniz de o haklı.
ben çağırınca geliyor canım.yani canım sonuçta çok titiz ve evhamlı insansa
sende gittiğinde sohbete dalıp çocuğunla pek ilgilenmiyorsan
çağırmak istemeyebilir
tabi başka nedenleri de olabilir
sen çağırınca geliyormu peki
ben çağırınca geliyor canım.
İşte bunu düşünüyorum, evet çocuklar yaramaz olabiliyor bende bir başkasının çocuğu evimi dağıtsın istemem ama bu bir akrabam yada sevdiğim bir arkadaşım ise idare ederim durumu. Çocuğum yüzünden beni istemiyor sonuçta
merhaba hanımlar,
Haklısınız tabide onlara giderken sadece kızı evdeyken gidiyorduk, malum sigara içiyoruz mutfağa geçiyorduk biz.Çocuklarda içerde oynuyordu , kuzı büyük 13 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?