yorumlarınıza ihtiyacım var

komşunuzun kızı istemiyor olabilir mi?13 yaşındaki kız ergenliğe yeni yeni girdiğinden 16 aylık bebekle vakit geçirmek istemeyebilir.annesine bu konuda bir basksı varsa kadın da arada kalıyordur.

yok canım kızı çok seviyor bizimkini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunu düşünüpte kafamı yormazdım hiç....

öyle demişsin canım da sonuçta benim kızımı istemiyor bu insan, ailecekte görüşüyoruz eşim ısrar ediyor mesela çağır bize diyor,ama kızımı istemeyen birine karşı soğukluk oluyor bende.

Bu bilgiler doğrultusunda açıkçası çağırmaması çok anlamsız. Sanırım bu durumda ben de çağırmazdım.

benim arkadaşımın kızı var 1 yaşında ama evlere şenlik

yepyeni halıya kola mı dökmedi, cep telefonlarını yere atıp parçalamadı mı, yeni süpürdüğüm evi mahvetmedi mi neler neler

ben arkadaşıma açık açık söyledim, çocuğunla ilgileneceksin kimse senin çocuğuna bakmak zorunda değil diye, çocukta suç yok adı üstünde çocuk yani

neyse artık bana kızıyla beraber gelince daha dikkat ediyor

yanlış anlamayın ama 13 yaşında kız 16 aylık bebeğe nası baksın, belki rahatsızdı ama size bişey söyleyemiyordu arkadaşınız bence annelerin gittikleri yerde çocuklarını yanlarından ayırmamaları gerek ben kendi evim olmasa bile deliriyorum çünkü ve söylüyorum da çocuğunuza bakın diye

tabikide mutlaka size katılıyorum, zaten bende böyle düşündüğüm için çocukla bir yere gitmiyorum, gittiğim yerde çocuğun peşinde mi koşacağım ev sahibi ile sohbet mi edeceğim. Ayrıca çocuk bu herşeye dokunmak ellemek istiyor bende yapma dedikçe hırçınlaşıyor ve herşeyin yasak olduğu ortamda sıkılıyor huysuz oluyor. Ben zaten çocukla birtek ona gidiyordum çünkü kızı ile oyun oynarken biz sohbet ediyorduk.Kendisi bizi istemeyebilir ,keyfi bilir benim ona tavrım nasıl olmalı sizce? Bende çağırmayayım mı, mesafeli mi olayım?

ona karşı nasıl davranacağınız sizin tercihiniz tabiki, biz arkadaşımla şu şekilde hallettik ben müsait olduğum zaman evime davet ediyorum o da çocuğa daha dikkat ediyor eskisi gibi özgür bırakmıyor, yeni temizlik yapmışşam gelsin istemiyorum mesela.. bir de ben çocuk seven bir insan değilim yani hoşlanmıyorum çocuklardan ve bazen kafam götürmüyor gerçekten

bence siz arkadaşınızla açık açık konuşun, ben olsam öyle yapardım evinize davet edin ve bir sorun olup olmadığını neden davet etmediğini sorun eğer bir sıkıntısı varsa anlatır zaten sizde orta bir yol bulursunuz

haa derse ki bir sorun yok ve aynı şekilde devam ederse sizde davet etmezsiniz üzerinize düşeni de yapmış olursunuz

konuşulup halledilemeyecek şey yoktur bence deneyin derim

Çocuğumu istemiyor falan filan abartmayın bence. Ben tek bir şey azıcık yamulsa cinnet geçiren biriyim. Her şey yerinde olmalı. Elin çocuğu gelip evimi dağıtsa sürekli ben de istemem. Dağınıklık çekmek zorunda mıyım? Dışarda görüşürsünüz ya da sizin evde. Sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…