Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler yorumlarınızı bekliyorum kızlar elbise nasıl?

second

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2007
288
0
0
41
İstanbul
Eki Görüntüle 145711

merhaba kızlar.
kına gecemde giymek için bu elbiseyi aldım beğenerek ama annem ve kardeşim hiç beğenmediler. arkadaşımla aldım , oda çok beğendi. nişanlım sade buldu..

sizce nasıl olmuş?

hiç fikrini söyleyecek yok mu ?:59:

olumlu ya da olumsuz .. yorum bekliyorum arkadaşlar.. moralim çok bozuldu

Sade ve çok şık. Rengi benim nişanda giydiğim elbisenin rengi.Üstelik güzelde taşımışsınız.. Parlak küpe ve kolyeyle tamamlarsanız , sadeliğinize ahenk katacaktır.

Allah mutlu ve aşk dolu yuva nasip etsin.:nazar:

:21: teşekkür ederim

tek bedeni vardı. normalde 38 bedenim elbise 36 beden biraz fışkırdım üstlerden bizimkiler ona çok takıldı...

diyete başladım 1,5 ayda elbise için hırs yapıp 1 beden incelebirim umarım

bence kina icin cok sade olmus elbise cok hos aslinda cokta yakismis ama kina icin sade bi elbise evlendikten sonra esinle bi dügüne giderken rahatlikla giyebilirsin ama kina icin :20:olmamis sakin alinma oldugu gibi yazdim icimden geceni :71:

nişanda çok abartılı bi elbise giymiştim. kabarık ve kırmızıydı .. o yüzden bu defa biraz daha sade olsun istedim. başka düğün dernek ortamlarında da giyinebileyim diye aynı zamanda.

canim senin icine sindikten sonra baskasinin ne önemi varki bence ,bir seyi aslinda cok kisiye sormayacaksin o zaman insanin kafasi daha cok karisir sahsen benim kafam karismaz biseyi cok begendiysem kimse caydiramaz beni seviyorumda o huyumu:)))) güle güle giyin canim allah ömür boyu mutlu etsin ins...

bence kina icin cok sade olmus elbise cok hos aslinda cokta yakismis ama kina icin sade bi elbise evlendikten sonra esinle bi dügüne giderken rahatlikla giyebilirsin ama kina icin :20:olmamis sakin alinma oldugu gibi yazdim icimden geceni :71:

şimdi arkadaşın yorumundan sonra şöylee alıcı gözle baktım..gerçekten kına için sade geldi kına için derken herkes senin ne giydiğine odaklanacağı için..birazcık daha alımlı mı demeliyim yoksa şatafatlı mı bir elbise seçseydin da hoş olurdu...ilk bakışta çok hoş duruyor inceleyince dikkatimi çekti..

Sizde içinize korse giyiniz ; gögüs altından kalça altına olanlardan. İyi bir markanın olsun ki hem katlanmasın hem ince olsun..

Üstünüze kına zamanı giyeceğiniz (adını unuttum ) kıyafetlerden aldınız mı ?

bindallı almadım henüz.korse mutlaka alacağım ya da kilotlu çoraplar var ya korseli.. öyle bir şey mi alsam diyorum ..

saten elbise o açıdan dikişsiz bir şey olması lazım..

bu arada sol kolda parlak taşlarda var aslında pek net çıkmamış fotoda

Evet çorapta olabilir ama yine göğüs altına kadar olanlardan olmalı ; bele kadar olanlar bel bölgesindeki simitleri daha çok çıkarıyor ortaya.

Ve silikon bantlı olmalı ki aşagıya doğru kaymasın..

Size önemli bir ayrıntı , asla büstüyer kullanmayınız şifon ve benzeri ince elbiselerin altına. Gögüs kısmını kötü gösteriyor en iyi markalı olanlar bile, ve çok fazla deforme oluyor tören sonuna kadar.. En iyisi ince ve sıkı bir korse en uzun olanından.

--

Evet takılar görünüyor ama sanki daha büyük taşlı takılar daha güzel olacaktır diye düşündüm.

bindallı almadım henüz.korse mutlaka alacağım ya da kilotlu çoraplar var ya korseli.. öyle bir şey mi alsam diyorum ..

saten elbise o açıdan dikişsiz bir şey olması lazım..

bu arada sol kolda parlak taşlarda var aslında pek net çıkmamış fotoda
o gece oynacaksin gezeceksin yani kisacasi sürekli hareket edeceksin birde korsenin olmasi rahatsiz etmezmi canim yine sen bilirsin tabi ama????

o gece oynacaksin gezeceksin yani kisacasi sürekli hareket edeceksin birde korsenin olmasi rahatsiz etmezmi canim yine sen bilirsin tabi ama????

İnsan fışkırmak yerine kasılmayı tercih ediyor. :66:

En azından kına yakılacagı vakit bindallıyı giyene kadar.

Bu arada altta etek kısmında düğüm olan yere , parlak ve şık bir taş alıp takabilirsiniz. Bu şekildede hareketlenir eğer içinize sinmediyse çevrenizdekilerinin.

çok tercih edilen bir model olmasından dolayı ben sıkıldım bu tazr elbiselerden. sana çok yakısır belki ama yaratıcı değil

zevkler ve renkler tartışılmazmış ama fikir sormuşsunuz yazmak istedim ben beğenmedim modeli sizi kilolu göstermiş 38 bedenim demişsiniz rahat 40 gibi gördüm fotoda ayrıca rengide hoş değil bence değiştirme imkanınız varsa değiştirin derim yada iade edin

Back
X