Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler yorumlarınızı bekliyorum kızlar elbise nasıl?

değiştirme ihtimalim yok malesef ,iade olmuyor. zaten etek boyu yapıldı..

belki parlak bir broş filan eklerim bir yerlerine .. korse ya da çorap bir şeyler deneyeceğim.. bu arada biraz daha kilo vermeye çalışacağım..

kına fotoğraflarımı eklerim .. almış bulundum artık ..

yorumlarınıza teşekkür ediyorum

hımm öyleyse saçınızı bence açık halde bir tarafa toplattırırsanız elbiseyle güzel olur diye düşünüyorum

Bence gönlünüz ferah olsun..Elbiseniz çok güzel. Eminim ki ufak ahenklerle ve ayrıntılarla daha güzel olacaktır.

Ayrıca o günün büyüsü bir başka oluyor, daha bir güzel görünüyor insan.

Takı, Saç, makyaj , el bakımı konusuna daha çok önem gösteriniz bence..En çok bu gösteriyor insanı..

Bindalınızı seçerken acele davranmayınız,kınada en önemli ayrıntı bence. Hayırlı olsun..

çok teşekkür ederim.. aslında artık o kadar sıkıldım ki bunlardan.. bir an önce bitsin isttiyorum şu aşamalar..

maddi manevi bunaltıyor insanı.. bütçe de kısıtlı olunca uygun bir şeyler bulmaya çalışmak , karar vermek çok daha zor oluyor malesef

Evet katılıyorum ; maddi manevi çok yoruyor.. Ama her zaman diyorum usanmadan ; önemli olan o gün kendimizi iyi hissetmemiz.. Maddi imakansızlıklardan dolayıda alınamazsa elbise ufak detaylarla o gün çok güzel olunabiliyor, yeterki kendinizi iyi hissedin, bu enerji herkese yayılacaktır.

evet .. bazı kadınlara hayranım . kilolu ya da ne bileyim baktığınızda çok güzel bir kadın değildir ama öyle bir havası vardır ki kendine baktırır ve hayran bırakır.. sanırım bu enerji olsa gerek. dışardan bakıldığında kendine güvenini hissettirir

makyajı kendim yapmayı düşünüyorum.

makyaj konusunda iddialıyımdır.. elbisenin rengiyle çok hafif bir gölge yaparım.zemini yandaki aparat dore olduğu için dore ile yaparım .. bir kaç seansda solaryuma girerim muhtemelen ..

canım broş iyi fikir veya boncuk yada pul alıp işleyebilirsin omzuna veya gögüs bölgene yada bel kısmına ben sade aldığım kıyafetlerime böyle yaparım güle güle kullan bence güzel tasımıssın

alti kismi dökümlü bi bütün olarak fena degil ama cok fazla sade bi ayrintisi yok tek askisinda bi bros olsaydi bari

teşekkür ederim kızlar

tek omuzunda taşlı işler var ama belli olmuyor fotoda..

bu gün korse alıcam bir de korseyle deneyeyim bakalım nasıl duracak.. daha net bir foto yakalarsam eklerim .. yorumlarınızı beklerim ..:80:

Bence gayet şık bir elbise sade olmasına rağmen (ki ben sade şeylerden hoşlanırım genelde) bir çekiciliği var. Fışkırma falan da göremedim ben oldukça iyi oturmuş görünüyor üstüne. Güzel taşlı bir küpe ve şık bir saçla daha daha iyi olacaktı bence aldırma beğenmeyenlere, kınada çok da abartılı giyinmek zorunda değilsin.

canım elbıse guzel evet bızım aılerzmıde herzmaan taşkı boncuklu olsun ısterler ama bence güzel bı küpe kolye bıleklık taşlı bı ayakkbı hatta saçına taşlı bı taçda olablır bence cok gzel olur

teşekkür ederim.. moralim düzeldi resmen ..

beğenerek almıştım zaten ama tabii beğenmeyenler özellikle de annem beni üzmüştü biraz..

gelinlik seçerkende aynı şeyi yaşadık. ben sade şeylerden hoşlanıyorum o biraz daha abartılı modellere odaklanıyor..

neyse bunu da hallettiğim için çok rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…