Malesef oyle olur cnm neden karsi cikmadin ?merhaba.. ben 3 hafta sonra evleniyorum. nişanlımın ailesi kendi oturdukları apartmandan bir dairede bize aldılar. görümcemde aynı apartmanda. hic biriyle bir sorunum yok anlayışlı görgülü insanlar çok içli dışlı degiliz zaten. aslında bize başka yerden alacaklardı karşı siteden ama sitenın yapımı bitmedi onlarda ordan aldılar. eşim ailesine akrabalarına çok düşkün. aynı yerde oturunca sankı sürekli onlarla zaman geciricez onlar nereye biz oraya gidecekmişiz gibi hissediyorum. sanki eşim annesinin ablasının evine gitmekten bizim evimize gelemicekmiş gibi geliyor. haftada bir gün birlikte olalım ona sözum yok ama sürekli birlikte olacakmışız gibi geliyor. nişanlımla konuştum bunu O " neden öyle olsun bizim evimiz ayrı kendi programlarımız olur " diyor. kendisi de agzımın içine bakar elinden geldigince her dedigimi yapmaya calışır. cok seviyor biliyorum. ama aile olunca iş degişiyor. emin olamıyorum yani. ablasıda ne işi olsa nişanlıma söyler şu alıncak bu lazım benı şurdan al diye. sankı biz evimizdeykende arayıp şu lazım bu lazım benı şurdan al dicekmiş gibi geliyor. ama bilmiyorum belki biz evlenınce tavrı degişir. sizce biz evlenınce durum benım anlattıgım gibi mi olur yoksa ben mı fazla büyütüyorum.
Bir de eşimin ailesiyle aramda belli bir mesafem olsun istiyorum. çok içli dışlı olunca olmuyor görüyorum etrafımda öyle olanları. bir sorun olunca geri dönüşü olmuyor ister istemez devamlı yüzyüze bakıcaz. aradaki saygı bozulmasın istiyorum. bir arada oturunca o mesafeyi koyamicakmış gibi hissediyorum.sizce de öyle mi olur?
Niye ne olmuş kız kardeşi değilmi tabiki ondan isteyecek lütfen ...kocan sadece senin değildir onun da bir ailesi vardır biraz bencillik gibi geldi bana
merhaba.. ben 3 hafta sonra evleniyorum. nişanlımın ailesi kendi oturdukları apartmandan bir dairede bize aldılar. görümcemde aynı apartmanda. hic biriyle bir sorunum yok anlayışlı görgülü insanlar çok içli dışlı degiliz zaten. aslında bize başka yerden alacaklardı karşı siteden ama sitenın yapımı bitmedi onlarda ordan aldılar. eşim ailesine akrabalarına çok düşkün. aynı yerde oturunca sankı sürekli onlarla zaman geciricez onlar nereye biz oraya gidecekmişiz gibi hissediyorum. sanki eşim annesinin ablasının evine gitmekten bizim evimize gelemicekmiş gibi geliyor. haftada bir gün birlikte olalım ona sözum yok ama sürekli birlikte olacakmışız gibi geliyor. nişanlımla konuştum bunu O " neden öyle olsun bizim evimiz ayrı kendi programlarımız olur " diyor. kendisi de agzımın içine bakar elinden geldigince her dedigimi yapmaya calışır. cok seviyor biliyorum. ama aile olunca iş degişiyor. emin olamıyorum yani. ablasıda ne işi olsa nişanlıma söyler şu alıncak bu lazım benı şurdan al diye. sankı biz evimizdeykende arayıp şu lazım bu lazım benı şurdan al dicekmiş gibi geliyor. ama bilmiyorum belki biz evlenınce tavrı degişir. sizce biz evlenınce durum benım anlattıgım gibi mi olur yoksa ben mı fazla büyütüyorum.
Bir de eşimin ailesiyle aramda belli bir mesafem olsun istiyorum. çok içli dışlı olunca olmuyor görüyorum etrafımda öyle olanları. bir sorun olunca geri dönüşü olmuyor ister istemez devamlı yüzyüze bakıcaz. aradaki saygı bozulmasın istiyorum. bir arada oturunca o mesafeyi koyamicakmış gibi hissediyorum.sizce de öyle mi olur?
merhaba.. ben 3 hafta sonra evleniyorum. nişanlımın ailesi kendi oturdukları apartmandan bir dairede bize aldılar. görümcemde aynı apartmanda. hic biriyle bir sorunum yok anlayışlı görgülü insanlar çok içli dışlı degiliz zaten. aslında bize başka yerden alacaklardı karşı siteden ama sitenın yapımı bitmedi onlarda ordan aldılar. eşim ailesine akrabalarına çok düşkün. aynı yerde oturunca sankı sürekli onlarla zaman geciricez onlar nereye biz oraya gidecekmişiz gibi hissediyorum. sanki eşim annesinin ablasının evine gitmekten bizim evimize gelemicekmiş gibi geliyor. haftada bir gün birlikte olalım ona sözum yok ama sürekli birlikte olacakmışız gibi geliyor. nişanlımla konuştum bunu O " neden öyle olsun bizim evimiz ayrı kendi programlarımız olur " diyor. kendisi de agzımın içine bakar elinden geldigince her dedigimi yapmaya calışır. cok seviyor biliyorum. ama aile olunca iş degişiyor. emin olamıyorum yani. ablasıda ne işi olsa nişanlıma söyler şu alıncak bu lazım benı şurdan al diye. sankı biz evimizdeykende arayıp şu lazım bu lazım benı şurdan al dicekmiş gibi geliyor. ama bilmiyorum belki biz evlenınce tavrı degişir. sizce biz evlenınce durum benım anlattıgım gibi mi olur yoksa ben mı fazla büyütüyorum.
doğru düşünüyorsunmerhaba.. ben 3 hafta sonra evleniyorum. nişanlımın ailesi kendi oturdukları apartmandan bir dairede bize aldılar. görümcemde aynı apartmanda. hic biriyle bir sorunum yok anlayışlı görgülü insanlar çok içli dışlı degiliz zaten. aslında bize başka yerden alacaklardı karşı siteden ama sitenın yapımı bitmedi onlarda ordan aldılar. eşim ailesine akrabalarına çok düşkün. aynı yerde oturunca sankı sürekli onlarla zaman geciricez onlar nereye biz oraya gidecekmişiz gibi hissediyorum. sanki eşim annesinin ablasının evine gitmekten bizim evimize gelemicekmiş gibi geliyor. haftada bir gün birlikte olalım ona sözum yok ama sürekli birlikte olacakmışız gibi geliyor. nişanlımla konuştum bunu O " neden öyle olsun bizim evimiz ayrı kendi programlarımız olur " diyor. kendisi de agzımın içine bakar elinden geldigince her dedigimi yapmaya calışır. cok seviyor biliyorum. ama aile olunca iş degişiyor. emin olamıyorum yani. ablasıda ne işi olsa nişanlıma söyler şu alıncak bu lazım benı şurdan al diye. sankı biz evimizdeykende arayıp şu lazım bu lazım benı şurdan al dicekmiş gibi geliyor. ama bilmiyorum belki biz evlenınce tavrı degişir. sizce biz evlenınce durum benım anlattıgım gibi mi olur yoksa ben mı fazla büyütüyorum.
Yaşamadan kimse ne olacağını bilemez cnm. sen yinede mesafeni koru. baktın olmayacak gibi ilişkiler iyice yıpranmadan eşine ayrılalım apartmandan dersin. inş hakkında hayırlısı olur.merhaba.. ben 3 hafta sonra evleniyorum. nişanlımın ailesi kendi oturdukları apartmandan bir dairede bize aldılar. görümcemde aynı apartmanda. hic biriyle bir sorunum yok anlayışlı görgülü insanlar çok içli dışlı degiliz zaten. aslında bize başka yerden alacaklardı karşı siteden ama sitenın yapımı bitmedi onlarda ordan aldılar. eşim ailesine akrabalarına çok düşkün. aynı yerde oturunca sankı sürekli onlarla zaman geciricez onlar nereye biz oraya gidecekmişiz gibi hissediyorum. sanki eşim annesinin ablasının evine gitmekten bizim evimize gelemicekmiş gibi geliyor. haftada bir gün birlikte olalım ona sözum yok ama sürekli birlikte olacakmışız gibi geliyor. nişanlımla konuştum bunu O " neden öyle olsun bizim evimiz ayrı kendi programlarımız olur " diyor. kendisi de agzımın içine bakar elinden geldigince her dedigimi yapmaya calışır. cok seviyor biliyorum. ama aile olunca iş degişiyor. emin olamıyorum yani. ablasıda ne işi olsa nişanlıma söyler şu alıncak bu lazım benı şurdan al diye. sankı biz evimizdeykende arayıp şu lazım bu lazım benı şurdan al dicekmiş gibi geliyor. ama bilmiyorum belki biz evlenınce tavrı degişir. sizce biz evlenınce durum benım anlattıgım gibi mi olur yoksa ben mı fazla büyütüyorum.
Ev mi almışlar?
Borcunu da kendileri ödüyor yani?
süpermiş. ben olsam kaparım kapımı otururum içinde, gitmek istiyorsam giderim istemiyorsam gitmem...Ya oyle borç falan yok. Bizim iki tarafında maddi durumları cok iyi. Onlar aldı biz evin icini yaptık. Aaa onlar ev aldı onlara borçluyuz gibi bi durum yok.
Ayni olur hersey : ( bizi surdan al suraya birak bu tutum adam bekarkende yanlis..ozel sofor mu bu adam. Amaaa evi de onlar almis ki baci m vay senin haline ..yanilayim insallah..
keşke ayrı olsaydınız ama artık sıkıntı çıkmaması için napmanız gerekiyo ona bakmak lazım..
1- evde çok durmayın, gezin tozun, dışarda vakit geçirin..çünkü evdeyken sürekli onlara gitmek isticektir..
2- evinizi cazibe merkezi haline getirin, yani sizle başbaşa evde kalmanın yerine alternatif aramayacağı ölçüde..birlikte film oyun tv vs...
3- eşinize bol bol sorumluluk yükleyin ama tatlılıkla..yani boşluk hissederse ikide bir toplaşmak ister ailesiyle..
mesela alışveriş tamir..ufak tefek ev işleri gibi..
bi de başlarda mamyun iştahlı oluyo erkekler..
işte ailesine kendini ıspat etmek için davet mavet edebilir sürekli..
başta göze batmayın isteksiz görünüp..ama onlar gelip gittikçe de eşinize de iş yaptırın ki ikide bi çağıramasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?