- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi Trizomi13-15
Bu benim ilk konum.atanamamış bir öğretmen olarak KPSS ye hazırlanıp duruyorum ve artık çok sıkıldım.esnaflığı çok severken eşim istemediği için bi işe çalışmaya başlayamadım.ailem il dışında.eşim ise çok iyi bir insan olmasına karşı bana göre bencil. Sabahlara kadar internetten film dizi izliyor akşama kadar(öğlen 2-3-4 e kadar) yatıyor.ne doğru düzgün bi kahvaltı yapabiliyoruz ne de adam akıllı vakit. Sürekli evde olup yatmak istiyor. İşi kendi işi olduğu için (esnaf) kafasına göre 3-4 saat gidip geliyor.herkesi herşeyi kendi kafasına göre uydurmaya çalışıyor.cinsel hayatımız çok nadir nerdeyse Yok kardeş gibiyiz. 4 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok ve de tedavi görüyoruz.herşeyi zorlamayla bi AVM'ye bile gitmeyi yaptırmaktan bıktım.güzel bi dille sorunlarımı anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor. Tamam evet haklısın deyip yine aynısına dönüyor. Ben ise kasiyerlik bile olsa bu boşluktan kurtulup çalışmak istiyorum çünkü evde uyuması ben uyanıkken sürekli onu uyandırmaya çalışmak rahatsız ediyor. O kadar çok anlatılacak şey var ki çok bunaldım..ben mi yanlış düşünüyorum..eşim ise öğretmenlik hariç çalışmamı istemiyor..