Yorumlarınızı bekliyorum..

Trizomi13-15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
318
267
103
37
Bu benim ilk konum.atanamamış bir öğretmen olarak KPSS ye hazırlanıp duruyorum ve artık çok sıkıldım.esnaflığı çok severken eşim istemediği için bi işe çalışmaya başlayamadım.ailem il dışında.eşim ise çok iyi bir insan olmasına karşı bana göre bencil. Sabahlara kadar internetten film dizi izliyor akşama kadar(öğlen 2-3-4 e kadar) yatıyor.ne doğru düzgün bi kahvaltı yapabiliyoruz ne de adam akıllı vakit. Sürekli evde olup yatmak istiyor. İşi kendi işi olduğu için (esnaf) kafasına göre 3-4 saat gidip geliyor.herkesi herşeyi kendi kafasına göre uydurmaya çalışıyor.cinsel hayatımız çok nadir nerdeyse Yok kardeş gibiyiz. 4 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok ve de tedavi görüyoruz.herşeyi zorlamayla bi AVM'ye bile gitmeyi yaptırmaktan bıktım.güzel bi dille sorunlarımı anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor. Tamam evet haklısın deyip yine aynısına dönüyor. Ben ise kasiyerlik bile olsa bu boşluktan kurtulup çalışmak istiyorum çünkü evde uyuması ben uyanıkken sürekli onu uyandırmaya çalışmak rahatsız ediyor. O kadar çok anlatılacak şey var ki çok bunaldım..ben mi yanlış düşünüyorum..eşim ise öğretmenlik hariç çalışmamı istemiyor..

Tabiki üniversite okuyup evde olmak zor insan bunalir ama bence de kasiyerlik falan yapma derim .eşine o konuda hak verdim.baska şeyler yaparak sosyallesecek misin esin onu da mı kabul etmez.evde sikilirsin tabi.esin de madem boş biraz senle birşeyler yapsa gerçekten bencillik yapıyor

Tabiki üniversite okuyup evde olmak zor insan bunalir ama bence de kasiyerlik falan yapma derim .eşine o konuda hak verdim.baska şeyler yaparak sosyallesecek misin esin onu da mı kabul etmez.evde sikilirsin tabi.esin de madem boş biraz senle birşeyler yapsa gerçekten bencillik yapıyor
Tşkler yorumun için. Bu gece kavga ettik Yok yere.. ben boşanmayı düşündüğümü bu sıkıntılarımı söyledim.tamam git boşanma dilekçeni ver diyor. Normalde asla benden boşanamazsın ne olursa olsun diyen biri. Onunda hastalık felan zor zamanları psikolojisi bozuk. Ama bende kaldıramıyorum karşımda yaşlı gibi evde yatmak hariç bişeyden zevk almamasından. Bende gezmeyi eğlenmeyi severim. Genç yaşımızda böyle bir evlilik canımı sıkıyor. Bense çok eğlenceli hayatı seven deli dolu biriyim. O beni yavaşlattı hayattı yaşayamıyormuşum gibi geç kalıyormuşum gibi hissediyorum..

ben boşanmayı düşündüğümü bu sıkıntılarımı söyledim.tamam git boşanma dilekçeni ver diyor. Normalde asla benden boşanamazsın ne olursa olsun diyen biri.
Belki ikna olmamıştır, önceden de boşicam diyip boşanmadığınız için şu an kocanızın gözünde inandırıcılığınız kalmamış olabilir.

Kendinize yapacak bir şey bulun. Eşimiz evde yatarken maddi açıdan zorluk çekmiyorsanız ne mutlu. Kpss geçilmesi çok zor bir sınav değil gözünüzde fazla büyütmeyin ve ne kadar sıkılmış olursanız olun bir kez daha deneyin. Üniverite yıllarında verdiğiniz emek boşa gitmesin

Maddi durumunuz nasıl bilemiyorum işe pek uğramadığına göre uzaktan iyi gibi görünüyor.
Niçin kurslara gitmiyorsun :)
yada kültür merkezlerinin koro çalışmalarına katın okadar keyifli ki,
halk eğitim merkezlerinin kursları var ne bileyim işitme engelli kurslarına katıl iyi birşeyler yap
dil öğrennnn :)

ben durumu iyi biri ile evlensem mesela, işi bırakır ömür boyu okurdum.
4 yılda bir üniversite okurdummm

ne keyiff ;)

Maddi durumunuz nasıl bilemiyorum işe pek uğramadığına göre uzaktan iyi gibi görünüyor.
halk eğitim merkezlerinin kursları var ne bileyim işitme engelli kurslarına katıl iyi birşeyler yap

ne keyiff :KK66:
+1000 :kahve:

Bu benim ilk konum.atanamamış bir öğretmen olarak KPSS ye hazırlanıp duruyorum ve artık çok sıkıldım.esnaflığı çok severken eşim istemediği için bi işe çalışmaya başlayamadım.ailem il dışında.eşim ise çok iyi bir insan olmasına karşı bana göre bencil. Sabahlara kadar internetten film dizi izliyor akşama kadar(öğlen 2-3-4 e kadar) yatıyor.ne doğru düzgün bi kahvaltı yapabiliyoruz ne de adam akıllı vakit. Sürekli evde olup yatmak istiyor. İşi kendi işi olduğu için (esnaf) kafasına göre 3-4 saat gidip geliyor.herkesi herşeyi kendi kafasına göre uydurmaya çalışıyor.cinsel hayatımız çok nadir nerdeyse Yok kardeş gibiyiz. 4 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok ve de tedavi görüyoruz.herşeyi zorlamayla bi AVM'ye bile gitmeyi yaptırmaktan bıktım.güzel bi dille sorunlarımı anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor. Tamam evet haklısın deyip yine aynısına dönüyor. Ben ise kasiyerlik bile olsa bu boşluktan kurtulup çalışmak istiyorum çünkü evde uyuması ben uyanıkken sürekli onu uyandırmaya çalışmak rahatsız ediyor. O kadar çok anlatılacak şey var ki çok bunaldım..ben mi yanlış düşünüyorum..eşim ise öğretmenlik hariç çalışmamı istemiyor..
canim ücretli öğretmenlik yapsan? ya da özel ders versen? ya da bi etüt merkezine başvur orda öğretmenlik yapsan

Tşkler yorumun için. Bu gece kavga ettik Yok yere.. ben boşanmayı düşündüğümü bu sıkıntılarımı söyledim.tamam git boşanma dilekçeni ver diyor. Normalde asla benden boşanamazsın ne olursa olsun diyen biri. Onunda hastalık felan zor zamanları psikolojisi bozuk. Ama bende kaldıramıyorum karşımda yaşlı gibi evde yatmak hariç bişeyden zevk almamasından. Bende gezmeyi eğlenmeyi severim. Genç yaşımızda böyle bir evlilik canımı sıkıyor. Bense çok eğlenceli hayatı seven deli dolu biriyim. O beni yavaşlattı hayattı yaşayamıyormuşum gibi geç kalıyormuşum gibi hissediyorum..
eşini ikna edebilirsen bi evlilik terapistine gitseniz?

ne keyiff :KK66:
Maddi durumumuz Allah'a şükür iyi. Ama neye göre iyi bilinmez.. normalde her ay 6000 tl düzenli elimizde para varken.. bir evim Yok. Aslında alabilir ama krediye karşı old. İçin bu şartlardada almamız zor. Ben diyorum kiraya vereceğimize biraz kredi çekip ev alalım ama kabul etmiyor..rahat yaşıyoruz..aslında dahada iyi durumumuz ama ortak iş yatırım felan iş için yapılınca kazancın bir çoğu onlara şuan.. sabret bunların geri dönüşü daha iyi olacak diyor.. ama bu iyi şartlarda ne tatile gidebiliyoruz nede kendimize adam akıllı bir zaman ama bunlar tamamen eşimin yapısından kaynaklı istek Yok. Çocukluğundan beri çalışmış şimdide 2-3 saat çalışıp evde sürekli yatmak istiyor..antisosyal gibi..:(

özel ders ver canım

canim ücretli öğretmenlik yapsan? ya da özel ders versen? ya da bi etüt merkezine başvur orda öğretmenlik yapsan
Özel ders verdiğim öğrencilerim var ama yetmiyor beni oyalayacak iş olması lazım. Evden düzenli işe gidip eve gelmeliyim hep evde çok bunalıyorum. Galiba benimde psikolojim bozuldu..

Eşinden memnun değilsen bebeği ertele bence.İş mevzusunu eşine bırakma.Düzgün bir iş bul çalış,öyle hayat geçmez:KK43:

eşini ikna edebilirsen bi evlilik terapistine gitseniz?
Şuan onu bi psikiyatriye götürdüm zaten ocağın başında 2. Randevumuz var. Doktorla özelde konuştum anlattım.doktor bunları anlatınca kesin bir psikoloğa ihtiyacı var dedi 2 ilaç verdi 1 ay sonra tekrar gelin dedi. Onu çok seviyorum o iyi olsun hayata katılsın oda bende beraber mutlu olalım diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum.ama o ilaçları kafasına göre içiyor. Akşam denilen ilacı normalde uyku yapıyor ilaç gece 2-3-4 dekafasıba göre alıyor.sabah denilen ilacı öğlen 3-4 alıyor. Zaten bu ilaçların bi işlevide uyku düzenlemek ama o ilaçlarında kendine uydurdu..

Çok iyi anladım ben seni.. Çalışma potansiyeline sahip olup çalışamayan her bayanın hissettiklerini hissediyor, yaptıklarını yapıyosun. Ben de böyleydim. Çalışmamaktan rahatsız olup kendini boşlukta hisseden bir kadının ilk yaptığı şey kocaya sarmaktır, kendimden bilirim:KK28:Oturup habire ilşkinizi sorgulamak, onun hatalarını listelemek v.s v.s. Ve iş bulup çalışmaktan başka da çaresi yoktur bu durumun. Gerçe koca da rahat biraz tabi. Ne o öyle uyku falan.. Madem evine sık sık gelip boş vakit değerlendirme imkanın var başka şekilde değerlendir karınla dimi ama:KK68:Zaten Allahın izniyle çocuk olunca hasret kalacaksınız beraber yatmaya , sarılarak uyumaya..

Kızlar düşünün sürekli internetten hastalık araştırıp doktora giden sürekli bi eş..hergün farklı hastalık buluyor.. bir gün tiroit iltihabı bir gün kalp hastasıyım,bir gün kanserim bütün belirtilerim onlar deyip hastaneye koşuyoruz.. bütün tahlilleri temiz çıkıyor.. yine daha dün bi daha gittik bugün tahlil sonuçları çıkacaktı doktora gösterecektik..şimdi küs olduğumuz için gitmeyizde sanırım..bugün ayrı yattı:(

Back
X