Yorumlarınızı okutacağım

yurumez!

arkadasiniz da neden bu kadar ergen davraniyor anlamadim. yok kendi aranda nisan, aileye evlendikten aonra soylemeyi dusunmek hic olgun ve akli basında dusunceler degil.

ailelere söylesinler. bir sure nişanlı kalsinlar. acele etmesinler.

Diyemezler ki haklı olarak olay çıkarır aileler

çocuğun çocukluk aşkı olmuş belki de... 29 yaşında birinin aklı ve davranışlarıyla 19 yaşındakinin bir mi.. aksi veya spesifik bir durum yoksa büyük bir yanlışa sürükleniyor arkadaşınız. bir ergen büyütmek zorunda kalıcak.

19 yaşındayken deliler gibi aşık olduğum biri veya bir olay 25 yaşımda çok tuhaf geliyor nasıl yaptım diyorum ben mesela.

Araba tutması iyi olmuş. Kaçırınca da bir parktaki banka götürecek sanırım. Çalışıp kazandıkça bankın etrafını yaptırırlar ya, iki oda bir salon çıkar o banktan, sorun değil o iki gönül bir olsun da.
Arkadaşınız bir psikologa da görünsün kaçmadan önce.

19 yaşına kadar ne emeklere büyüttüğü çocukları daha ergenlikten cikamamisken evlilik kararı alıyor ve bunu 30 yaşında bir kadınla yapacak.

Resmen ailelerinin hakkına giriyor arkadaşınız.

Hadi kendi hayatı çöp olacak bunu düşünmüyor Peki ya çocuğun ve ailenin hayatı ?

Kendinden on yaş küçük olması bir şekilde belki idare edebilirdi ancak bu yaş 19 olunca insan hayret ediyor.

Merhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşınız bence bir psikologdan yardım almalı biran önce karşısındaki bir çocuk belli ki karşıdaki kişide sağlıklı düşünemiyor kesinlikle

Back
X