- 21 Mart 2019
- 61
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi blackgirl06
-
Sürekli konunuzda da bahsettiğiniz gibi kardeşinizin sevgilisine şu kızla oturdum şu kişiyle şöyle oldu diyerek kızı başlarda şimdi adı "rapor vermek" dediğiniz ama bence tam aksi kıskandırıp ego tatmini sağlamak suretiyle damarına bastı olay sonra bu raddeye geldi. Durduk yere kimse bu hale gelmez. Ayrıca madem baştan bu durumu sorunlu görüyo ayrılsaymış kızın zorla ilişkiye devam ettirmesi ne demek. Kardeşiniz sosyal ortam kız arkadaş istiyor ve kız da buna tepki gösteriyorsa bu çok anormal bir şey değil mi? Burda eşimin iş yerindeki kız arkadaşı diye rahatsız olup konu açan bir sürü kk üyesi var. Yani kız arkadaşlarım olsun sevgilimde dursun mevzusuna normal bakan kızdan şüphe duyarım ben. Zaten kardeşinizin sadece sosyal medyadan ekliyim telefonda numarası dursun gibi bir düşüncesi yok ortam yapayım eğlenelim modunda ve bu gerçekten kimin sinirini bozmaz acaba merak ediyorum. Ben sevgilim olsa bende tepki verirdim ısrarla kız arkadaşılı ortam diye kendini paralasaydı. Kardeşiniz madem bu hayat tarzını benimsemiş baştan kız için silmeyecekti. Ben böyle bir hayata sahibim kabul edersen böyle diyecekti kızda ona göre baştan tercihini yapardı. Ayrılınca ekle barışınca sil çocuk oyuncağına dönmüş iyice. Ayrılsın kapatsın konuyu bu ne böyle.
Bundan sonra her tür iletişimi ailece kesin. Her yerden engelleyin.Mahkemeye veririm yada mesaj attığın kişiler verir demiş. O da versin diyor. O mantıkla konuşuyor ama aslında kuzu gibi oluyor bir saat sonrada kardeşimin dediğine göre. Resmen oynuyor abla diyor. Tamam diyorum düzeldik diyorum. Hemen bir kıskançlık bir baskı ondan sonra tartışıyoruz. Bende artık sabırsızım sabredemiyorum diyor
Bundan sonra her tür iletişimi ailece kesin. Her yerden engelleyin.
Eğer kararlı olmazsanız başınıza bela olur.
Hiç muhatap olmasın bundan sonra. Ben tırstım valla. Senaryoya bak.Doğru söylüyorsunuz. Şimdide yumuşamış çocuğa mesajlar atıyor, görüntülü arıyor. Yanında biri mi var diyor belki kız tvardır avm desiniz tuvalete gitmiştir aç görüntülü arıcam moduna giriyormuş sırf çocuk açsın diye. Az önce telde konuştuk kardeşimle.
kız borderline özellikler sergiliyor. Ya da saplantılı..Her ne olursa olsun vazgeçmesini bilmeyen insanlar sağlıklı değiller.Olmayan şeyi oldurmaya çalışmak ilerisi için çok sağlıksız.Kol ısırmak hakaret ve bağırmak nedir? daha şimdiden! evlenseler 3. sayfa haberi olarak okuruz yani allah korusun.Kardeşinin suçu olsa bile kızın davranışları son derece sağlıksız.Kardeşinin peşini zor bırakacak malesef,biraz daha ilerlerse intihar blöfleri ya da fiile dökmeler başlayabilir terkedildim diye..
Siz yargıçmısınız ya da ne bileyim ilişki terapisti falan mı. Kardeşiniz her seyi ama her seyi niye size anlatıyor.Ayrılmak istemiş sonra kosmus onu bunu eklemiş bu nasıl bir cocukluk. Hey Allahım inşallah bu kız bir an once kardeşinizi terkeder de başta bu kız hepiniz selamete erersiniz.Kızlar daha önce ki konuyu biliyorsunuz, kardeşimin kıskanç sevgilisi ve kardeşimin sosyal çevre istemesi ile bir birilerinin güvenlerini kırmaları yüzünden yaşadıklarını..
Bu kızı istesekde hayırlı mi hayırsız mi..
Selam kızlar, yeni üye oldum. Önceden takip ediyordum genel olarak forumu. Öncelikle sakın kardeşinin ilişkisine müdahale ediyorlar gibi düşünmeyin. İster istemez bizde kardesimin yaşayacağı sorunlarından ve kendileri üzülecek diye ilişkilerinin durumunu düşünüyoruz. Kardeşimle dertlesmemize...www.kadinlarkulubu.com
DÜN KARDEŞİM TAMAMEN BİTİRMEK İSTEMİS UYGUN DİLLE ANLATMİS.
SONRA KARDEŞİM KENDİ İNSTGARAMİNDAN İŞ ARKADASLARİNİ ÜNİVERSİTEDEN ARKADASLARİNİ EKLEMİS BAYAN ERKEK KARİSİK.
BU KİZ ARKADASİ DA FAKE HESAPTAN YADA ORTAK ARKADASTAN TAKİP EDİYOR HANİMEFENDİ VE TUTUYOR "ŞU KİZ KİM NİYE EKLEDİN" DİYE DİRETİP KİZA MESAJLAR ATİYOR.
KARDESİM REZİL OLDUM ABLA YANİ BEN EKLEDİM DİYE NAMUSSUZLUKMU YAPTİM DEDİ DUN YANİMA GELDİ MORALİ BOZUK
HİCBİR BAYAN İS ARKADASİM OLMUCAK Mİ? ZATEN ÇOCUĞUN TELEFONUNDA BİR TANE BİLE BAYAN İS ARKADAS NUMARASİ YOK.
BAKİN KARDESİM DE GECMİSTE COK KİZLA KONUSMUS V.B HATALARİ VAR. KABUL EDİYORUZ. AMA COCUK BİLEREK KİSKANC OLDUGU İCİN ANLATİYOR BAK BUGUN BÖYLE YAPTİK SUNLAR SUNLAR VARDİ DİYE DÜRÜST OLMAK İSTİYOR. DAHA SONRA DA KİZ ARKADASİ; NUMARASİNİ SİL KİZLARİN NUMARASI OLMASİN GİBİ BASKİLAR KURUYOR.
COCUK TAMAM ANLASAMIYORSAK FİKİRLER UYUSMUYİRSA SAYGİLİCA BİTSİN DİYOR. GECMİSTE BENDE HATA YAPTİM SENDE YAPTİN BİR BİRİMİZİ UZDUK MADEM BOYLE BARİSTİK YA ADAM AKİLLİ DEVAM EDELİM YA BİTSİN. KİZ NE AYRİLİYOR NEDE BİLDİĞİNDEN VAZGECMİYOR. 1 2 HAFTA HER ŞEY GÜZEL. SONRA BİR TAHRİK.EDİYOR COCUGU, GEÇMİŞE DÖNÜYOR VARSAYİMLA SEN SOYLE BÖYLE YAPMIŞSINDİR DİYOR. E COCUKDA KALKİP TEPKİ GOSTERİYOR ORTALİK KARİSİYOR.
BU İNSTAGRAMDAN KİZ ERKEK ARKADASLARİNİ KARDESİM EKLEDİ DİYE KİZDA İS YERİNE GELİRİM SENİ REZİL EDERİM DİYE KONUSMALARLA BENİ ARA KONUSALİM DİYEREK COCUGA KENDİNİ ARATİP SONRA COCUGU BİR GUZEL YUMUSATİP BARİSMAYA CALİSİYOR HİCBİR SEY OLMAMİS GİBİ.
Not: KİZLAR TEK İSTEGİMİZ BU KİZİN GECMİSE DONMEMESİ SUREKLİ ONUNE BAKMASİ, KİZ İS ARKADAS KONUSUNDA BASKİCİ DAVRANMAMASİ COCUGU SUREKLİ SORGUYA ALMAMASİ. KARDESİMİN HATASİ DA HEMEN BİR TARTİSMA OLUNCA SOSYAL CEVRE DERDİNE DUSMESİ....
BİRDE KİZ SİNİR KRİZİ GECİRDİGİNDE YADA BOYLE BİR EEYİ BÜYÜTTÜĞÜNDE COCUGA VURMASİ KOLUNA V.B ISIRMASI BAGİRARAK AGLAMALARİ HAKARETLERİ..
SİZDEN RİCAM OBJEKTİF YORUMLARINIZ VE KARDESİM EVLENİRSE ONU NELER BEKLİYOR BÜYÜKLERİ OLARAK ÖNGÖRÜLERİNİZİ PAYLASMANİZ. İKİSİNİNDE HATALARİNİ SOYLEMENİZ. SONUÇTA HER YORUM 1 İNSANİN FİKRİ DÜŞÜNCESİ. HANİ SEVİYOR AKA ÇIKMAZA GİRDİ COCUK ÜZÜLÜYORUZ.......
ABLALARİ SİMDİ SİZDEN RİCAM YORUMLARİNİZ. OKUTACAM. OBJEKTİF OLARAK..
Kardeşiniz tehtid ve darp ediliyor farkında mısınız? Bu olayı nasıl sakince çözeceksiniz?Biz konu fazla büyüsün istemiyoruz. Sessiz sakince bitsin konu yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?