Doğuma Hazırlık Yorumlarnz bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Isimlerin anlamlari benim icinde cok önemlidir.. Suara kurani kerimde bir sure ismidir nasil bir anlami olmaz?

kurani kerim de sure olması onu anlamlı kılmaz ki
kuranı kerim de güncel olayları konu alan bi çok sure var. bakara suresi mesela o zaman onu da çocuğunuza koyun ama anlamı öküz demek ayıptır söylemesi.. ya da ankebut koyun o da bi sure ama anlamı örümcek demek.

kuran da ebu cehil de geçiyor cahillerin babası demek. bu ismi çocuğunuza koymazsınız değil mi? neymiş ozaman kuran da geçiyor olması onu anlamlı kılmazmış değil mi arkadaşım.

Söylediklerinize aynen katiliyorum.. bende isimlerin anlaminda tiziz oludugm icin arasitiryorum zaten bilgileriniz icin tesekkürler yalniz Suara isimi hakkinda söylediklerinze takildim.. benim bilgim "Şuara" şairler demektir. 224. âyetinde şairlerden sözedildiği için, sûre bu adı almıştır
bir yalnis varsa düzetlin lüften.. sonucta arastiriyorum ve her türlü yoruma acigim
tesekkürler

Verdiginiz bilgiler icin tesekkürler
diyer isimler hakkinda ne düsünüyorsunuz?

taha hoş bir isim bence
ama şuara değişik pek güzel gelmedi bana

taha da bir sure ismidir ama aslında arap alfabesindeki tı ve ha harfleriyle yazılan lahf-ı mahfuz olarak bilinen özel bir kelimedir anlamı sadece allah tarafından bilinen kıyamet gününe kadar açıklnamıycak olan isimlerden biridir. yasin de böyledir. ya ve sin harfinden oluşan başka bir lahfı mahfuzdur o da.

rica ederim amacım yardımcı olmaktı olabilirsem ne mutlude bana. şuara kelimesinde hem fikiriz yanlış mı yazdım bilmiyorum ama evet şuara şairler demek şair kelimesinin çoğulu.

rica ederim amacım yardımcı olmaktı olabilirsem ne mutlude bana. şuara kelimesinde hem fikiriz yanlış mı yazdım bilmiyorum ama evet şuara şairler demek şair kelimesinin çoğulu.

Suara´nin bir anlami yok yazmistiniz o yüzden..

Hira hakkinda ne düsünüyorsunuz?

diğer isimler için diyeceğim bişiy yok anlamı güzel olup siz de beğendikten sonra bize laf düşmez ben sadece yanlış gördüğüm yeri düzeltmek istedim.

Suara´nin bir anlami yok yazmistiniz o yüzden..

Hira hakkinda ne düsünüyorsunuz?
hira mübarek bir mağaranın ismi ama sonuçta bi mağara ismi. siz bilirsiniz genelde orjinal haliyle hira nur olarak koyarlar cebeli nur nur dağıdır hira nur da nur mağarası.

isim secmek ne zor mus :)

senin listenden değil ama geçenlerde duydum ben bu ismi bi çocukta, bana değişik geldi
sevban
internette kız ismi olduğu yazıyor ama onlar erkeğe Ali Sevban ismini koymuşlar
anlamı: Giyinen, kuşanan. Hz. Peygamber'in azatlısının adı
böle bi konu varken paylaşmak istedim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…