olaya en başından bakmak gerekirse,adam sadık bir adam değil,heyecan arayan ve başka bayanlara ilgi duyan bir adam ama bazısı sadece sanalda yapar gerçekte cesaret edemez o ayrı konu fakat insanın eşinin bir bayanla bu tür yazışmalar yapması gerçekten ciddi bir olay...
eğer eşin yalvar yakar af dileseydi bir takım şartlarla ona bir kez daha şans ver derdim..
ama onun af dilemeye niyeti yok,tamam seni seviyor olabilir ama 3 ay 5 ay sonra eminimki içi yeniden kıpır kıpır etmeye başlayacak..
eğer amann gerçekte yapmadıktan sonra yada alıpta evemi getirecek düşünceleri içindeyseniz zaten hesap sormanıza bile gerek yok kabullenmişsiniz demektir
yok,ben bidaha bu acıyı yaşayamam diyorsanız iyi düşünüz kararınızı verin tamamı devammı...
ben olsam bi tanıdığımın evine çeker giderdim,zor tabi ama geleceğin için yapmak zorundasın,bu kolay kolay olmamalı başkasıyla bu tür dialoglara girmek...
daha sonrada kıymetimi anlayıncaya yalvartırdım,ki yaptımda,benim eşimde yazışmıştı ama cinsel içerikli değil,seni seviyorum yazmıştı benimki 10 günde ama koca bir yalandı zaten..
ve o pcye iznim olmadan oturmasını yasaklardım,eşim her oturduğunda açıklama yaparak oturur spor haberlerine bakacaktım falan..
ve daha sonra tekrar aynı şey başına gelirse ya kabullen başarabiliyorsanda çek git derim..