omlet yapmak için illa ki yumurtlamak gerekmez barzeycim...
benim 5 yıl önceki düşüncem de buydu, şimdi de bu gelecekte de bu olacak
yüzüm yıllara meydan okuyamayabilir ama kişiliğim için aynı şey söz konusu değil...
biraz irdelersen anlarsın aslında neden "boşanırdım!" dedigimi
bu adamın ilk vukaatı olmadıgını daha sevgili simelya itiraf etmeden konu topiğinden anladım ben
hatun kısmısının yuvasına canıyla dişiyle etiyle kemiğiyle sahip çıkmasını savunurum her daim
fakat 2. bir kadın fikri bile hasıl olursa benim erkeğimin beyninde, o evlilik benim için bitmiş demektir...
ha sanalda olmuş ha reelde olmuş farketmez...
taşlar düşsün sen eğil al ben arkadan yanaşayım! tarzında bir cümle kuran bir herife laf değil kazık sokarım ben!
canim bu konusma beni cok rahatsiz etti ve ayrilmayi düsünüyorum ama biryandanda diyorumki abartiyormuyum acaba düsünki böyle bir sohbet senin esinle bir kadin arasinda gecti ne yapardin?
omlet yapmak için illa ki yumurtlamak gerekmez barzeycim...
benim 5 yıl önceki düşüncem de buydu, şimdi de bu gelecekte de bu olacak
yüzüm yıllara meydan okuyamayabilir ama kişiliğim için aynı şey söz konusu değil...
biraz irdelersen anlarsın aslında neden "boşanırdım!" dedigimi
bu adamın ilk vukaatı olmadıgını daha sevgili simelya itiraf etmeden konu topiğinden anladım ben
hatun kısmısının yuvasına canıyla dişiyle etiyle kemiğiyle sahip çıkmasını savunurum her daim
fakat 2. bir kadın fikri bile hasıl olursa benim erkeğimin beyninde, o evlilik benim için bitmiş demektir...
ha sanalda olmuş ha reelde olmuş farketmez...
taşlar düşsün sen eğil al ben arkadan yanaşayım! tarzında bir cümle kuran bir herife laf değil kazık sokarım ben!
Kendine göre haklı olabilirsin canım..
Ben yinede alıp karşına kocayla konuşmadan,tekrar şans vermeden,
direk gidip boşarım zihniyetine karşıyım..
Adam reelde aldatmış olsa,yada sanalda sana aşığım ölüyorum dese
Anlarım
Saygı duyarım yapan kadın gerçi varmıdır! Onuda pek sanmıyorumda.
Burda herkes ahkam kesiyor..Öyle kolaymı yuva yıkmak!
Sanal alemde adam konuşmuş! diye evimi yuvamı bırakıp Anama gidicem:!
Bana ters cık cıkkki....
konuşmalar çok basit.
bu sözlerle netten kadın tavlayabiliyorsa, o kadını da merak ettim açıkçası...
ben bu konuşmaya denk geldikten sonra, o adama saygı duyamam, sevemem, eşim olarak görmek istemem.
benim gözümde, cinselliğe aç (kaba tabirini yazmak istemiyorum) ergen çocuklardan farkı olmaz. :umursamaz:
yahu barzey okumuyorsun galiba
ilk vukaatında oturmuş konusmus adamla
bu ikinci vukaatı
gene mi oturup konussun?
ohh iyi valla
"ben aldatıyım hanım oturur 2 konusur kafa ütüler unutur ben bildigimi okurum"
bu zihniyet de bana ters :umursamaz:
canım bunun sanalı mı var ya o şekilde yapan normal hayatta da yapar ...onun içi bozulmuş bir kere dışarıya isteyk duymaya başladktan sonra istr sanal ister diger şekilde farkeder mi?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?