nisanlilikla evlilik çok farklıymış gerçekten aynı evin içine girince anladım. nisanliykende yine hem sevgi dolu hemde agresifti yani orta yolu yok bildigin iklim gibi değişiyor çocukEski konularınıza bakmadım da nişanlı/flört dönemlerinde çok mu sevgi doluydu da şimdi bu kadar şaşkınsınız?
bir iki saatmi öpüp başıma koyarım:) ben yalnixliktan korkuyorum ona ihtiyacım olduğunu bile bile gelmiyor beni idare et diyorBu kadar basıt mı arkasını donup gıtmk neoluyor yahu.. Ayrıca ıkınız ayrı bıreylersınız sosyal hayatlarınız olmalı ... Esım akşm işten 8 de geliyor 1 saat arkadaslarıyla sohbt etmk isteyebılır bende isteyebılırım arkadasımla konuşp brlıkte olmayı.. Sınırlandırırsanız oda sıze aynı seylerı yapabilir.. Herkesın içinde bırbırınıze boyle davranmanızda cok hoş degıl
Gittiginiz ülkenin dilini biliyor musunuz? Calisacak misiniz? Onun davranislari disinda degisik bir ruh hali oluyor ki sormayin.off yurtdışına gitmek ayri bunaltıyor zaten ailemden kimsede olmicak nasıl rahat davranır Allah bilir:/
hemde güzel anlatiyordum hevesim kursağımda kaldı yontulmamis odun işte:)Bu ne ya annenin, eniştenin yanında yaptığı hareketlere bak. Sen ne demişsin ki sanki bu kadar olay yaratıyor. Ayıp ya. Hayret birşey.
dil kursuna gittimordada mecbur gidicem . çalışmamı istemiyor eşim. artık neler beni bekliyor yasayip gorcem hayırlısıyla:)Gittiginiz ülkenin dilini biliyor musunuz? Calisacak misiniz? Onun davranislari disinda degisik bir ruh hali oluyor ki sormayin.
Canim bu tartismayi orda yapman dogru olmadi belki cok sıkıldigin icin icini bosalttin onun yaptigida ayip ama erkekler gururludur baskasinin yanida elestirilmek cok kizdirir senin onunla gitmen gerekirdi bu huyuna biraz sabret insallah seni anlamaya calisir zamanla, ilgi istiyorsun hakli olarak ama bagzilari iste pek sevmez evde durmayi yada erek arktslariyla zaman gecirir konuskan birimidir bilmiyorum oyle deyilse huyu oyledir ozaman sabir etmen gerek napcaksin bagzilarida boyledir fazla beklentin olmasin yoksa cok üzülürsün bende oyleyim esim pek sohpetli yada ilgligi deyildir pek napim icimden kiziyorum ama, surekli bunu soyleyerek kavga edemiyirum huzur icin ama tabiki laf sokuyorum ama iste adamin huyu bu, daha yeni evlisin beklentin dahada cok olur keske oyle yapmasa bu ilk seneniz surekli senle olmali aslinda ama zaman lazim iste, bu arada evinede git zaten senin donecegini biliyor ortada büyük bir sorun yok kırgınlık var o yuzden o yanasmaz bence nasil olsa döner diyordur birde gururlu inatciysa zor yani sabir et bol bol dua oku umarim hersey istediğin gibi olur mutluluklarherkese hayırlı aksamlar... kızlar bu siteye evlendigimden beri giremiyordum yani 1 ay oluyor ozlemisim:) yorumlarinizi dikkatle dinleyeceğim ama lütfen yapıcı olsun çünkü yazılanlar çok etkiliyor insanı... neyse konuma geleyim....
benim turkiyede sayılı zamanlarim kaldı yurtdışına gidicem ordada dugunumuz olacak, eşimle çok sık kavga etmeyiz yani tartışmalar oluyor tabi ama yanyana malum fazla uzun surmez barisiriz. her nekadar kırmış olsada yuttum, kendi haline biraktim bazen küstüm falan filan...
bugün ablamlara davetliydik enistemi pek sevmez benim eşim hep suskun otrur orda. mevzu dışarı cikmalardan bahsedildi eniştem kahveye gidiyor diye ablam istemiyor onu söyledi. bende yeni evliyiz bend çok tartisiyorum dedim bni bırakıp saat 9-10a kadar dışarı çıkıyor bu normal mi? oturduğumuz yerde kimseyi tanımıyorum evde tek başıma hem korkuyorum hemde canım sıkılıyor.. bana kızdı tek kocasini bekleyen senmisin biraz sabret sende falan çıkıştı . bayağı ağır konuştu ama coguda aklımdan gitti o an çok zoruma gitti, annenlerde kal dedi birde. eniştem boşverin ya sakin olun ne gerek var kirmayin birbiinizi dedi. benimki nyse ben gidiyorum arkadaş geldi arabayla, sen hazirmisin dedi, ben annemlerde kalcam dedim. iyi ozaman kendin gelirsin ben seni gelip almam dedi, annemde gelirsin gelir dedi gülümsedi. yok dedi napiyosa yapsin tamam dedim gule gule.. pat gittii!..
ve hâlâ aramadı. sizce o mu hatalı benmi kim aramalı? ben yarın bişey olmamış gibi gidersem yüzsüz gibi hissedicem bana duzgunce gel bil demedi... napiyim kızlar olgun mantikli yorumlainizi bekliyorum...
bir iki saatmi öpüp başıma koyarım:) ben yalnixliktan korkuyorum ona ihtiyacım olduğunu bile bile gelmiyor beni idare et diyor
teşekkür ederim, umarım...Bilemıyorum ben karsılıklı saygının olmadıgı yerde taraflı dusunemıyorum.. İnş duzelır aranz
ya malesef o derece suan iki buçuk yaşında kızım var git dediğim de ben kızımla olucam bu yaşlarını bu zamanlarını bi daha göremicem büyüyor diyor en güzeli onla doya doya vakit geçirmek inşallah zamanla esin dozu ayarlarvaayy o derece:)) bende hepten evde kalsin istemem acirim tabiki arkadaslariyla gezmek onunda hakkı ama ciktimi dozunu ayarliyamiyor saati unutuyor. yoksa bukadar cadi değilim
teşekkür ederim, bazen gerçekten çok iyi davranıyor sanki bambaşka biri, bazende hayattan bıkmış canı sıkkın durumda.ona ayak uydurmak çok zor. ama dediginiz gibi bana çok sabır düşüyor bunuda basarirsam (inşallah) ne mutlu banaCanim bu tartismayi orda yapman dogru olmadi belki cok sıkıldigin icin icini bosalttin onun yaptigida ayip ama erkekler gururludur baskasinin yanida elestirilmek cok kizdirir senin onunla gitmen gerekirdi bu huyuna biraz sabret insallah seni anlamaya calisir zamanla, ilgi istiyorsun hakli olarak ama bagzilari iste pek sevmez evde durmayi yada erek arktslariyla zaman gecirir konuskan birimidir bilmiyorum oyle deyilse huyu oyledir ozaman sabir etmen gerek napcaksin bagzilarida boyledir fazla beklentin olmasin yoksa cok üzülürsün bende oyleyim esim pek sohpetli yada ilgligi deyildir pek napim icimden kiziyorum ama, surekli bunu soyleyerek kavga edemiyirum huzur icin ama tabiki laf sokuyorum ama iste adamin huyu bu, daha yeni evlisin beklentin dahada cok olur keske oyle yapmasa bu ilk seneniz surekli senle olmali aslinda ama zaman lazim iste, bu arada evinede git zaten senin donecegini biliyor ortada büyük bir sorun yok kırgınlık var o yuzden o yanasmaz bence nasil olsa döner diyordur birde gururlu inatciysa zor yani sabir et bol bol dua oku umarim hersey istediğin gibi olur mutluluklar
amin inşallah:) eşinizin bu halini bozmayın bence mutlu aile tablosunu yakalamissinizya malesef o derece suan iki buçuk yaşında kızım var git dediğim de ben kızımla olucam bu yaşlarını bu zamanlarını bi daha göremicem büyüyor diyor en güzeli onla doya doya vakit geçirmek inşallah zamanla esin dozu ayarlar
önceden kestirsem ne fayda canım ya adam kafasına koyduğunu yapıyor banada yutmak düşüyor. neyse son günlerimiz hatrina biraz daha sabredicem zaten yurtdışında çalışmak zorunda kalicak hergün dışarıda cikamicak buda benim işime gelir:)Ah be tatlım,keşke daha önceden kestirebilseydin olacakları.Adam bekarken de düşkünmüş arkadaşlarına.Evlenince arkadaşlarından vazgeçmeyeceği belli değil mi?Aah ah,daha evleneli bir ay olmuş adam karısını akşam vakti evde yalnız bırakıp arkadaşlarıyla gidiyor.
Allah ıslah etsin,başka söyleyebileceğim bir şey yok.
hee cillop gibi ev babası olmuş değme oynasın çocuğuyla neguzeldimi haklısın ara ara kaşiniyorum demekki
oo i$ten gelince giderrönceden kestirsem ne fayda canım ya adam kafasına koyduğunu yapıyor banada yutmak düşüyor. neyse son günlerimiz hatrina biraz daha sabredicem zaten yurtdışında çalışmak zorunda kalicak hergün dışarıda cikamicak buda benim işime gelir:)
vallahi muhabbet nerden açıldı kim başlattı onuda unuttum ama onu suçlar aşağılar gibi konuşmadım o olmayinca canım sıkılıyor korkuyorum falan dedim o da zaten doluymuş belliki patladı gitti. suan ondan bi adım bekliyorum ozledimde pisliğiSimdi canim suclu ararsak evet esin suclu.
Ama sorun sende baslamis.
Neden elestirdinki esini herkesin onunde?
Helede sevmedigi enistenin onunde.
Fazla abartmis olabilir evet, ama sen yapmamis olsaydin keske boyle.
Kirildigini belli et o baska.
Alttan alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?