yorumu size bırakıyorum...

Eski konularınıza bakmadım da nişanlı/flört dönemlerinde çok mu sevgi doluydu da şimdi bu kadar şaşkınsınız?
nisanlilikla evlilik çok farklıymış gerçekten aynı evin içine girince anladım. nisanliykende yine hem sevgi dolu hemde agresifti yani orta yolu yok bildigin iklim gibi değişiyor çocuk

bir iki saatmi öpüp başıma koyarım:) ben yalnixliktan korkuyorum ona ihtiyacım olduğunu bile bile gelmiyor beni idare et diyor

Bu ne ya annenin, eniştenin yanında yaptığı hareketlere bak. Sen ne demişsin ki sanki bu kadar olay yaratıyor. Ayıp ya. Hayret birşey.

Canim bu tartismayi orda yapman dogru olmadi belki cok sıkıldigin icin icini bosalttin onun yaptigida ayip ama erkekler gururludur baskasinin yanida elestirilmek cok kizdirir senin onunla gitmen gerekirdi bu huyuna biraz sabret insallah seni anlamaya calisir zamanla, ilgi istiyorsun hakli olarak ama bagzilari iste pek sevmez evde durmayi yada erek arktslariyla zaman gecirir konuskan birimidir bilmiyorum oyle deyilse huyu oyledir ozaman sabir etmen gerek napcaksin bagzilarida boyledir fazla beklentin olmasin yoksa cok üzülürsün bende oyleyim esim pek sohpetli yada ilgligi deyildir pek napim icimden kiziyorum ama, surekli bunu soyleyerek kavga edemiyirum huzur icin ama tabiki laf sokuyorum ama iste adamin huyu bu, daha yeni evlisin beklentin dahada cok olur keske oyle yapmasa bu ilk seneniz surekli senle olmali aslinda ama zaman lazim iste, bu arada evinede git zaten senin donecegini biliyor ortada büyük bir sorun yok kırgınlık var o yuzden o yanasmaz bence nasil olsa döner diyordur birde gururlu inatciysa zor yani sabir et bol bol dua oku umarim hersey istediğin gibi olur mutluluklar

bir iki saatmi öpüp başıma koyarım:) ben yalnixliktan korkuyorum ona ihtiyacım olduğunu bile bile gelmiyor beni idare et diyor

Bilemıyorum ben karsılıklı saygının olmadıgı yerde taraflı dusunemıyorum.. İnş duzelır aranz

vaayy o derece:)) bende hepten evde kalsin istemem acirim tabiki arkadaslariyla gezmek onunda hakkı ama ciktimi dozunu ayarliyamiyor saati unutuyor. yoksa bukadar cadi değilim
ya malesef o derece suan iki buçuk yaşında kızım var git dediğim de ben kızımla olucam bu yaşlarını bu zamanlarını bi daha göremicem büyüyor diyor en güzeli onla doya doya vakit geçirmek inşallah zamanla esin dozu ayarlar

teşekkür ederim, bazen gerçekten çok iyi davranıyor sanki bambaşka biri, bazende hayattan bıkmış canı sıkkın durumda.ona ayak uydurmak çok zor. ama dediginiz gibi bana çok sabır düşüyor bunuda basarirsam (inşallah) ne mutlu bana

amin inşallah:) eşinizin bu halini bozmayın bence mutlu aile tablosunu yakalamissiniz

Ah be tatlım,keşke daha önceden kestirebilseydin olacakları.Adam bekarken de düşkünmüş arkadaşlarına.Evlenince arkadaşlarından vazgeçmeyeceği belli değil mi?Aah ah,daha evleneli bir ay olmuş adam karısını akşam vakti evde yalnız bırakıp arkadaşlarıyla gidiyor.
Allah ıslah etsin,başka söyleyebileceğim bir şey yok.

Simdi canim suclu ararsak evet esin suclu.
Ama sorun sende baslamis.
Neden elestirdinki esini herkesin onunde?
Helede sevmedigi enistenin onunde.

Fazla abartmis olabilir evet, ama sen yapmamis olsaydin keske boyle.
Kirildigini belli et o baska.
Alttan alma.

önceden kestirsem ne fayda canım ya adam kafasına koyduğunu yapıyor banada yutmak düşüyor. neyse son günlerimiz hatrina biraz daha sabredicem zaten yurtdışında çalışmak zorunda kalicak hergün dışarıda cikamicak buda benim işime gelir:)

konuya bisey diyemiycem benim koca i$e gitmekden disari çikmaya vakit bulamiyor tam oalrak nasil bisey bilmiyorum bu durum

ama bide su var
bu adam yurt disinda yasiyor ve çikacak arkadas bulabliyorsa asil yerine gelince yani yurt disina eve bile gelmez
abartiyorum gibi olabilir ama dusunsene izinden izine gitmeyle arkaads etmis kendine ,
yurt disinda okul arkaadsi mahalle arkadasi i$ arkaadsi ooo saymakla bitmez arkadas listesi sanada biraz zor sira gelir

o çagirmadan gitme diycemde adam da katir inadi varsa yazik olur yuvaniza

oo i$ten gelince giderr
hatta eve gelmeden direk arkadasa geçer

vallahi muhabbet nerden açıldı kim başlattı onuda unuttum ama onu suçlar aşağılar gibi konuşmadım o olmayinca canım sıkılıyor korkuyorum falan dedim o da zaten doluymuş belliki patladı gitti. suan ondan bi adım bekliyorum ozledimde pisliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…