- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
canım güzel yazmışsınızda o da beni kısıtlıyor ablamlara bile yalnız gitmemi istemiyor makyajima karışıyor hayırdır neden suslendin gibi iğneleyici laflar.. o beni bukadar bunaltirken benim sabretmem alttan almam çok güçleşiyorkesinlikle.
o sizden değişmenizi istese, nasıl alevlenirsiniz değil mi?
sizi böyle görmüş, sevmiş, evlenmiş, neden bir anda değişmenizi istedi diye kırılırsınız belki.
ama zamanla zaten birbirinize uyum sağlayacaksınız, farkında olmadan değişeceksiniz. önemli olan olumlu yönde değişmeniz. hani kötüye değil de iyiye alışmanız, onun için çabalamanız.
öfkelenince "gelmezsen gelme" yerine ilerde "lütfen gel, sensiz olmaz o ev, kırılsak küssek de" şekline dönmeli cümleleriniz.
arkadaşın yazdığı gibi tatlı dil ve zaman.
ama sakın ezdirmeyin sadece akıllıca davranın.
bilmiyorum vallahi ben bu konuda çok hassasımahh yok canimya ben o deliye uymam ya kolumdan tutup eve atar yada ne halin varsa gör der cikamayacagimi bildiği için:)
off yurtdışına gitmek ayri bunaltıyor zaten ailemden kimsede olmicak nasıl rahat davranır Allah bilir:/Evlenip Almanya ya gelmis biri olarak soyluyorum. Cok sabirli olmalisiniz. Cünkü eger yurtdisinda da böyle yaparsa 100 misli daha cok etkilenirsiniz. "Homesick " cok agir yasadim. Esinizle problemlerinizi yalniz konusun. Erkekler cok gurur yapiyor.
bunlar çok büyük problemler değil bencecanım güzel yazmışsınızda o da beni kısıtlıyor ablamlara bile yalnız gitmemi istemiyor makyajima karışıyor hayırdır neden suslendin gibi iğneleyici laflar.. o beni bukadar bunaltirken benim sabretmem alttan almam çok güçleşiyor
evet sizde haklısınız bu sitede tek ofkeli benmisim gibi hissettim vallahi utandım şimdi:)
hergün dışarı çıkıyor öğlen gidiyor akşam geliyor 6-7 saat dışarda takılıyor. nisanliykende çalıştığı için haftasonları çıkardı, şimdi tatilde olduğu için evde bütün gün canı sikiliyormus. e gel ozaman beraber gidelim diyorum olmaz diyo birazda erkek ortamında buluniyim falan filan geçiştiriyorBirincisi,bu tarz sorunlarınızı kendi kendinize yalnızken halledin.ailenize dert yanmaniz hoş olmamış. İkincisi, Eşiniz şimdiden,daha cicim aylarının bile başındayken oldukça vurdumduymaz olmuş.size tabiki daha fazla vakit ayirmali..ne sıklıkla dışarı çıkıyor mesela ? Hergunse çok ama haftada bir aksamsa normal bence..ilgisizliginin yanında birazda saygısız size karşı,kalkıp gitmeler falan..hep böyle değildi sanırım,evlendiginize gore..evlilikmi değiştirdi hemen bir ayda ? İnş.sorunları oturup konuşup çozersiniz ne diyim..
vallahi helal olsun size neguzel sabirlisiniz ben özgürlüğüme damga vurmuş gibi hissediyorum o bunları derken. kaç yıllık evlisiniz çocuk varmı?bunlar çok büyük problemler değil bence
benim eşim de makyajı hiç sevmez, yapmamı istemez, anormal bişey değil bu. ben de jöleyi hiç sevmem, sürme derim, sürmez mesela.
anneme tek başıma gitmemi istemez, çünkü maalesef iyi bir semtte oturmuyoruz şimdilik ve haklı olarak aklı bende kalıyor.
bunlar kısıtlamak değil bence
sen daha yeni evlisin diye, özgürlüğünün kısıtlandığını düşünüyorsun... zamanla anlarsın eşini...vallahi helal olsun size neguzel sabirlisiniz ben özgürlüğüme damga vurmuş gibi hissediyorum o bunları derken. kaç yıllık evlisiniz çocuk varmı?
vaayy o derece:)) bende hepten evde kalsin istemem acirim tabiki arkadaslariyla gezmek onunda hakkı ama ciktimi dozunu ayarliyamiyor saati unutuyor. yoksa bukadar cadi değilimKeşke ailenin yanın da tartışmasaydiniz zaten bulunduğu ortamdam memnun değil enisteden dolayi bi de sen onların yanın da öyle konuşunca adamın tepesi atmış
benim eşim asla dışarda ve ya başka birilerinin yanında laf söylenmesini tartışılmasını istemez ne olursa olsun evde olsun ister kimsenin yanında kavga tartışma istemez annesi dahi olsa bile
zamanla inşallah esin vazgeçer arkadaş ortamından önceden benim eşim de çok düşkündu hele ki ilk sene çok kavgalarimiz oldu arkadaşlarının yanına gitme konusunda bide kV lerle bir oturuyorduk daha beter di kavga ede ede düzeldi
tatlı dil bizimkinde yaramadı
şimdi 6 sene oldu adamı dışarıya yollayamiyorum diyorum git arkadaşlarının yanına napcam sizle kızımla vakit geçiriyim diyor
adamı fazlasıyla soğutmus durumdayım hiç gitmek istemiyor:)))
maşallah size 4 sene az değil, bende sizin gibi sabırlı olurim inşallahsen daha yeni evlisin diye, özgürlüğünün kısıtlandığını düşünüyorsun... zamanla anlarsın eşini...
ben 4 yıllık evliyim, henüz çocuğum yok..
çok kolay rest çekebiliyor maalesef bu konuda neden bukadar hassas anlamış değilim..Çok saçma, çok ayıp eşinin yaptığı. Bu ne böyle sen karısı mısın yoksa arkadaşı falan mı?
inşaallah canımmaşallah size 4 sene az değil, bende sizin gibi sabırlı olurim inşallah
herkese hayırlı aksamlar... kızlar bu siteye evlendigimden beri giremiyordum yani 1 ay oluyor ozlemisim:) yorumlarinizi dikkatle dinleyeceğim ama lütfen yapıcı olsun çünkü yazılanlar çok etkiliyor insanı... neyse konuma geleyim....
benim turkiyede sayılı zamanlarim kaldı yurtdışına gidicem ordada dugunumuz olacak, eşimle çok sık kavga etmeyiz yani tartışmalar oluyor tabi ama yanyana malum fazla uzun surmez barisiriz. her nekadar kırmış olsada yuttum, kendi haline biraktim bazen küstüm falan filan...
bugün ablamlara davetliydik enistemi pek sevmez benim eşim hep suskun otrur orda. mevzu dışarı cikmalardan bahsedildi eniştem kahveye gidiyor diye ablam istemiyor onu söyledi. bende yeni evliyiz bend çok tartisiyorum dedim bni bırakıp saat 9-10a kadar dışarı çıkıyor bu normal mi? oturduğumuz yerde kimseyi tanımıyorum evde tek başıma hem korkuyorum hemde canım sıkılıyor.. bana kızdı tek kocasini bekleyen senmisin biraz sabret sende falan çıkıştı . bayağı ağır konuştu ama coguda aklımdan gitti o an çok zoruma gitti, annenlerde kal dedi birde. eniştem boşverin ya sakin olun ne gerek var kirmayin birbiinizi dedi. benimki nyse ben gidiyorum arkadaş geldi arabayla, sen hazirmisin dedi, ben annemlerde kalcam dedim. iyi ozaman kendin gelirsin ben seni gelip almam dedi, annemde gelirsin gelir dedi gülümsedi. yok dedi napiyosa yapsin tamam dedim gule gule.. pat gittii!..
ve hâlâ aramadı. sizce o mu hatalı benmi kim aramalı? ben yarın bişey olmamış gibi gidersem yüzsüz gibi hissedicem bana duzgunce gel bil demedi... napiyim kızlar olgun mantikli yorumlainizi bekliyorum...
Eski konularınıza bakmadım da nişanlı/flört dönemlerinde çok mu sevgi doluydu da şimdi bu kadar şaşkınsınız?çok kolay rest çekebiliyor maalesef bu konuda neden bukadar hassas anlamış değilim..
yalnizkende çok tatlı dille konuştum hatta annemlerin yanında da dedim onsuz canım sıkılıyor dedim ama oralı bile olmadı. ben daha neyapsamda düzelir merak edip buraya yazdımSenin hatan ailenin yanında eşinden dolayı şikayet etmek. Buna çoğu erkek kızar. Bir kısmı aynen böyle ne hali varsa görsün der bir kısmı da başka tepkiler verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?