• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Yosun mucizesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

b1k

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
16
Yer
Çanakkale
Ben 14 yaşımdan beri sivilce sorunu çekiyordum,denemediğim hiçbir şey kalmadı,doğal maskeleri denedim. İlaç falan denemedim,özellikle roacton mıdır nedir o ilacı kullanan arkadaşlarım ilacı bırakınca yine sivilceleri çıktı, o yüzden hiç ilaca bulaşmadım. Bir gün bir arkadaş yosun maskesinin denedin mi dedi,ve tavsiye etti.Haftada bir kez yapılıyor , çünkü yapınca yüzüm 1-2 saat kırmızı kalıyor. Bunu ilk yaptığımda sonuca inanamadım gerçekten ,sivilceler anında kurudu , ilk kullanışta bu sonucu görünce gözlerime inanamadım. Bu maskenin 15 dk durması lazım ama çok yandığımı hissettim ve 10 dk da yıkadım yüzümü,maskeyi sadece 2 kere yaptım ve nerdeyse hiç sivilcem kalmadı.Ayrıca sivilce izlerimde geçti.Şimdi ise siyah noktalar için çözüm arıyorum,bu sorunuda halledersem çok mutlu olacağım.Bu maske için aktardan 5 tl lik kuru yosun almanız yeterli(aynı kuru naneye benziyor) ve su.
Maske tarifi: 2 yemek kaşığı kadar yosuna biraz su ekleyin.Ve yüzünüze sürün. 15 dk sonra yıkayın. Haftada birkez uygulayın ve sonucu görün.
Eğer çok yandığınızı hissederseniz yüzünüzü yıkayın,maskeden 2-3 saat sonra da bir nemlendirici krem sürün ve sonucu görün...

yosunu nerden temin edeceğiz? bildiğimiz denizde olan yeşil yosunu alıp kullanmıyoruz di mi? =S

senin cilt tipin nasıldı peki? her cilt tipinde aynı etkiyi gösterir mi acaba?

Aktarlarda satılıyor,kuru nane gibi duruyor,koklayınca deniz kokuyor.Benim cildim yağlıydı kullanınca bu maskeyi yağlanmada geçti. cilt tipine göre değişceğini sanmıyorum.5 TL lik alıp deneyin önce , 15 dk durmalı maske ama çok yandığınızı hissederseniz yıkayın.ben tam 5 yıldır uğraşıyordum ,bu maske sayesinde kurtuldum.Zaten yosun , yara izlerine falan iyi geliyormuş,sivilce izlerinide geçirdi.

Back
X