youtube da çocuk kanalı açmak

youtube da çocuk kanalı olurmu?

• olabilir

OY: 9 7,0%
  • olamaz

OY: 88 68,8%
  • duruma ve yaşa göre değişir

OY: 31 24,2%

• Ankete Katılan
    128
  • Anket Kapalı .

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.758
63
hayırlı sabahlar
Anksiyite sorunu olan bir anneyim ,eltim kendi çocuğuna youtube kanalı açtı .Bunun üzerine bizde açtık 3 ay kadar önce ama aktif değildik.Şimdi ben pişmanım açtığıma ama evham mı yapıyorum sizce ?
Kanalı silsem eşim yine kafanda kuruyorsun diyecek .
sizcede kafamda mı kuruyorum
silmeli miyim kanalı ?

Son düzenleme:
Pişman olup kapatmak istemenizin sebebi ne?
Anksiyite olduğum için çok fazla kurguluyorum ve kaygı duyuyorum herşeyden
İçim rahat değil çocuğun yüzü net neyi sevdiği nerelere gittiğimiz vs herkesten herşeyden korkuyorum
açıkcası eşim çok istiyor ama ben razı değilim ama bir şey desem eşim ve çevrem kafnda kuruyorsun vs diyecek

hayırlı sabahlar
Anksiyite sorunu olan bir anneyim ,eltim kendi çocuğuna youtube kanalı açtı .Bunun üzerine bizde açtık 3 ay kadar önce ama aktif değildik.Şimdi ben pişmanım açtığıma ama evham mı yapıyorum sizce ?
Kanalı silsem eşim yine kafanda kuruyorsun diyecek .
sizcede kafamda mı kuruyorum
silmeli miyim kanalı ?
Ne zararı olacakki cocuklar seviniyor hatıra kalıyor yıllar sonrasına bende oğluma açmistim bazen girip videolarını izliyoruz kötümü oluyor sanki takma bence.

Ne zararı olacakki cocuklar seviniyor hatıra kalıyor yıllar sonrasına bende oğluma açmistim bazen girip videolarını izliyoruz kötümü oluyor sanki takma bence.
herkes her türlü insan ulaşabiliyor videolara bide çocukta beğenilme kabul görme duygusu gelişiyor vs bilmiyorum içim rahat etmedi sildim videoysa telefonumda var video
mesele eşime anlatmak şimdi

Bence de gerek yok çocuğunuzu herkesin görmesine göz var nazar var sapık var kiskanani var kötü niyetlisi var var da var. Benim görüşüm bu ne var ki diyenlere saygı duyuyorum. Sosyal medya artık hayatını evinin yedigini gösterme ve onay alma beğenilme yeri oldu ve de bağımlılık .minimal. hayat anıların telefonda kalsın birikime usb ye aktar eşinle dostunla otur yemek ye sohbetle mesela telefona sarilmaya gerek yok.genel konuştum örnek

Cocuk istismari. Net katkisiz cocuk istismari. Akliselim eveveyn cocuguna bu kotulugu yapmaz. Sadece utube kanali degil insta denen sacmalik da buna ek. Tum o cocuklar icin uzuluyorum.
Tercih etme hakkina ayirt etme yetenegine sahip olmayan bir bireyin istismari.
Sacma sapan manasiz videolar. Cocugun nereye gittigini ne yedigini ne giydigini paylassan ne paylasmasan ne.
Biz bile cirkin ciktigimiz hosumuza gitmeyen bir gorseli koymamak icin direnirken zavalli kucugun her hali sirf ebeveynin daha cok begenilme arzusu nedeniyle kullaniliyor.
Pipican bugun tuvalete gitti pipicanla babamizi ziyarete gittik. Pipican kustu. Yarmagul guldu yarmagulle gezmeye gidiyoruz vs vs vs yahu bu ne. Bu videolari cek hatira kalsin ama bu tarz platformlara yukleyecegin ve takip edecegin vakitte yatir bebeni yataga mincir op sıķıştır ya.
Herseyi ama herseyi gectim daha gecen hafta sanirim izmirdeki bir parkta cocuklarin fotograflarini ceken daha once bu suctan hukum giyen muhtemelen bir pedofili yakalandi.
Esinizin sacmaligina bir aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Siz boyle istediginiz. Cocugunuzun saglikli gelecegi icin hepsi bu.
Bir de ne alaka eltiniz acti sonra siz actiniz eltinizle gobeginiz bir mi?

Eşim
Cocuk istismari. Net katkisiz cocuk istismari. Akliselim eveveyn cocuguna bu kotulugu yapmaz. Sadece utube kanali degil insta denen sacmalik da buna ek. Tum o cocuklar icin uzuluyorum.
Tercih etme hakkina ayirt etme yetenegine sahip olmayan bir bireyin istismari.
Sacma sapan manasiz videolar. Cocugun nereye gittigini ne yedigini ne giydigini paylassan ne paylasmasan ne.
Biz bile cirkin ciktigimiz hosumuza gitmeyen bir gorseli koymamak icin direnirken zavalli kucugun her hali sirf ebeveynin daha cok begenilme arzusu nedeniyle kullaniliyor.
Pipican bugun tuvalete gitti pipicanla babamizi ziyarete gittik. Pipican kustu. Yarmagul guldu yarmagulle gezmeye gidiyoruz vs vs vs yahu bu ne. Bu videolari cek hatira kalsin ama bu tarz platformlara yukleyecegin ve takip edecegin vakitte yatir bebeni yataga mincir op sıķıştır ya.
Herseyi ama herseyi gectim daha gecen hafta sanirim izmirdeki bir parkta cocuklarin fotograflarini ceken daha once bu suctan hukum giyen muhtemelen bir pedofili yakalandi.
Esinizin sacmaligina bir aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Siz boyle istediginiz. Cocugunuzun saglikli gelecegi icin hepsi bu.
Bir de ne alaka eltiniz acti sonra siz actiniz eltinizle gobeginiz bir mi?
Eşim geçen yıl da açmıştı ben silmiştim haberi yokken sonuna kadar haklısınız

Back
X