Yozgat///66

günaydın canım, oturduğum yerden spor yapsam olmamı?yürekten katılırım sana...kaydirigubbakcemile3

ooo süpersiniz hatunlaralkisalkisalkis:lepi:...valla işyerinde anca bu kadar oluyo be güzelim...:1rolleyes:
bu arada sen nerene spor yapıyon anlamadım:uhm: 3 gr fazlanmı varki spor yapıyon taşş gibisin maşşallah...:1hug:

katılıyorum aslıcığım manken gibi hatun birde spor yapıyor ben yapsam neyse :)))

çiçeğim dünkü yağmura bi yakalandım sormakafamçokkarıştı iş çıkışı sulara bata çıka eve gittim:dance:, ayağımda açık ayakkabıyla bidelaelaelaelaelae evin orda damla yoktu inanırmısın?sinir oldum

kızlar spor yaparak bu hale geldim dermişim..kaydirigubbakcemile3
as66.. evet iki gündür yağmurlu hava.. dikkat et hasta olma sakın.. bu gün tedbirli gelmişindir eminim..yerimseniben

kızlar bu pazar.öğretmen evinde defileye davetliyim..(yemekli)
ne giyineceğime karar veremiyorumm..:uhm:
Allahdan çok kilolu değilim.. şakkıdı

yasemin, aslı.. kızlar ben çıkıyorum.. güzel bir hafta sonu tatili diliyorum sizlere bol bol dinlenin..çok öpüyorum..Şeniz

yasemincim acayip takılıyorum bu oyunlara yaa...kırmam gereken bi rekor varda onun üstünde çalışıyorum...:jeyyar:

kızlar hepinize süpper bir hafta sonu diliyorum:teytey::icecream:,p.tesi görüsürüz...öptüm hepiniziŞeniz

:sm_cool::sm_cool:hayatım benden kaçarmı?rekoru kırdım geldim, sen napıyosun?hafta sonu napcaksın?:teytey:

kaçmaz tabiki benim hemşomdan...hafta sonu karabüğe ordanda safronboluya gideceğiz arkadaşlarla....sanada iyi tatiller aslıcığım...

Günaydın şekerler..
sabah şerifleriniz hayır olsun..
bedeninizden sağlık, cebinizden para,yuvanızdan huzun eksik olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…