Yozgat///66

günaydın kızlar...günaydın aslıcığım....sizler ne kadar meraksız teyzelersiniz küstük size...daha çokta çiçeğim teyzesine (((

günaydın kızlar...günaydın aslıcığım....sizler ne kadar meraksız teyzelersiniz küstük size...daha çokta çiçeğim teyzesine (((

bi dakka bi dakka...yasakkelime küstük derken kiminle küsüyosun?:CüvCüv::ecrin_bebek:
yasemincim canım benim geliyo bebis dimi bitanem:sm_cool::teytey:

bi dakka bi dakka...yasakkelime küstük derken kiminle küsüyosun?:CüvCüv::ecrin_bebek:
yasemincim canım benim geliyo bebis dimi bitanem:sm_cool::teytey:

evet biz iki kişiyiz artık....dün tahlil yaptırmıştım ya aslıcığım 364 çıktı beta hcg dua et bize canım benim....:CüvCüv:hihoyyyt:ecrin_bebek:delikafadulden

evet biz iki kişiyiz artık....dün tahlil yaptırmıştım ya aslıcığım 364 çıktı beta hcg dua et bize canım benim....:CüvCüv:hihoyyyt:ecrin_bebek:delikafadulden

canım benim çooook sevindim,inan gözlerim doldu şu an.Allahım yardımcın olsun, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini hayatım,:CüvCüv::ecrin_bebek:
bundan sonra kendine 2 kat daha dikkat edeceksin hiçbir şeye üzülmek dert etmek yok ona göreyerimsenibenyerimseniben,stres ağır iş yasakyasakkelime bu bir emirdirsengözlerimebaksanab
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

ağlattın beni yasemin...senağlama nasıl sevindim anlatamam...ah bu hormonlar...yakında anlarsın canım, güzel annem benimŞeniz:1hug:

Amanda amannnn,, :ecrin_bebek:teyzesi kurban olsun.. Şenizteyzesine küserlermiş.. oy oy sen gelde bana küs olsun...
Yasemininm canım.. :teselli:az önce seninle telefonda görüştük ,kendi sesinden aldım haberi çok mutlu oldum,Rabbim tamamına erdirsin..:Saruboceq:
eşinide kutluyorum.. Rabbim isteyen herkesi sevindirsin..senin için dua eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun..
öyle şaşkınımki elim ayağıma dolanıyor...
az önce sevgisiz kelebek aradı oda çok kutluyor seni,,
çok öpüyorum.. kendini yorma anın tadını çıkart..Rabbim hep güzel haberler aldırsın..Şeniz:1hug:yaa keşkem yanımda olsanda sana sıkı sıkı sarılsammmm.meleğimmmm:1hug:

aslıcım selam canım nasılsın.. a.s.gözümüz aydın olsun teyze oluyoruz....:teytey:
aynen canım bende ağlamaklıyım elim ayağım halen titriyor...
ama ben göbek atcam hihoyyyt:teytey:kaydirigubbakcemile2:roflol:

iyiyim canım, valla bende göbek atmak istiyorum ama yerim dar:roflol: eve gidince hallederim...:sm_cool:
yarın izin aldım kızlar bakıcım doktora gidicek,yarın yokum anlayacağınızkaydirigubbakcemile3

yaseminim maşallah canım ya coooookkkkkkkkkk sevindim bacım inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirisin en güzel hamileliği yasadıgımı düşünüyorum allah sana da bölesini nasip etsin

aslım canım benim..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sağol tatlım....emirin başım gözüm üstüme :)) emredersin komutanım :)))

canım bitanem çiçeğim...meleğiiim...naz yaptık sabah küser mi o hiç teyzoşuna....güzel dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım...bende sana sıkı sıkı sarılıyorum hisset bunu bacım...sesini duymak süperdi ince düşünceli arkadaşım benim...sevgisiz kelebeğimde sağolsun teşekkür ettiğimi ilet canım benim....iyiki varsınız :1hug:

yaseminim maşallah canım ya coooookkkkkkkkkk sevindim bacım inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirisin en güzel hamileliği yasadıgımı düşünüyorum allah sana da bölesini nasip etsin

narenciğim güzel anne adayım...çok teşekkür ederim...bize dua et tatlım hamilelerin duası daha çok kabul olur....bu sefer meleğimi kucağıma alayım tabi sende .....inşallah canım güzel geçer ve hep güzel haberler paylaşırız...senin doğumunda yaklaşmış canım ne zaman allahın izniyle doğumun isim ne düşündün....:1hug:

bitanem benm 29 gün kaldı tabi normal düşündüğüm için böle diorum allahın bilecegi iş sezaryan düşünmediğim için muhtemel tarihi baz aldım ben
inan cok dua ettim duyunca biliyorum ne kadar cok bebek istediğini canım benim rabbim cennet kokularında n mhrum temesin hiç bir yuvayıı

ismini defne düşündük allah izin verirse adıyla yasasın benm çileğimde
siz de bana dua edin
doguma giderken yazarım size

bu arada bizim tayinde cıktı kızlarrr adana merkez:)kurtuluyoruz buradan yalnız kalmaktan kurtulcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Günaydınlar Dünya tatlısı hemşolarıma..
gününüz güzel geçsin...
bedeninizden sağlık yuvanızdan huzur eh cebinizden 'de paracıklar eksik olmasın..:lepi:

narencim maşallah doğuma az kalmış,,Rabbim bir avazda kurtarsın.. inş yaseminimide,:Saruboceq:senin geçirdiğin güzel rahat hamileliği yasemincim'de yaşasın. inşaAllah:Saruboceq:
taininiz hayırlı olsun, keşkem Antalya'ya gelseydin..beraber olurduk..:1hug:
aslı bugün yoksun yarın görüşürüz..

kızlar dün bir ara sevgisiz kelebeklere gittim.. sizlere çok selamı var..pc'sinde sorun olduğu için giremiyormuş..a.s.

az kalmış narenciğim...rabbim kolay geçitten geçirip meleğini sağsağlim kucağını almayı nasip etsin...mutlaka haber ver dua edelim tatlım sana....allah tazı olsun duaların için ...ismi çok güzel defne :ecrin_bebek:adı kendine uğurlu olur inşallah....tayininde hayırlı olsun canım...rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın arkadaşım...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…