- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Canim senin çocuğun var mı. Şuan seni anlayabiliyorum . Ama pes etme Allah gonlundekini nasip etsin inşallahDondurulmus yoktu carsamba veya persembe arıycaklarmıs neden olmadı hayret ettiler yas 35 daha once dogum yaptınız dediler ama sonuc negatif 15 gun icinde adet gorursunuz dediler neyse benden bu kadar benim ne birdaha okadar acı cekmeye nede maddi olarak okadar para odemeye durumum yoook
Canim sukret bak ne güzel bi kızın var . Benim daha yok teselli bulacağım bi çocuğum yok.Evet 1 tane kızım var 2 ci bebek olmayınca tup bebege bas vurduk
Histeroskopi ve laparaskopi de Yücel beyin çok iyi olduğu soylenir. Ben de yucel beyde laparoskopi oldum .gittiğim her doktor ooo en iyisine gitmişsin diyorlar .MERHABA ARKADAŞLAR RABBİM İNŞAALLAH TEZ ZAMANDA KUCAĞINIZA HAYIRLI EVLAT ALMAYI NASİP ETSİN .BEN 40 YAŞINDAYIM BANA BÜTÜN TESTLERİMİN NORMAL OLDUĞU SÖYLENDİ BUGÜNE KADAR DAHA YENİ ACIBADEM HASTANESİ BÜLENT TIRAŞ HOCAYA GİTTİM YAPTIRDIĞIM RAHİM FİLMİNDE RAHMİMİN T ŞEKLİNDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI .ŞİMDİ ARAŞTIRIYORUM BANA TECRÜBELERİNİZDEN İSTİFADE ETMEK İSTİYORUM HİSTOROSKOPİ DE YÜCEL KARAMAN HOCA NASILDIR
Ben de laparaskopi oldum Yücel beyde ama benim doğal olma şansım cok az morfoloji sorunu var. İnşallah tup bebekte ben de hamile kalabilirim . Maşallah bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinMerhaba Yücel Karaman'da tedavi olmuş ve Tüp bebek yaptırmış bir kadın olarak, Yücel bey gereken neyse onu yapan bir doktordur, bazı doktorlar gibi saçma sapan tahlillerle ümitlendirp zamanınızı almaz,net konuşur, az konuşur, dolayısıyla karşınızda sizi pohpohlayan bir doktor beklemeyin. Tedavi sürecinde bir kez tüp bebek yaptırdım, 4,5-5 bin civarı bir para tutuyor,Yücel beyin muayene ücreti 300 tldir,muhasebesi ayrı size tek tek döküm çıkarır, ilaçları da daha uygun fiyatlı temin eder merkez, beni Laparoskopi yaptı sonra 2 ay dinlendirdi, sonra embriyo yerlestirdi ama tutmadı, tutmayınca insan kahroluyor, bu duyguyu çok iyi biliyorum ama üzülmeyin, umidinizi kirmayın inanin rabbim bir Vakti zamanı var verecekse veriyor,ben kendiliğinden hamile kaldım 6,5 aylık hamileyim,daha önce de hamile kaliyordum ama cenin gelisemiyordu, Yücel beyin ameliyatı sonrası oldu bu kez,onun tedavisinin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
Mrb bende yücel beyin merkezinde aşılama yaptırdım tutmadı bir ay ara verelim dedi benimde eşimin hareketlilik hızında sorun var tekrar oraya gitmeye kararsızım eşim de çok acele ediyorsun diyor ama ne yapacağımı bilmiyorumMerhaba Yücel Karaman'da tedavi olmuş ve Tüp bebek yaptırmış bir kadın olarak, Yücel bey gereken neyse onu yapan bir doktordur, bazı doktorlar gibi saçma sapan tahlillerle ümitlendirp zamanınızı almaz,net konuşur, az konuşur, dolayısıyla karşınızda sizi pohpohlayan bir doktor beklemeyin. Tedavi sürecinde bir kez tüp bebek yaptırdım, 4,5-5 bin civarı bir para tutuyor,Yücel beyin muayene ücreti 300 tldir,muhasebesi ayrı size tek tek döküm çıkarır, ilaçları da daha uygun fiyatlı temin eder merkez, beni Laparoskopi yaptı sonra 2 ay dinlendirdi, sonra embriyo yerlestirdi ama tutmadı, tutmayınca insan kahroluyor, bu duyguyu çok iyi biliyorum ama üzülmeyin, umidinizi kirmayın inanin rabbim bir Vakti zamanı var verecekse veriyor,ben kendiliğinden hamile kaldım 6,5 aylık hamileyim,daha önce de hamile kaliyordum ama cenin gelisemiyordu, Yücel beyin ameliyatı sonrası oldu bu kez,onun tedavisinin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
Geçmiş olsun.. inşallah bebeğinizi de en kısa zamanda kucağınıza alırsınız. Bende yücel beye tavsiye üzerine gittim tüp bebek için çok şükür şuan hamileyim. Kesinlikle kendisi hem çok tecrübeli hemde kibirden uzak birisi.. bende ilk görüşmeye gittiğimde çok ısınmıştım ve ertesi gün tedaviye başlamıştık.Süpriz şekilde 7,5cm miyomum olduğunu öğrendim. İyi bir dr araştırınca Yücel Karaman'ın laparoskopik operasyonlarda çok başarılı olduğunu duydum. Muayene için randevu alıp gittim, ameliyat tarihini belirledik. Yumurtalık rezv için de AMH testi istedi ve görevli arkadaş SSK ücretsiz yapıyor isterseniz burada yaptırmayın dedi. 38 yaşındayım ve yeni evliliyim, çocuk sahibi olmak istediğim için de talep etmeden kendisi anestezi almışken histeroskopi de yapalım dedi. Ocak 2018 de ameliyat oldum, miyom uzayarak organların arkasına doğru gitmiş ve 15cm civarı olmuş, artı 2tane de 3cm miyom daha varmış. Laparoskopik miyom +histeroskopi 55dk süren ve döbek deliği + 1cm + 0,5cm kesilerle operasyon tamamlandı. Bir hafta sonra dikişleri aldırmaya kliniğine gittim, bandaja kadar kendi söküp dikişleri aldı. Prof olan çok az doktor yapar bunu.
Show yapmayan, sıcak kanlı, mütevazi ve işinde en iyi doktorlardan biri. Özel sağlık sigortam olmasına ve istediğim her hastanede hiç ödeme yapmadan operasyon olabileceğim halde Yücel Bey dışında kimseye bu kadar güvenip ameliyat masasına yatamazdım. Çevremde kapalı ameliyat olan kişilerin hikayelerini dinleyince, şimdi görüyorumki en doğrusunu yapmışım.
geçmiş olsun. ameliyatınız için ne kadar ücret ödediniz?Süpriz şekilde 7,5cm miyomum olduğunu öğrendim. İyi bir dr araştırınca Yücel Karaman'ın laparoskopik operasyonlarda çok başarılı olduğunu duydum. Muayene için randevu alıp gittim, ameliyat tarihini belirledik. Yumurtalık rezv için de AMH testi istedi ve görevli arkadaş SSK ücretsiz yapıyor isterseniz burada yaptırmayın dedi. 38 yaşındayım ve yeni evliliyim, çocuk sahibi olmak istediğim için de talep etmeden kendisi anestezi almışken histeroskopi de yapalım dedi. Ocak 2018 de ameliyat oldum, miyom uzayarak organların arkasına doğru gitmiş ve 15cm civarı olmuş, artı 2tane de 3cm miyom daha varmış. Laparoskopik miyom +histeroskopi 55dk süren ve döbek deliği + 1cm + 0,5cm kesilerle operasyon tamamlandı. Bir hafta sonra dikişleri aldırmaya kliniğine gittim, bandaja kadar kendi söküp dikişleri aldı. Prof olan çok az doktor yapar bunu.
Show yapmayan, sıcak kanlı, mütevazi ve işinde en iyi doktorlardan biri. Özel sağlık sigortam olmasına ve istediğim her hastanede hiç ödeme yapmadan operasyon olabileceğim halde Yücel Bey dışında kimseye bu kadar güvenip ameliyat masasına yatamazdım. Çevremde kapalı ameliyat olan kişilerin hikayelerini dinleyince, şimdi görüyorumki en doğrusunu yapmışım.
geçmiş olsun. ameliyatınız için ne kadar ücret ödediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?