Evet laparaskopi konusunda cok iyi acaba sen bu konuda fiyatbilgisi aldinmi merak ediyorum onagore bende muayene olcamArkadaşlar aşırı yapisikliktan dolayi 2.kez Laparoskopi olmam gerekiyor.ilk Laparoskopim tani amacliydi ve tanida frozen Pelvis den dolayı aşırı yapisiklik cikti.doktor müdahale yapmamış ve Yücel karamani önerdi. İnşallah doğru tercihtir.henuz çocuğum yok ve olmayacak diye korkuyorum
Sadece burada okudugum kadariyla en son 2014 ekimde 9200 tl ye Laparoskopik ve histeroskopi yapmış. Benim derin endometriosiz sanirsam bağırsak yapışık rahme sanırım çocuğum olmayacakEvet laparaskopi konusunda cok iyi acaba sen bu konuda fiyatbilgisi aldinmi merak ediyorum onagore bende muayene olcam
Sadece burada okudugum kadariyla en son 2014 ekimde 9200 tl ye Laparoskopik ve histeroskopi yapmış. Benim derin endometriosiz sanirsam bağırsak yapışık rahme sanırım çocuğum olmayacak
Canim ben Antalya dan geleceğim evet ucuz bir ameliyat degil ama şansa bırakmak istemiyorum.belki sadece ameliyat ile sorunumdam kurtulur ve tüp bebek e mahkûm olmam.antalya da yapan doktor açık ameliyat şeklinde yapiyor.eşim de bende devlet memuruyuz allah sağlık versin 10 bin ile bitecekse sorun 1 yil sagligima çalışmış oluruzBunu sana doktormu soyledi??
Sakin oyle dusunme allah ol desin yeterki umudumuzu kaybetmiyelim evet benimde aklimdan geciyor ister istemez insaniz iste positif olayim dedikce aklimda deli sorular olusuyor.
Yalniz fiyati yuksekmis verebilen olur vveremeyen olur ama sunu unutma kadinhastaliklari devlet hastaneleri var burda artik hemen hemen her amekiyat kapali yapiliyor emin ol uzmanlar cok iyiler . Ben hist. Devlette yaptircam
Tabiki oyle bende senin gibi dusunuyorum 10 bin le bitecekse ne guzel oyuzden muayene olmak gerekir belki tupe bile gerek kalmaz sahane olur, haber ver olurmu cunku benimde niyetim var once devlette ameliyata girecek bi doktor bakacam olmadi bruksel mantikli ztn ameliyat gecmisim varCanim ben Antalya dan geleceğim evet ucuz bir ameliyat degil ama şansa bırakmak istemiyorum.belki sadece ameliyat ile sorunumdam kurtulur ve tüp bebek e mahkûm olmam.antalya da yapan doktor açık ameliyat şeklinde yapiyor.eşim de bende devlet memuruyuz allah sağlık versin 10 bin ile bitecekse sorun 1 yil sagligima çalışmış oluruz
Tamam canım haberdar ederim inşallah muayene sonrası moral düzeltici haberlerle dönerim ve bir an önce tedavi olurumTabiki oyle bende senin gibi dusunuyorum 10 bin le bitecekse ne guzel oyuzden muayene olmak gerekir belki tupe bile gerek kalmaz sahane olur, haber ver olurmu cunku benimde niyetim var once devlette ameliyata girecek bi doktor bakacam olmadi bruksel mantikli ztn ameliyat gecmisim var
evet oldum iki tüpümde de hidrosalpenks varmış ikisinide kesti.yumurta rezervine zarar vermesin diye almadım dediSamara yücel beyde ameliyat oldun mu lütfen cevap yazar mısın
evet ameliyat oldum yücel karaman yaptı ameliyatımı .tüp bebek denedik ve şuan hamileyim.tek çarem tüp bebek artık.çünkü iki tüpümde kesildi
Cnm yorumlarini okudum gecmis olsun bende suan bu konuda aynı senin gibi tuplerimin alınması lazim ama doktora karar veremiyorum senin fikrini almak istiyorum sen ameliyat olmuşsun tecrübeden ihtiyacım var evde fiyatı yazarsan sevinirim yücel beyin bu arada tebrik ederim hamileymissin allahım sağlıklı hayırlısıyla kucana almak nasip etsinArkadaşlar aşırı yapisikliktan dolayi 2.kez Laparoskopi olmam gerekiyor.ilk Laparoskopim tani amacliydi ve tanida frozen Pelvis den dolayı aşırı yapisiklik cikti.doktor müdahale yapmamış ve Yücel karamani önerdi. İnşallah doğru tercihtir.henuz çocuğum yok ve olmayacak diye korkuyorum
teşekkür ederim inşallah allah nasip ederse 22 ocakta bebeğime kavuşacağım.evet yücel beye ameliyat oldum fiyatı şuan 14 bin diye duydum.bende ilk başta çok kararsızdım kime gideyim ne yapayım sonra yücel beye gittik bir ara pişman oldum mustafa acetemi gitseydim diye ama mustafa acete giden iki kişi var tanıdığım ve sonuç olumsuz oldu.biri laparoskopi oldu bizimle aynı sorundan birini kesmiş birini açmış ama bayanın sonra rahim yapışıklığı olmuş tüp bebek tutmamış falan.yücel bey doğru karar vermiş dedim bende artıkCnm yorumlarini okudum gecmis olsun bende suan bu konuda aynı senin gibi tuplerimin alınması lazim ama doktora karar veremiyorum senin fikrini almak istiyorum sen ameliyat olmuşsun tecrübeden ihtiyacım var evde fiyatı yazarsan sevinirim yücel beyin bu arada tebrik ederim hamileymissin allahım sağlıklı hayırlısıyla kucana almak nasip etsin
Canim doktorun iyi merkez güzel inşallah güzel sonuçlanır. Eğer istanbulda olsam ben de yucel beye giderdim.Slm hepinizine arkadaslar ben salı günu tup bebek icin nakil olucam 10 gun once tedavim basladi gobekten igneler falan can sıkıci biraz benim doktorumda
YÜCEL KARAMAN yalniz cok stresliyim ya tutmazsa diyorum maddi manevi yük gercekten RABBIM isteyen herkese nasip etsin insallah
İnsallah canim Allah emeğimizi boşa çıkarmasın. Canım ilaçlar ne kadar tuttu hangi ilaçları kullaniyorsunAllah nasip ederse olur ama tedavi 9000 tl buldu bizlee icin cok yuksek fiayatlar olnazsa ben ikinciyi deniyemem ama burksel otellerle anlasması var dısardan gelen hastalar icin 100/50indirim veriyolarmıs doktorum söyledi RABBIM dualrımızı bos bırakmasın insallah hicbirimizin benimde dualarınıza alırsanız ALLAH razı olsun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?