Peki canım Allah gonlundekini nasip etsin inşallah .Bende farkındayım ama 5 bile cıksa rahatlıycam inanın uykumda bile rahat degilim delirmemek icten degil
Biraz önce aklıma geldin inşallah pozitiftir canımHeyacanın dorukta arkadaşlar 1 saat sonra test sonucumu alıcam stresten napıcam bilmiyorum dualarınızı rksik etmeyin lütfen
Canim kaçıncı gün senin 5. Gün falan varsa bile kanda cikmayabilor moralini bozma strese girmeKizlar gec yazmamdanda anlıycanız gibi sonuc negatif 0.5 malesef cok morali bozuk
Kesinlikle erken yapmışsın canım Yücel beyi dinle sen. İlaçların falan varsa ihmal etme. Bende bugün arayacaktim yucel beyi ama vazgeçtim adet olmadim sıkıntısını yaşıyorum .laparoskopi oldum ya gecikti sanırım ama acayip gergin ve stresliyim inşallah olurum. Canım sen merkezi arıyorsun di mi onlar yucel beyi bagliyorlar.16 sında transfer oldum bu gun 6 gün internette kiminde yukselmus gorunce bende test yaptırdım ama adet olucak gibi sancım var bilmiyorum moralim bozuk haliyle.
Az once yucel beyle gorustum sakin olun dedi cok erken test yapmıssiniz bosuna dedi cuma gunu yapmamı istedi artık adet olmazsam cuma gunu burukselde yaptırıcam testimi bilmiyorum kafam cok karısik acaba adet sancısı olan normalmi?
Valla zar zor baglattim yucel beyi hemsirwler resmen uyuz ne istiyosunuz diye sorup suruyorlar en sonunda sesi yukselttim numaramı aldılar 10 dk sonra yucel bey aradı ya biz bunlara 10000 tl para verdik nicin hemsireyle kinusalım dr varken sizede baglamıycaklardır mutlaka isteyin derdinizi hemsirerle anlatmayın hepsi alikıran bas kesenKesinlikle erken yapmışsın canım Yücel beyi dinle sen. İlaçların falan varsa ihmal etme. Bende bugün arayacaktim yucel beyi ama vazgeçtim adet olmadim sıkıntısını yaşıyorum .laparoskopi oldum ya gecikti sanırım ama acayip gergin ve stresliyim inşallah olurum. Canım sen merkezi arıyorsun di mi onlar yucel beyi bagliyorlar.
Ablamin öyle olmuştu adet olcam sandı ama hamileymis inşallah seninde olur canım. Ben Özkan beyi arıyordum hep cekiniyorum aramaya. Merkezi ararim. Adetim gelmedi bi olsam bende rahatliycamEvet ilaclarım var fitil folik asit ama bu sancılar normalmi peki tup bebek yapıpta tutan arkadaslar adet sancınız oldumu
İnsallah canim mutlu haberler verirsin bize.Test sonucuma saatler kaldı sabah ALLAH nasip ederse teste gidicem ne yapıcamı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
Öyle deme canim . Tutunmama sebebi nedir diye bakılır önlem alınır dondurulmuş ların var mı . Sabret canım benimNegatif negatif 0.9 cıkmıs lanet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?