Yücel karaman Laparoskopi

Bende farkındayım ama 5 bile cıksa rahatlıycam inanın uykumda bile rahat degilim delirmemek icten degil

Heyacanın dorukta arkadaşlar 1 saat sonra test sonucumu alıcam stresten napıcam bilmiyorum dualarınızı rksik etmeyin lütfen

16 sında transfer oldum bu gun 6 gün internette kiminde yukselmus gorunce bende test yaptırdım ama adet olucak gibi sancım var bilmiyorum moralim bozuk haliyle.
Az once yucel beyle gorustum sakin olun dedi cok erken test yapmıssiniz bosuna dedi cuma gunu yapmamı istedi artık adet olmazsam cuma gunu burukselde yaptırıcam testimi bilmiyorum kafam cok karısik acaba adet sancısı olan normalmi?

Kesinlikle erken yapmışsın canım Yücel beyi dinle sen. İlaçların falan varsa ihmal etme. Bende bugün arayacaktim yucel beyi ama vazgeçtim adet olmadim sıkıntısını yaşıyorum .laparoskopi oldum ya gecikti sanırım ama acayip gergin ve stresliyim inşallah olurum. Canım sen merkezi arıyorsun di mi onlar yucel beyi bagliyorlar.

Valla zar zor baglattim yucel beyi hemsirwler resmen uyuz ne istiyosunuz diye sorup suruyorlar en sonunda sesi yukselttim numaramı aldılar 10 dk sonra yucel bey aradı ya biz bunlara 10000 tl para verdik nicin hemsireyle kinusalım dr varken sizede baglamıycaklardır mutlaka isteyin derdinizi hemsirerle anlatmayın hepsi alikıran bas kesen

Evet ilaclarım var fitil folik asit ama bu sancılar normalmi peki tup bebek yapıpta tutan arkadaslar adet sancınız oldumu
Ablamin öyle olmuştu adet olcam sandı ama hamileymis inşallah seninde olur canım. Ben Özkan beyi arıyordum hep cekiniyorum aramaya. Merkezi ararim. Adetim gelmedi bi olsam bende rahatliycam

Öskan beyi ben fiyat konusunda arıyodum oda bi alem once indirim var size diyolardı Baalna sizin tedaviye ihtiyacınız 5 iğne yeterli size sonra tedavi basladı 14 günde sayısını unttugum bir yıgın iğne iki gobek bir kalca nihayet verdik parayı sen sag ben selamet ama hersey bir yana bu sürec hepsinden zormus ALLAH yardımcımız olsun kollarımız vos kalmasın en kısa sürede evlerimiz Nurlansın insallah (AMIN)

Nexaman bitecek bu karın agrısı bacak agrısı her an korkarak kontrol etmek acaba regli oldummu diye ellerim titreyerek ALLAHIM dayanma gucu versin.

Test sonucuma saatler kaldı sabah ALLAH nasip ederse teste gidicem ne yapıcamı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim

Dondurulmus yoktu carsamba veya persembe arıycaklarmıs neden olmadı hayret ettiler yas 35 daha once dogum yaptınız dediler ama sonuc negatif 15 gun icinde adet gorursunuz dediler neyse benden bu kadar benim ne birdaha okadar acı cekmeye nede maddi olarak okadar para odemeye durumum yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…