• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuh artık köşesi

yuh dıyorum su çocuk delılerıne yuhhhhhhhhhh
ve yuh dıyorum bendekı mıdeyse dıger ınsanlardakı ne bu kadar yıyemez hhıc bır canlı yuh bana yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çıkarcı, ikiyüzlü, sürekli ona buna laf atan ama kendisi gizli gizli her haltı yiyen insana yuhhhh diyorum :)

Ne garip insansın hem duş aldığım saate karış hem de uyuduğum saate pes artık,yuh artık..

sadece benim sorunum sanıyordum :):)
meğer benim gibi sevgilisi olanda varmış :P
20 dakika önce konuşup tekrar arayıp 5dakika geç açtığımda neredesin 1 saattir diyen yarim yuh artık:P:

arkadaşlarına seni arkadaşım diye tanıştırcam bunun üzerine uzun uzun konuşan sevgilime. artık ex olan sevgilime yuhhhhhhh diyorummmmmmmm.

bende olur olmaz kalbii kıran evlenmeden önceki ailesine hala cocuk gbi alışık yılışık vve ne yaptıgını bilmeyen yalancı kocamaaa kocaman bir yuuuhhhhhhhhhhhhhh cekiyorum saygılarrr ....:86::86::86::86:

yuh artık diyorum benim nefret etmeme ragmen aynı harektleri yapan bide benm çok degerli olduğumu söyleyen arkadaşıma yuh diyorummmmmmmmmmm :19:

bugün ayrıldığım sevgilime yuh diyecektim ama ona yuh demek bile gelmedi içimden :9:
o zamann kendime yuhh diyorum 2.5 sene bu öküze nasıl dayandım bennn :52:

bende kendıme koca bı yuh demek ıstıyorum
evı bır haftadır toplıcam dıyorum toplamıyorum
büyük olsa anlarım tek oda artı banyo :20:

bu kadar mı zor yuh kızım yaaa

bu kezkendime yuhhh diyorum yuhki bana nezamandır böyle olumsuz düşüncelerle boğuşuyorum farkına varmamışım yuhh bana özgüvenden bahseden ben bi anda allak bullak olmuşum yuh diyorum bana olumlu düşünce hayali sokmak için aklıma binkere uğraşıyorum yuhhhhhh banaaaa kendimle ilgilenmeyi uzun zamandır bırakmışım yuh bana yuhhhhh

4 yıllık dostluğumuzu yüzünü bile görmediği çocuğa satan salağa yuhhhh diyorum. burada beni tek bıraktığınız için size de yuhhh diyorum kızlar :))

cebinde parası oludğu halde bana harçlık tetklif etmeyen eşim sana yuhhh diyorum:14:

Back
X