Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yan tarafta boş banklar olmasına rağmen, yanınıza gelecek var mı diye soran biri bayan biri erkek 2 kişi, yuh artık diyorum size!
Bir elinizde simit bir elinizde içecek, bir yandan kahkahalarınız havada uçuşuyor. Boş yerler varken gelip yanıma oturacaksınız. Tanımadığım insanlarla aynı bankta ne işim var yahu...
yaz tatili boyunca nöbetleşe çalışıp işe gelmeyen, gelmediği günlerin ders ücretini alırken utanmayan ama ben izin istediğimde suratını buruşturan (ki benim ders ücreti almadığımı bile bile) idarecim yuh sana .
hiçbirşeyi umursamayan
yan gelip yatan ve sürekli oyun oynayan
evlendikten sonra anne kuzusu olan
öküzleşme yolunda ilerleyen
ve ne kadar üzerine düşersem düşeyim hep ilgisiz olan
mükemmel rahat olan şahsiyeteeee yuuuuuhhhhhhh çüşşşşşş.......
bende eşimin annesine yuh diyorum eşimin annesi sadece benim herhangi bişeyim olmaz kendisi benle alakası yok kendi böyle istedi. bayram da evine gittim beni görmemek için kendini balkona saklayıpda okadar saat o güneşin altında nasıl durabildin be kadın canındamı sıkılmadı tansiyonundamı oynamadı.sana inat her bayram gelicem sen balkona kacacaksın ben saatlerce oturucam bakalım hangimiz pes edices..yuhh bile azda neyseeeeeeeeeeeeeeeeeee
tam 5 koca gün Çeşme gibi bir yerde tatil yaptığımı bilerek bir kere bile aramayan merak etmeyen kavga ettiğim sevgilim(eski sevgilim) rahatlığına yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh
YUUUHHHH ARTIKKKK
her arkadasnla buluştugunda saat 11 i gecırmıcem dıyosun ama hep gec kalıyosunn kocacım
YUUHH SANA YAAAAA
hıcmı bıkere saatnde gelmez ınsan YUHH SANA YUHH