• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuh demek istiyorum izninizle....

n_o_d

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.244
35
38
İstanbul
an be an yazıyorum arkadaşlar olanları.çünkü şu an yan odada gerçekleşiyo olay.

kv sokaktan görüp tanıştığı bi kadını eve davet etmiş ve salonda oturuyolar şimdi.ben odamdayım pc başında.

kadına herşeyimizi anlattı 10 dakikadır maddi durumumuzdan eşimin ikinci evliliği olmasına kadar diyim anlayın siz.

sinir krizi geçiriyorum şu an.

ne olduğu belirsiz birini eve almasınamı kıziyim,anlattıklarınamı???

çıldırıcam yaaa.

daha geçenlerdede sokakta tanımadığı biriyle konuşurken kulağındaki küpelerini çaldırdı.

bin kere konuştuk anne kimseye güvenme konuşma tanımadıklarınla yooook anlatamıyoruz...

sende git otur ve aç ağzını yum gözünü bebeklikten bugüne başından ne geçtiyse anlat kv ağzı açık dinlesin seni ne yaptığının farkına varsın...:):)::):):)

annemde öyle sinir ediyor beni yolda birini görse resmen çeviriyor benm kızım boşandı 1.5 yıl evli kaldı ayyy sölüyorda söylüyor bende bigün öle yaptım tanımadğım bi kadınla konuştu bende gittim yanına anlattımda anlattım şimdi eskiye göre braz daha iyi aklı başına geldi :):):)):

Benim babaannem .
Ne desek yok anlamıyor .
Birde ayıp olmasın yemek yap Ceylinim ayıp olmasın kahve yap Ceylinim .
Tanımadığım kadına hizmet ediyorum saatlerce .
Püff .
Sende git konuş arkadaşın dediği gibi .

kızlar gittim salona selam verdim kadına.

kvye: anne görümcem aradı seni çağırıyo çocuğu kursa götürücekmiş dedim.

kv: aa öylemi falan dedi.

kadında ben kalkiyim o zaman dedi gidiyo şimdi.

ben bu kvye nasıl anlatiyim yanlış yaptığını.başına bigün bişey gelicek.

Bnm kv de laftan anlamıyor ya. Çok sinir oluyorum bu duruma. Anlatıyorum anlatıyorum yine aynı yerde kendi kafasının dediğinde :41: Laf anlamayan insanlarla uğraşması çok zorr :41:

kv sokaktan görüp tanıştığı bi kadını eve davet etmiş ve salonda oturuyolar şimdi.ben odamdayım pc başında.

kadına herşeyimizi anlattı 10 dakikadır maddi durumumuzdan eşimin ikinci evliliği olmasına kadar diyim anlayın siz.

çıldırıcam yaaa.

Bu arada birlikte mi yaşıyosun kv ile.. Yoksa söylemelisin evimde yabancı insanlar istemiyorum türlü türlü insan var diye

Bu arada birlikte mi yaşıyosun kv ile.. Yoksa söylemelisin evimde yabancı insanlar istemiyorum türlü türlü insan var diye

1,5 senedir birlikteyiz canım.yoksa ne mümkün....ama ne kadar kendi evide olsa yaptığı şey hem kendini hemde bizi tehlikeye atıyo.akşama sakin sakin anlatıcam tekrar.

1,5 senedir birlikteyiz canım.yoksa ne mümkün....ama ne kadar kendi evide olsa yaptığı şey hem kendini hemde bizi tehlikeye atıyo.akşama sakin sakin anlatıcam tekrar.

Eşin annesinin dilinden anlar canım. Eşine söyle o konuşsun çözsün olayı. Bnce kendinı atma ortaya

çıldırıcam yaaa.

Siz yanlarında olsanız bu kadar rahat konuşamazlar belki :26:.

Bence kv' nizi tanımadığınız bir kadınla üstelik evinizde yalnız bırakmayın. Dünyanın bin türlü hali var :31:...

Siz yanlarında olsanız bu kadar rahat konuşamazlar belki :26:.

Bence kv' nizi tanımadığınız bir kadınla üstelik evinizde yalnız bırakmayın. Dünyanın bin türlü hali var :31:...

gittim yanlarına anne kızın seni çağırıyo çocuğu kursa bırakıcakmış dedim.kadın gitti ben öyle deyince.

küpe çaldırma mevzusunda eşim,kızkardeşleri falan hep konuştular.ama nafile,istanbulu eski istanbul sanıyo hala.

Kendi haline bırakın. Boşuna enerjinizi harcamayın bence. Böyleleri laf anlamıyorlarrr :19: Basına yarın öbür gün bi bela gelir, işte o zaman anlar anca. Söylemeyle anlamaz.

senin bu kv de bi garip ya
kadın yakında sokaktan toplar getirir
gelin bize gidek tanışak
neden bu kadar rahatki
kp yokmu:ssz:

He sokakta gördüğü bayanı eve getiriyosa işiniz var.
şuzamanda kimseye güven yok,kim olduğunu bilmeden eve alıyor
Allah göstermesin hadi niyeti kötüyse.
Bence eşinizde konuşsun bu konuyu

Back
X