- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 823
- Konu Sahibi sonradanizmirli
Kimse sizden çocuğa yardımcı olmanızı beklemiyor ki. Bu sizin sorununuz değil. Anne ve babası ilgilenecek çocukla. Tedavi edilmesi gerekiyorsa tedavi edilecek. Şikayetçi olduğunuza her şey ortaya çıkacak.Zorla ya da yönlendirmeyle yapıldıysa bunu da öğreneceğiz karakol bu sebeple araştırsın diye şikayetçi olduk. Çocuk inatla ve ısrarla ben yaptım diyor. Hissettirme kısmına gelince anlatılan karşındakinin anladığı kadardır. Benim fikrim kediler, köpekler nasıl sevildikerini hissediyorlarsa çocuklarda öyle söz konusu çocuk da sevildiğini, sahiplenildiini gayet iyi biliyordu, hissediyordu belki babasının karısı değil de komşu bir abla olsaydım bunu asla yapmayacaktı. Ben dünyanın en iyi insanıydım onun için.. Ama babasının karısıyım ve her şeyi üzerimde deneyebilir.Beni üzebilir, sınırlarımı zorlayabilir.. erken ergenlik belirtileri bunlar şayet ben bunu yaptığı halde hiç üstüne gitmeksizin psikoloğa götürsem bu olay düzelecek ama bu defa başka türlü deneyecek çünkü hala babasının karısıyım. Kızdığım, kırgın olduğum da bu benle kişisel hiç bir sorunu yokken sırf babasının karısı olduğumdan içten içten bunun kuruntusunu yapıyormuş.
Ayrıca neden ben bir başkasının çocuğu için ki bu kocamın çocuğu dahi olsa bu kadar emek vereyim. Evliya mıyım? Ermiş miyim? Ben de etten kemikten nefsten oluşuyorum. Kendinizi lütfen benim yerime koyun. Koyamıyorsanız susun lütfen tacize uğrayan, yıpranan, gece yarıları elin adamlarıyla muhattap olan benim