- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Esiniz gidip konuşsun. Gürültüden rahatsız olduğunuzu söyleyin. Ama gerçekten şiddet gördüğünü düşünüyorsaniz polisi de çağırın. Bazi kadınlar kendiliğinden anlamıyor belki ne kadar zararli bir durumda olduklarını ama en azından polis gelse bırakır belki
Eşimle tartıştılar zaten o yüzden pek konuşmalarını istemiyorum açıkcası adam hiç tekin biri değil. Yönetici aidatları ödemediği için ev sahibini aramış ev sahibi de kirayı dahi ödemediğini söylemiş. İyice araştırmadan ev kiraya verilirse işte hem ev sahibi çekiyor hem de apartmandaki diğer kişiler de . Herhangi bir sıkıntı olmadan taşınsalar keşke burdan. Kadının şiddet gördüğüne emin olsam arayacağım zaten ama hem emin olamıyorum hem de emin olmadığım şeyden dolayı şikayet edersem sonrasında belki bizi de rahatsız eder diye düşünüyorum
Ev sahibi çıkaramıyor mu evden aydatlari ve kirayi ödemiyorsa?
Sado mazo seviyor olabilirler mi acaba?
Seslerin gece vakti yoğunlukla gelmesi çünkü...
Ben olsam her durumda arardım polisi. Sesten rahatsız olmak falan bir yana, “anlatamayacağım derece pislik” biri dediğinize göre şiddetin yanında başka şüpheleriniz de var komşunuza dair. Nedir ne değildir kapısına giden polis karar versin, en azından vicdanen müsterih olursunuz böylece.
İnş arkadaşınız ve benim tahminim doğrudur:)Ayyy güldürdünüz beni bilmiyorum onu bir arkadaşım da söylemişti buraya yazmak istememiştimama gündüz de hiç ses yok sanırım adam gündüz uyuyor. Adamı hiç gözüm tutmadığı için her türlü şeyi yapıyor olabilir. Yani yeter ki kadın iyi olsun .. birşey olursa hiçbir şey yapmadım diye kendimi suçlu hissederim yoksa . Allah korusun
Allah yavrucuğunuza, bütün hastalara şifa versin.Kızlar iyi geceler,
Şu saat oldu uyuyamıyorum esasında dün geceden beridir de uykusuzum. Sağolsun mütaahit binayı yaparken ses izolasyonu yaptırmamış; şimdi ceremesini bizler çekiyoruz . Yaklaşık 1 yıl önce yukarıya yeni biri taşındı. Zamanla bazı gariplikler fark ettim ama sonuçta beni ilgilendirmez . Bir keresinde kapıya birşey istemek için gelmiş annem vardı evde , sonra annem kapıyı kapatırken eşinize selamlar demiş, adam da o eşim değil nişanlım filan demiş, bu ayrıntıyı söylemesine ne gerek vardı bilmiyorum. Sonrasında gece sokağa arabasını park edip arabanın içinde yüksek sesle müzik dinlemeler (arabayı koyduğu yer yatak odasının pencere tarafı oluyor) , garaja girip nerdeyse 1 paket sigara içmeler (hepsini yerlere atmış garajda sigara içmek yasak , çöpler onun arabasının önünde) ve sonrasında da evden bağırışma ve boğuşma sesleri gelmeye başladı. Daha önce bazı yerlerde bahsetmiştim adamın köpeği vardı ve bu boğuşma gürültülerini (yerde yatıp sürüklüyormuş debeleniyormuş gibi) gürültüleri köpeğin yaptığını düşünüyordum çünkü köpek çok büyük bir köpekti. Ama köpeği götürdü aynı sesler devam ediyor demek ki köpek yapmıyormuş. Geçenlerde alt komşuyla rast geldik gece olanları duyup duymadığımı sordu biz evde değildik adam kadını mahvetti dövdü öldürdü filan dedi. Neden polisi aramadın dedim sonra sesler kesildi dedi o da bir acayip. Neyse bizim onlarla pek görüşmüşlüğümüz de yok görünce selamlaşıyoruz sadece . Bu arada adam çalışmıyor gündüz uyuyor gece uyanık oluyor. Bunu da gece gürültülerinden uyanıyorum o şekilde anladım. Ama bir değil iki değil nerdeyse her gece gürültüye uyanıyorum. Bu arada oğlum uyurken epilepsi nöbeti geçirdi daha önceden epilepsisi yoktu 3-4 aydır tedavi görüyor nöbetinin uykuda olmadı beni çok gerdi , bizde sak yatma derler , her an tetikte yatıyorum gibi sanki huzurlu bir uykum yok. Komşudan çaaatt diye ses geliyor saat sabahın 4ü. Eskiden olsa uyanmazdım belki ama oğlum böyle olalı çok rahat yatamıyorum. Demin de yine evden boğuşma sesi geldi sanki sanki hafif çığlık gibi de geldi tam da yatacaktım oysa ki bu adam kadını dövüyor mu napıyor acaba? Birkaç kere polis çağırmaya niyetlendim ama sesler kesiliyor hemen böyle de deli gibi komşuları dinleyen biri oldum çıktım sanki ama ya o kadına birşey olursa bazı şeyler var anlatamadım ama adam çok pislik biri. Seslerin devamı gelse polisi arayacağım zaten belki olay farklı onu da bilmiyorum.
Arkadaşlarıma durumu anlattım onlar da şey dediler kadın evli değil hatta kendi evi de var adamla bazen beraber kalıyorlar her zaman değil. Ama sonuçta kadını burda bağlayan birşey yok zorla alıkoyan yok eğer kötü birşey yapsa gelmezdi filan dediler. Arkadaşlarımı da haklı buldum ama şu bağırma ağlama seslerine tahammül edemiyorum dinlemesem bile uykudan uyandırıyor siz olsanız ne yapardınız? Uzun oldu kusura bakmayın .
Kızlar iyi geceler,
Şu saat oldu uyuyamıyorum esasında dün geceden beridir de uykusuzum. Sağolsun mütaahit binayı yaparken ses izolasyonu yaptırmamış; şimdi ceremesini bizler çekiyoruz . Yaklaşık 1 yıl önce yukarıya yeni biri taşındı. Zamanla bazı gariplikler fark ettim ama sonuçta beni ilgilendirmez . Bir keresinde kapıya birşey istemek için gelmiş annem vardı evde , sonra annem kapıyı kapatırken eşinize selamlar demiş, adam da o eşim değil nişanlım filan demiş, bu ayrıntıyı söylemesine ne gerek vardı bilmiyorum. Sonrasında gece sokağa arabasını park edip arabanın içinde yüksek sesle müzik dinlemeler (arabayı koyduğu yer yatak odasının pencere tarafı oluyor) , garaja girip nerdeyse 1 paket sigara içmeler (hepsini yerlere atmış garajda sigara içmek yasak , çöpler onun arabasının önünde) ve sonrasında da evden bağırışma ve boğuşma sesleri gelmeye başladı. Daha önce bazı yerlerde bahsetmiştim adamın köpeği vardı ve bu boğuşma gürültülerini (yerde yatıp sürüklüyormuş debeleniyormuş gibi) gürültüleri köpeğin yaptığını düşünüyordum çünkü köpek çok büyük bir köpekti. Ama köpeği götürdü aynı sesler devam ediyor demek ki köpek yapmıyormuş. Geçenlerde alt komşuyla rast geldik gece olanları duyup duymadığımı sordu biz evde değildik adam kadını mahvetti dövdü öldürdü filan dedi. Neden polisi aramadın dedim sonra sesler kesildi dedi o da bir acayip. Neyse bizim onlarla pek görüşmüşlüğümüz de yok görünce selamlaşıyoruz sadece . Bu arada adam çalışmıyor gündüz uyuyor gece uyanık oluyor. Bunu da gece gürültülerinden uyanıyorum o şekilde anladım. Ama bir değil iki değil nerdeyse her gece gürültüye uyanıyorum. Bu arada oğlum uyurken epilepsi nöbeti geçirdi daha önceden epilepsisi yoktu 3-4 aydır tedavi görüyor nöbetinin uykuda olmadı beni çok gerdi , bizde sak yatma derler , her an tetikte yatıyorum gibi sanki huzurlu bir uykum yok. Komşudan çaaatt diye ses geliyor saat sabahın 4ü. Eskiden olsa uyanmazdım belki ama oğlum böyle olalı çok rahat yatamıyorum. Demin de yine evden boğuşma sesi geldi sanki sanki hafif çığlık gibi de geldi tam da yatacaktım oysa ki bu adam kadını dövüyor mu napıyor acaba? Birkaç kere polis çağırmaya niyetlendim ama sesler kesiliyor hemen böyle de deli gibi komşuları dinleyen biri oldum çıktım sanki ama ya o kadına birşey olursa bazı şeyler var anlatamadım ama adam çok pislik biri. Seslerin devamı gelse polisi arayacağım zaten belki olay farklı onu da bilmiyorum.
Arkadaşlarıma durumu anlattım onlar da şey dediler kadın evli değil hatta kendi evi de var adamla bazen beraber kalıyorlar her zaman değil. Ama sonuçta kadını burda bağlayan birşey yok zorla alıkoyan yok eğer kötü birşey yapsa gelmezdi filan dediler. Arkadaşlarımı da haklı buldum ama şu bağırma ağlama seslerine tahammül edemiyorum dinlemesem bile uykudan uyandırıyor siz olsanız ne yapardınız? Uzun oldu kusura bakmayın .
öyle bir ihtimali de düşündüm. Sonuçta insan huzursuz olduğu yerde de kalır mı bağlayan hiçbir şey yok sonuçta? Herhangi birşey olmadı filan deseler ben nasıl açıklayacağım polise o zaman?
Yanlış ihbar olacak. Ancak polisler dahi anlayabiliyor böyle durumları. Dediğim gibi hem çocuğunuzun uykusu hafifmiş ve rahatsızmış böyle seslerle korkabilir daha da huzursuz olabilirler. Kiradaysanız o binadan ayrılın sizi bağlayan bir şey de yoksa başınızı ağrıtmayın boş yere. Kendine yardım etmeyene kimse yardım edemez. Siz böyle endişelenerek ve çare arayarak dahi elinizden geleni yaptınız iyi niyetiniz için ben teşekkür ediyorum.
Benim gibi düşünenlerin olduğunu bilmek çok güzel . Ben de size çok teşekkür ediyorum desteğinizden dolayı . Kirada değiliz ev kendimizin . Açıkcası o kirayı ödemediği için çıkar gider diye ümit ediyorum. Yönetici de durumdan rahatsız ama pasif kalıyor, karşı komşusu da rahatsız ama gelip benimle konuşuyorlar da başımıza bir iş gelir diye korktuklarından adamla hiç konuşmamışlar. Benim 3 tane çocuğum var kızlarım daha küçük bazen yukardan gürültü gelince korkularından unutamıyorlar yanımıza yatırıyoruz. Sürekli mobilyalar yer değiştiriyor. 1,5 saat sürekli mobilya sesi olur mu? Eşyaların yeri değişse bu tarz gürültü çıkmaz. Ne yapıyorlar onu da anlamıyorum. Allah yukarda hep köpek yapıyor sanıyordum köpüşün de günahını almışım :) şaka bir yana taşınsalar apartman olarak rahat edeceğiz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?