Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar selam..
no_name_ canımcım işten ayrılmış, diyet, spor ve temizliğe başlamışsın...senin adına çok mutlu oldum, darısı başıma diyorum...inşallah çok çok güzel kilo verirsin hem fit hem de sağlıklı bir hamiş olursun :)

gibigibiyim başınıza gelenleri şaşkınlıkla ve çok çok üzülerek okudum..umarım ne oyun düşünüyorlarsa bundan sonra kendilerine döner o komşuların...hem yaptıkları yanına kalmasın hemde bir daha sizlere bulaşmasınlar inşallah..çok çok geçmiş olsun canım...Allah ıslah etsin böylelerini...

semizotu_ canımmm senin adına çok heyecanlandım çoookk mutlu oldum umarım katlamıştır değerin....kan verdinmi....hayırlı güzel haberlerini bekliyorum...

3 34ebrari34 R rozbin Gobe @mavera49 melisyasemen amayaa fshe2 moyaalitu computertchr G gulbil10 sibel15 ve adlarını sayamadığım arkadaşlarım dün herbirimize çok dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahhhh

bende artık yavaş yavaş işleri toparlıyorum....taşınmak toplanmak gerek, inşallah iyi olur hepimiz için

hamişler sizi ve kuzularınızı öpüyorum..sağlıcakla geçsin bu hamişlik günleriniz inşallah

Arkadaşlar Merhaba.. Yaklaşık 1 aydan beri yazamadım. Abim kaza geçirmişti demiştim.. Kaybettim canım abimi.. Sizler nasılsınız.. Bu arada regli tarihim 17 Mart..
başın sağolsun...Abiciğinin mekanı cennet toprağı bol olsun...Allah geride kalan sizlere sabır versin...uzun sağlıklı ömürler versin... çok çok üzüldüm

sekerpancari birazdan gidicem canım ama benim pek umudum yok ilk değerim çok düşük çıktı ya netten araştırdım 5 gün kala milletin en az 70 filan çıkmış doktorda demişti zaten neyse hayırlısı bu bile bi umut oldu benim için 5in üstü döllenme gerçekleştiğine işaret dedi en azından döllenen bi yumurtam varmış:)

Ahhhh canımmm bu gebelik denilen şey kişiye özel...birininki diğerini tutmuyor...geç döllenme olabilir ayrıca 4 gün kala bence iyi bir değer gerçekten..bekleyip göreceğiz..inşallah olur sıkı sıkı tutunur sana

habersiz bırakma olur mu?

soguk havanın kasvetti çökmüş sanırım topiğe kımsecıkler yok

canım hayırlısı inşallah...

monte olmayınca topik harekete geçemiyor bernacım, gelir birazdan hareketlendirir ortamı, bir de hava kasvetli bahar melankolisi de eklenince herkes kendi kabuğuna mı çekildi acep?
artık topikten sıkıldılar bence yavas yavas ondn dır burada felaket bır fırtına var yandakı catının sacları uctu o derece soguk ve yagıslı

Ankara da hava hem çok ağır hem kasvetli hemde işte insanın mecali yok yazmaya hatta yaşamaya...Allah sabırlar versin geride kalanlara...bunlar çok zor zamanlar
evet cnmm yaa alllahh sabır versın herkese ulkece sabır tasımızz catlamak uzere en acısıda dun habelrde ankarada ki patlama haberını duyunca şaşırmamıs olmamm alıstırıldık böyle seylere mılletce ne yazık ki

artık topikten sıkıldılar bence yavas yavas ondn dır burada felaket bır fırtına var yandakı catının sacları uctu o derece soguk ve yagıslı
Sıkılmak değil de bahar depresyonu oldu herkese sanki, bi umutsuzluk havası var çoğumuzda. Neyse olur böyle dalgalanmalar ama pes etmeyenlerin kazandığını da unutmamak gerek.

merhaba arkadaşlar. ben bi arkkadaşım için fikirlerinizi almak istiyorum. arkadaşım 32 yaşında ve 6 yaşında bi kızı var. doğum kontrol hapı ile korunmuş 3 yıl. şimdi gebelik istiyor ama fsh ı 20 lerde olduğu için olmuyormuş. hayıt tohumu kullanıyormuş 2 aydır. birinci ay 3 gün adeti gecikmiş. şimdi de adetinde gecikme var. hayıt tohumunu bıraksa mı acaba? burda illaki bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşmışsınızdır. benim için özet net bilgiler paylaşır mısınız rica etsem? bu fsh nasıl düşecek?
teşekkür ediyorum şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…