Arkadaşlar Merhaba.. Yaklaşık 1 aydan beri yazamadım. Abim kaza geçirmişti demiştim.. Kaybettim canım abimi.. Sizler nasılsınız.. Bu arada regli tarihim 17 Mart..
Sagolasın canım..başın sağolsun...Abiciğinin mekanı cennet toprağı bol olsun...Allah geride kalan sizlere sabır versin...uzun sağlıklı ömürler versin... çok çok üzüldüm
Basın sağolsun canım. Hepinize günaydın kızlar Ankaradakilerede geçmiş olsun tekrarı yaşanmasın insallahArkadaşlar Merhaba.. Yaklaşık 1 aydan beri yazamadım. Abim kaza geçirmişti demiştim.. Kaybettim canım abimi.. Sizler nasılsınız.. Bu arada regli tarihim 17 Mart..
Ahhhh canımmm bu gebelik denilen şey kişiye özel...birininki diğerini tutmuyor...geç döllenme olabilir ayrıca 4 gün kala bence iyi bir değer gerçekten..bekleyip göreceğiz..inşallah olur sıkı sıkı tutunur sanasekerpancari birazdan gidicem canım ama benim pek umudum yok ilk değerim çok düşük çıktı ya netten araştırdım 5 gün kala milletin en az 70 filan çıkmış doktorda demişti zaten neyse hayırlısı bu bile bi umut oldu benim için 5in üstü döllenme gerçekleştiğine işaret dedi en azından döllenen bi yumurtam varmış:)
habersiz bırakma olur mu?sekerpancari birazdan gidicem canım ama benim pek umudum yok ilk değerim çok düşük çıktı ya netten araştırdım 5 gün kala milletin en az 70 filan çıkmış doktorda demişti zaten neyse hayırlısı bu bile bi umut oldu benim için 5in üstü döllenme gerçekleştiğine işaret dedi en azından döllenen bi yumurtam varmış:)
İnşallah canım benim hayırlısı olsunAhhhh canımmm bu gebelik denilen şey kişiye özel...birininki diğerini tutmuyor...geç döllenme olabilir ayrıca 4 gün kala bence iyi bir değer gerçekten..bekleyip göreceğiz..inşallah olur sıkı sıkı tutunur sana
Bırakmam canım hemen yazcam insallahhabersiz bırakma olur mu?
canım hayırlısı inşallah...sekerpancari birazdan gidicem canım ama benim pek umudum yok ilk değerim çok düşük çıktı ya netten araştırdım 5 gün kala milletin en az 70 filan çıkmış doktorda demişti zaten neyse hayırlısı bu bile bi umut oldu benim için 5in üstü döllenme gerçekleştiğine işaret dedi en azından döllenen bi yumurtam varmış:)
monte olmayınca topik harekete geçemiyor bernacım, gelir birazdan hareketlendirir ortamı, bir de hava kasvetli bahar melankolisi de eklenince herkes kendi kabuğuna mı çekildi acep?soguk havanın kasvetti çökmüş sanırım topiğe kımsecıkler yok
artık topikten sıkıldılar bence yavas yavas ondn dır burada felaket bır fırtına var yandakı catının sacları uctu o derece soguk ve yagıslımonte olmayınca topik harekete geçemiyor bernacım, gelir birazdan hareketlendirir ortamı, bir de hava kasvetli bahar melankolisi de eklenince herkes kendi kabuğuna mı çekildi acep?
evet cnmm yaa alllahh sabır versın herkese ulkece sabır tasımızz catlamak uzere en acısıda dun habelrde ankarada ki patlama haberını duyunca şaşırmamıs olmamm alıstırıldık böyle seylere mılletce ne yazık kiAnkara da hava hem çok ağır hem kasvetli hemde işte insanın mecali yok yazmaya hatta yaşamaya...Allah sabırlar versin geride kalanlara...bunlar çok zor zamanlar
Sıkılmak değil de bahar depresyonu oldu herkese sanki, bi umutsuzluk havası var çoğumuzda. Neyse olur böyle dalgalanmalar ama pes etmeyenlerin kazandığını da unutmamak gerek.artık topikten sıkıldılar bence yavas yavas ondn dır burada felaket bır fırtına var yandakı catının sacları uctu o derece soguk ve yagıslı
aynenn öle cnm pes etmemekk lazımmSıkılmak değil de bahar depresyonu oldu herkese sanki, bi umutsuzluk havası var çoğumuzda. Neyse olur böyle dalgalanmalar ama pes etmeyenlerin kazandığını da unutmamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?