Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım bende 1 ay hayıt suyu kullandım benimde gecikti bıraktım ertesi gün oldum adetin 3.gunu test yaptırdım dahada fırlamış fsh 33 dü 39 olmuş

Hayıta yumurtlamadan adete kadar devam. Fsh de dalgalanmalar oluyor, amaç zaten tam olarak düşmesi değil o dalgalanmalardaki düşmeleri yakalayıp hamilelik için değerlendirmek asıl amacımız. Bunu da sağlıklı beslenme, düzenli uyku ve stressiz sakin kafayla başarabilir arkadaşınız :)

arkadaşım 28 günde bir adet oluyormuş. ozaman 14.gün başlayıp kırmızıları görene kadar mı hayıt tüketmeli sadece? o hep içiyor.

Canım bende 1 ay hayıt suyu kullandım benimde gecikti bıraktım ertesi gün oldum adetin 3.gunu test yaptırdım dahada fırlamış fsh 33 dü 39 olmuş
Canım pes etme ve üzülme, illaki düştüğü aylar da olacak, ki bu düştüğü aylar kaliteli yumurtladığını gösteren aylar zaten, rahat bırak kafanı düşerse düşer düşmezse düşmez sen mutlu olmaya bak. Gerisi gelir zaten lütfen üzüntüyü bi kenara koy kendine edersin ettiğini yani.

Yok be canım bıraktım artık çocuktan da kürlerdende hep bahaneler aramaktan da vazgeçtim acaba ondanmı acaba bundanmı demekten bıktım kabul ettim artık olmuyor olmayacakta

Yok be canım bıraktım artık çocuktan da kürlerdende hep bahaneler aramaktan da vazgeçtim acaba ondanmı acaba bundanmı demekten bıktım kabul ettim artık olmuyor olmayacakta
Bunu söyleyerek beynine ve vücuduna bebek istemiyorum mesajı verdiğinin farkında mısın canım? Üzülmüşsün anlıyorum ama senin iyiliğin için negatif düşüncelerden sıyrılman gerek, bu kadar üzüldüysen bence de her şeyden bi süre uzak durup kafanı toplaman daha iyi olur belki ama buraya girip negatif düşüncelerle dolmayı dahi bırak o zaman. Arkadaş tavsiyesi.

Canım ben de olumlu düşündüm nedense eğer gerçekten bırakabilirsek istemeyi, tamamen unutursak olma olasılığı daha yüksek gibi geliyor bana da.. Ben birşeyleri istemekten ciddi anlamda vazgeçtiğimde oluveriyordu hayatımda...

kızlaaarrrr, döndüm bennn, hastaneler nasıl feci, Rabbim herkesin yardımcısı olsun, bi de pazartesi diye mi bilmem, sanırsın tüm şehir hasta ve hastanede görevimi gördüm,geldim

N nisanok bebeğimmm Rabbim rahmet eylesin inşallah ağabeyciğine, cennetiyle mükafatlandırsın inşallah kısacık ömrünü... Çok seviyormuş demekki erkenden almak istemiş yanına, Rabbim sana ve ailene sabırlar versin kuzummm

semizotu_ kuzum panikleme, değerin 2 ye katlandı bence, bak ben 2 kere kimyasal atlattım regl geçtikten 4 gün sonra 12 küsurdu değerim, senin değerin gayet iyi regl öncesine göre, olumlu düşün kuzum

R rozbin cim evde olmak gibisi yok hakkaten Rabbim isteyen herkese yaşatsınnn

sekerpancari tatlım eve geçtim, diyete ve spor başladım bile, sabah 1 saat spor yaptım, şimdi bol tarçınlı az yağlı sütümü içiyorum, pırasa,kabak vs aldım geldim az sonra yemeklerimi de hazırlayacağım

3 34ebrari34 kuzum pes etme tatlım, su akar yolunu bulur, bizler mücadele etmeden kavuşamayacağız belli ki bu bebiklere, az sabır ne olur, pes edersen,kaybedersin...lütfen sabırla devam

brnh günaydın bernuşum, dikkat et kendine, üşütme sakın

Son düzenleme:
katılıyorum tatlım sana, beyine gönderilen mesajlar çok önemli...pozitif olmak zorundayız, olamasak da negatif olmamalıyız, nötr iyidir negatiften

bilgisayar açık, ara ara bakarım kızlar yemeklerimi pişireyim, sonra evde leslie yapacağım, kararlıyım gidecek bu kilolar, akşam da eşimle spor salonuna ineceğiz, kopardım ben ipimi, tutana aşkolsunnnnn bu arada eve döndüğümde hazır spora başlamışken merdivenlerden çıkayım asansör kullanmayayım dedim, 5.katta canım çıktı, ruhumu teslim ediyordum az kalsın, 5 de bindim asansöre 9.katta olunca, yemedi vallahi

9 katta pek çokmuş, ben hiç asansör kullanmam mesela ya da metroda yürüyen merdiven ama 9 gerçekten bir gözümde büyüdüü şimdi :)
ooo afiyet olsun kabak falan en sevdiğim...

9 katta pek çokmuş, ben hiç asansör kullanmam mesela ya da metroda yürüyen merdiven ama 9 gerçekten bir gözümde büyüdüü şimdi :)
ooo afiyet olsun kabak falan en sevdiğim...
saol tatlım evet 9 biraz fazla oldu, blok 16 kat neyseki 9 a da şükür 2 güne kalmaz çıkabilirim 9 katı sanırım bu arada kabak ocağa kondu bile, yumurtalı yapıyorum oralarda yapılır mı bilmem, soğan kavrulur z.yağı ile, az salça, kabaklar minik minik doğranır ilave edilir, kabaklar yumuşayınca 2 yumurta kırılır ve dereotu atılır, karıştırılır, soğuk servis edilir, sarımsaklı yoğurt ile yenilir. hem pratik hem kalorisiz hem de çok lezzetli olur, kabağı seviyorum, iyi ödem söktürüyor hattta diyorum ki kendi suyunu tutamayan kabak benim suyumu mu tutacak

Amin canım. Allah senden razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

hımmmm bayılırım ve de yaparım dereotu da ne çok yakışır...bizde taze fasülyeyi kurutup öyle yaparız bazen..o da çok lezzetli oluyor...afiyet olsun tekrardan :))
sebzeler baş tacımız sevilmez mi onlar....
yaparsınn sen 9 değil 16 yıda çıkar kendi katına geri inersin eminim ben...

hahaha çok güldürdün beni, bu kuduzlukla ben dediğin gibi 16 yı da görürüm...pek takıntılıyım cnım benim için ya hep ya hiç, ya siyah ya beyaz gri yok yani, yaptım mı işin cılkını çıkarıyorum maalesef

sebzeleri ben de çok seviyorum bilhassa z.yağlıları, genelde rakı yanına yapmaya alışığım ama bu 1 ay alkolü de yasak ettim kendime, yoksa kilolar gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…