- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
Başın sağolsun Rabbim sabır versin inşallah abinin mekanı cennet olsunSagolasın canım..
Canım bende 1 ay hayıt suyu kullandım benimde gecikti bıraktım ertesi gün oldum adetin 3.gunu test yaptırdım dahada fırlamış fsh 33 dü 39 olmuşmerhaba arkadaşlar. ben bi arkkadaşım için fikirlerinizi almak istiyorum. arkadaşım 32 yaşında ve 6 yaşında bi kızı var. doğum kontrol hapı ile korunmuş 3 yıl. şimdi gebelik istiyor ama fsh ı 20 lerde olduğu için olmuyormuş. hayıt tohumu kullanıyormuş 2 aydır. birinci ay 3 gün adeti gecikmiş. şimdi de adetinde gecikme var. hayıt tohumunu bıraksa mı acaba? burda illaki bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşmışsınızdır. benim için özet net bilgiler paylaşır mısınız rica etsem? bu fsh nasıl düşecek?
teşekkür ediyorum şimdiden.
Hayıta yumurtlamadan adete kadar devam. Fsh de dalgalanmalar oluyor, amaç zaten tam olarak düşmesi değil o dalgalanmalardaki düşmeleri yakalayıp hamilelik için değerlendirmek asıl amacımız. Bunu da sağlıklı beslenme, düzenli uyku ve stressiz sakin kafayla başarabilir arkadaşınız :)merhaba arkadaşlar. ben bi arkkadaşım için fikirlerinizi almak istiyorum. arkadaşım 32 yaşında ve 6 yaşında bi kızı var. doğum kontrol hapı ile korunmuş 3 yıl. şimdi gebelik istiyor ama fsh ı 20 lerde olduğu için olmuyormuş. hayıt tohumu kullanıyormuş 2 aydır. birinci ay 3 gün adeti gecikmiş. şimdi de adetinde gecikme var. hayıt tohumunu bıraksa mı acaba? burda illaki bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşmışsınızdır. benim için özet net bilgiler paylaşır mısınız rica etsem? bu fsh nasıl düşecek?
teşekkür ediyorum şimdiden.
arkadaşım 28 günde bir adet oluyormuş. ozaman 14.gün başlayıp kırmızıları görene kadar mı hayıt tüketmeli sadece? o hep içiyor.Hayıta yumurtlamadan adete kadar devam. Fsh de dalgalanmalar oluyor, amaç zaten tam olarak düşmesi değil o dalgalanmalardaki düşmeleri yakalayıp hamilelik için değerlendirmek asıl amacımız. Bunu da sağlıklı beslenme, düzenli uyku ve stressiz sakin kafayla başarabilir arkadaşınız :)
Canım pes etme ve üzülme, illaki düştüğü aylar da olacak, ki bu düştüğü aylar kaliteli yumurtladığını gösteren aylar zaten, rahat bırak kafanı düşerse düşer düşmezse düşmez sen mutlu olmaya bak. Gerisi gelir zaten lütfen üzüntüyü bi kenara koy kendine edersin ettiğini yani.Canım bende 1 ay hayıt suyu kullandım benimde gecikti bıraktım ertesi gün oldum adetin 3.gunu test yaptırdım dahada fırlamış fsh 33 dü 39 olmuş
bu kötü olmuşCanım bende 1 ay hayıt suyu kullandım benimde gecikti bıraktım ertesi gün oldum adetin 3.gunu test yaptırdım dahada fırlamış fsh 33 dü 39 olmuş
Hep içenler de var ama ben fsh nin yükselmesi gereken dönemde içmeme taraftarıyım.arkadaşım 28 günde bir adet oluyormuş. ozaman 14.gün başlayıp kırmızıları görene kadar mı hayıt tüketmeli sadece? o hep içiyor.
Yok be canım bıraktım artık çocuktan da kürlerdende hep bahaneler aramaktan da vazgeçtim acaba ondanmı acaba bundanmı demekten bıktım kabul ettim artık olmuyor olmayacaktaCanım pes etme ve üzülme, illaki düştüğü aylar da olacak, ki bu düştüğü aylar kaliteli yumurtladığını gösteren aylar zaten, rahat bırak kafanı düşerse düşer düşmezse düşmez sen mutlu olmaya bak. Gerisi gelir zaten lütfen üzüntüyü bi kenara koy kendine edersin ettiğini yani.
oy o kadar yani :)artık topikten sıkıldılar bence yavas yavas ondn dır burada felaket bır fırtına var yandakı catının sacları uctu o derece soguk ve yagıslı
Bunu söyleyerek beynine ve vücuduna bebek istemiyorum mesajı verdiğinin farkında mısın canım? Üzülmüşsün anlıyorum ama senin iyiliğin için negatif düşüncelerden sıyrılman gerek, bu kadar üzüldüysen bence de her şeyden bi süre uzak durup kafanı toplaman daha iyi olur belki ama buraya girip negatif düşüncelerle dolmayı dahi bırak o zaman. Arkadaş tavsiyesi.Yok be canım bıraktım artık çocuktan da kürlerdende hep bahaneler aramaktan da vazgeçtim acaba ondanmı acaba bundanmı demekten bıktım kabul ettim artık olmuyor olmayacakta
Canım ben de olumlu düşündüm nedense eğer gerçekten bırakabilirsek istemeyi, tamamen unutursak olma olasılığı daha yüksek gibi geliyor bana da.. Ben birşeyleri istemekten ciddi anlamda vazgeçtiğimde oluveriyordu hayatımda...Bunu söyleyerek beynine ve vücuduna bebek istemiyorum mesajı verdiğinin farkında mısın canım? Üzülmüşsün anlıyorum ama senin iyiliğin için negatif düşüncelerden sıyrılman gerek, bu kadar üzüldüysen bence de her şeyden bi süre uzak durup kafanı toplaman daha iyi olur belki ama buraya girip negatif düşüncelerle dolmayı dahi bırak o zaman. Arkadaş tavsiyesi.
katılıyorum tatlım sana, beyine gönderilen mesajlar çok önemli...pozitif olmak zorundayız, olamasak da negatif olmamalıyız, nötr iyidir negatiftenBunu söyleyerek beynine ve vücuduna bebek istemiyorum mesajı verdiğinin farkında mısın canım? Üzülmüşsün anlıyorum ama senin iyiliğin için negatif düşüncelerden sıyrılman gerek, bu kadar üzüldüysen bence de her şeyden bi süre uzak durup kafanı toplaman daha iyi olur belki ama buraya girip negatif düşüncelerle dolmayı dahi bırak o zaman. Arkadaş tavsiyesi.
9 katta pek çokmuş, ben hiç asansör kullanmam mesela ya da metroda yürüyen merdiven ama 9 gerçekten bir gözümde büyüdüü şimdi :)bilgisayar açık, ara ara bakarım kızlar yemeklerimi pişireyim, sonra evde leslie yapacağım, kararlıyım gidecek bu kilolar, akşam da eşimle spor salonuna ineceğiz, kopardım ben ipimi, tutana aşkolsunnnnnbu arada eve döndüğümde hazır spora başlamışken merdivenlerden çıkayım asansör kullanmayayım dedim, 5.katta canım çıktı, ruhumu teslim ediyordum az kalsın, 5 de bindim asansöre 9.katta olunca, yemedi vallahi
saol tatlım evet 9 biraz fazla oldu, blok 16 kat neyseki 9 a da şükür9 katta pek çokmuş, ben hiç asansör kullanmam mesela ya da metroda yürüyen merdiven ama 9 gerçekten bir gözümde büyüdüü şimdi :)
ooo afiyet olsun kabak falan en sevdiğim...
Canım çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.Arkadaşlar Merhaba.. Yaklaşık 1 aydan beri yazamadım. Abim kaza geçirmişti demiştim.. Kaybettim canım abimi.. Sizler nasılsınız.. Bu arada regli tarihim 17 Mart..
Amin canım.Kızlar selam..
no_name_ canımcım işten ayrılmış, diyet, spor ve temizliğe başlamışsın...senin adına çok mutlu oldum, darısı başıma diyorum...inşallah çok çok güzel kilo verirsin hem fit hem de sağlıklı bir hamiş olursun :)
@gibigibiyim başınıza gelenleri şaşkınlıkla ve çok çok üzülerek okudum..umarım ne oyun düşünüyorlarsa bundan sonra kendilerine döner o komşuların...hem yaptıkları yanına kalmasın hemde bir daha sizlere bulaşmasınlar inşallah..çok çok geçmiş olsun canım...Allah ıslah etsin böylelerini...
semizotu_ canımmm senin adına çok heyecanlandım çoookk mutlu oldum umarım katlamıştır değerin....kan verdinmi....hayırlı güzel haberlerini bekliyorum...
3 34ebrari34 R rozbin @Gobe @mavera49 @melisyasemen @amayaafshe2 moyaalitu @computertchr G gulbil10 @sibel15 ve adlarını sayamadığım arkadaşlarım dün herbirimize çok dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahhhh
bende artık yavaş yavaş işleri toparlıyorum....taşınmak toplanmak gerek, inşallah iyi olur hepimiz için
hamişler sizi ve kuzularınızı öpüyorum..sağlıcakla geçsin bu hamişlik günleriniz inşallah
hımmmm bayılırım ve de yaparım dereotu da ne çok yakışır...bizde taze fasülyeyi kurutup öyle yaparız bazen..o da çok lezzetli oluyor...afiyet olsun tekrardan :))saol tatlım evet 9 biraz fazla oldu, blok 16 kat neyseki 9 a da şükür2 güne kalmaz çıkabilirim 9 katı sanırım bu arada kabak ocağa kondu bile, yumurtalı yapıyorum oralarda yapılır mı bilmem, soğan kavrulur z.yağı ile, az salça, kabaklar minik minik doğranır ilave edilir, kabaklar yumuşayınca 2 yumurta kırılır ve dereotu atılır, karıştırılır, soğuk servis edilir, sarımsaklı yoğurt ile yenilir. hem pratik hem kalorisiz hem de çok lezzetli olur, kabağı seviyorum, iyi ödem söktürüyor hattta diyorum ki kendi suyunu tutamayan kabak benim suyumu mu tutacak
hahaha çok güldürdün beni, bu kuduzlukla ben dediğin gibi 16 yı da görürüm...pek takıntılıyım cnımhımmmm bayılırım ve de yaparım dereotu da ne çok yakışır...bizde taze fasülyeyi kurutup öyle yaparız bazen..o da çok lezzetli oluyor...afiyet olsun tekrardan :))
sebzeler baş tacımız sevilmez mi onlar....
yaparsınn sen 9 değil 16 yıda çıkar kendi katına geri inersin eminim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?