Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bende o kanaatteyim tüp bebek yapmak istemiyorum denemediğim kür kalmadı artık oluruna bıraktım olursa başımın üstünde yeri var olmazsa takdiri ilahi 9 yasinda kızım var nasip olursa büyüyünce evlenir bizde torun severiz :)

canımsın gülbilim, nasılsın? nasıl gidiyor? her şey yolunda mı kuzum???
sende benim canımsın şimdilik bir aksilik yok tatlım. evden işe işten eve devam. ama bu aralar işler yoğun. siteye ara ara girebiliyorum. şimdi yine çıkmak durumundayım. sizleri çok özlüyorum. hepinizi öpüyorum.

Bizim durumlar benzer benim de 5 yaşında bir kızım var, ben de denemedim demeyeyim diye bir daha ki ay soğan, peşine incir kürü yapacağım, sonra bırakacağım oluruna ama işte eşim tüp istiyor bir kere denerim belki ilerleyen süreçte, aslında ikinci benim neyime birinciyle baş edemiyorum :)

hımmm çok çok iyi anlıyorum valla kocamı bulayım biraz keyif sürücem artık kilo kontrolü falan sonra... şöyle kıyıköy de bir rakı balık yapmadan jübile yapamam...meze bende çok severim..Rahmetli babamdan öğrendiklerimle parmak yedirebilirim...etçil değilde otçul olarak tanımlayabilirim kendimi :))
evet evet sen bir süre maya anason uzak dur....sonra da azar azar zaten hamiş olursan hiç :)))
bak göz yazarsın ay sonu 8-10 kilo gitti diye...eee evdesinde rahatlıkta var maşallah :))

kıyamam yaaaa bence de 1 tane olsun benim olsun..şimdi ay başında bana aşılama yapılacak ya, eşim araştırmış aşılamada 1 den fazla yumurta da döllenip çoğul gebelik olabiliyormuş geçen 3üz olur inşallah diye dua ediyor, gözüm dönmüş, saldıracaktım vallahi, daha 1 bebek fikrine tam olarak alışamamışken kafayı yedirecek bu adam bana..hepsi bir büyürmüş..ben nasıl büyütecem o kadar çocuğu, adam gibi dua et bozuşuruz bak dedim de, yola geldi, şimdi ikiz için dua ediyor, Allahım yarebbimmmm, delirtecek beni

aynen öyle jubileyi yapmadan önce bi güzel göz doyurmak lazım... cumartesi akşamı yaptım ben de artık 1 ay yok dedim içki falan... sen de bi ayrıl, kendine vakit ayır, eşinle yeni balayınızı yapın şekerim, yeter bu ayrılık

ahahhaa hayırlısı diyorum ve de Allah gönlünüze göre versin sağlıcakla inşallahhh...demekki kocan çookk yardım edecek bebiş(ler) geldiğinde...sen de tek istiyorsun hep ama...kısmet

ahahhaa hayırlısı diyorum ve de Allah gönlünüze göre versin sağlıcakla inşallahhh...demekki kocan çookk yardım edecek bebiş(ler) geldiğinde...sen de tek istiyorsun hep ama...kısmet
herkes bizimkine neden çocuk yapmıyorsunuz bak biz ikiledik bile deyince benim koca da avans veriyorum ben size diyormuş, şimdi 3 olursa hepsini ezip geçecekmiş..futbol takımı kuruyoruz sanki o günler gelse nasıl başına saracam o çocuğu haberi yok daha

oooohhh yarasın tatlım...aynen balayı lazım...hatta eşikten geçerken kucağına alsın beni evimize girerken..şart :)))

ahhh kıyamam futbol olmasa da voleybol takımına yedek hazırlıyor demek ki :)))
aaaa sarmazsan olmazzzz :)))

canımsın yaaa, inşallah gönlüne göre olsun her şey, hiç ayrılmayın artık, çoook mutlu olun birlikte
cannımmmm çok teşekkür ederim...çok özledim kocamı uygun uçak bulursam hafta sonu sürpriz yapayım diyorum bakalım....aminnnn cümlemiz mutlu mesut yaşayalım tabiiki çoğalarak

ahhh kıyamam futbol olmasa da voleybol takımına yedek hazırlıyor demek ki :)))
aaaa sarmazsan olmazzzz :)))
saracam tabiii, sarmam mı hiç, geçen hayal kuruyor bizimki 3 tane olursa, birini bir omzuna, diğerini diğer omzuna alıp üçüncüyü de ayağında sektirecekmiş..topçu olmak istemiş bu benim adam da ailesi izin vermemiş garibime, görmemişin çocuğu olmuş oluruz biz kesin. Hayalini bile doğru düzgün kuramiyiruz

Valla eşim değilde ben görmemiş olurum diye bir korkum var...anneme diyorum uyar beni nolur öyle yaparsam diye...
ahahaha hayali bile güzel...sektirme olayı biraz olmaz sanki :)))

no_name_ sağol bebeğim mor oldun. Kan verdim kızlar bekliyorum 1.5 saat sonra çıkacakmış. Geçen sefer moralimin içinde eden doktorun olduğu hastanedeyim yine farklı doktordayım söyledim hepsini böyle moralimi bozmuştu falan diye senin fsh o kadar yüksek degilki nasıl böyle söyler ayrıca fsh strese bağlı sürekli değişir hamile kalman strese bağlı dedi bende bu ay stresi bıraktım ya azıcık daha umutlandım bebiş için:)

hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz tatlım... tabiki bu hormonlar ve fsh stresten çoook etkileniyor..bu ay ben de stressizim, önümüzdeki ay aşılama yapacağımız için bu ay pek de umrumda değil, olursa bonus olur, olmazsa da vakti vardır demekteyim...

Doğru düşünce de bu zaten kuzum test ettim kendim gördüm bizzat şu anda yükselmemiş malesef deseler bile uzulmicem zamanı var rabbim nasip ettiyse bigün olacak. Seninde zamanı geldiyse olacak inşallah canım Allah yardımcın olsun

hepimizin inşallah tatlımmm, geliyor senin bebiş, hissediyorum ben. İnşallah o gün bugündür ve artık mükafatını alırsın sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…