- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
İnşallah geçecek canımcım, güzelce yerleşecek bebiş...Kizlaaar hepinizden Allah razı olsun darısı basiniza. İltihap vardı bende idrar yolu iltihabı geçmemiş ondan dolayı düşük tehlikesi var dedi ama ilaç verdiinşallah bisey olmaz
evet evet pik gibi zaten bence .ortam temiz gelip tutunsun seninkide...Tamam tatlim bana da çok erken geldi ama pik gibi de. Hayırlısı, değerlendireyim bugünü ben
hucum marşı çalınsınn kuzumm ilşki olsnKizlarcimmmm, reglin 7. Günü ovulasyon testin. Yorumunuzu beklemekteyim. Bu ay yumileri çok besledim ovulasyon olabilir mi ?
allah sonumuzu hayır etsin inşallah..nasıl bişeydir bu anlamadım gitti..yarın konuşuruz canm..dr. iğne verdi..günaydın canım havuç çatlatıyormuş, tüp bebek merkezine gidene kadar keşke beni takip edecek bir doktora gitseydim benim yumiler erken mi çatlıyo, geç mi çatlıyor hiç bilmiyorum, zaten biz de çalışmalar hep zayıf kalıyor. Hafta sonu eşimin 'sen bir 3-4 ay daha dene sonra tüp bebeğe gideriz, doktor demedi mi zaten normal yoldan olmaz' demesi de moralimi bozdu, sinirle gittim nutellanın dibine girdim, psikolojim tsunami gibi...
Oldu tatlim, bu sefer ipin ucunu bırakmayacağımhucum marşı çalınsınn kuzumm ilşki olsn
en ıyısını yaparsın cnm bırakmaa hatta yarında olsun ılıskıOldu tatlim, bu sefer ipin ucunu bırakmayacağım
Verdi canım nerden bulabilirim peki aktatlardanmiistersenn arastr ınternetten bak daglarda yetısen bı meyve ve cok faydalı kızılcık serbetı dedıklerı bızde kiren diolar sekersiz kaynat onu ıc progstan mı verdi
İnsallah canim benim cook sagolİnşallah geçecek canımcım, güzelce yerleşecek bebiş...
Ben deli gibi bebek isyedigim zamanlarda her belirtiyi yasiyordum her ay:)Kaç gündür göğüslerim acıyo, sabah bulantıyla uyanıyorum, geçen hafta mr çektirdim, tedavi de iptal oldu, çatlama günü de eşim şehir dışındaydı, yani psikolojik midir nedir anlamadım gitti. Bugün test yaptım yine de tabiki negatif. Deliriyo muyum acaba kendi kendime belirti mi arıyorum
canım geçmiş olsun yumurtan toplanacakkenmi iptal oldu ?Kaç gündür göğüslerim acıyo, sabah bulantıyla uyanıyorum, geçen hafta mr çektirdim, tedavi de iptal oldu, çatlama günü de eşim şehir dışındaydı, yani psikolojik midir nedir anlamadım gitti. Bugün test yaptım yine de tabiki negatif. Deliriyo muyum acaba kendi kendime belirti mi arıyorum
günaydın, canım gözün aydın, demek ki fsh gebelikte düşüyorKızlar sonuç çıktı 47.71 olmuş pozitif yazıyor. Daha doktorla görüşmedim ama fsh da istemişti 1.14 yazıyor fsh kızlar.
günaydın, iyi olmana sevindim, ben de iyiyim şükürÇok şükür iyiyiz cnm sen nasılsın?
@nisanok başınız sağolsun cnm rabbim cennetinde buluştursun ins.
günaydın canlar,dün kontrol oldum kistim yok olmuş. iğne yazdı gonoptly ismi.. 17 'sinde başlicam bunu kullanan oldumu?
günaydın, aa bernacım bizde de kızılcığa kiren denir biliyor musunkiren bılırmısın kızılcık kırmızı küçük küçük meyve daglarda yetısıyo ondan bulabılırsen bul iç kızılcık serbeti yani idrar yolu ıltıhabına bırerbır hamılelktede ıcebılırsın cok ıyı glıyo ben ıctım bizim köyden göndermişlerdi allahtan buzlukta duruyordu
günaydın, canım gözün aydın, demek ki fsh gebelikte düşüyor
günaydın, iyi olmana sevindim, ben de iyiyim şükür
hayırlı olsun. çok sevindim. allah tamamına erdirsin.Kızlar sonuç çıktı 47.71 olmuş pozitif yazıyor. Daha doktorla görüşmedim ama fsh da istemişti 1.14 yazıyor fsh kızlar.
soğan kürü değil..benimki uzun protokol canım yani doğum kontrol ilacıyla beraber başlanıyor hani , oyüzdengünaydın, aa bernacım bizde de kızılcığa kiren denir biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?