Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar çok sağolun..Allahım inşallah cennetine kabül etmiştir abimi.. Ben bu ay hiç birşey yapamadım.. Saraçoğlu kürüde yarım kaldı.. 2-3 güne kadar regli olcam. Bakalım tekrar FSH baktırcam.. 15 in altına düşmüşse (pek ihtimal vermiyorum) tüp bebeğe başlicam..

hayırlısı olsun canım benim hele toparlan azıcık başlarsın tekrardan kürlere...sonrada inşallah tedaviye

AMin canım benim çok tesekkurederim

Kizlaaar hepinizden Allah razı olsun darısı basiniza. İltihap vardı bende idrar yolu iltihabı geçmemiş ondan dolayı düşük tehlikesi var dedi ama ilaç verdi inşallah bisey olmaz
kiren bılırmısın kızılcık kırmızı küçük küçük meyve daglarda yetısıyo ondan bulabılırsen bul iç kızılcık serbeti yani idrar yolu ıltıhabına bırerbır hamılelktede ıcebılırsın cok ıyı glıyo ben ıctım bizim köyden göndermişlerdi allahtan buzlukta duruyordu

Kizlaaar hepinizden Allah razı olsun darısı basiniza. İltihap vardı bende idrar yolu iltihabı geçmemiş ondan dolayı düşük tehlikesi var dedi ama ilaç verdi inşallah bisey olmaz
Sımsıkı sana tutunur inşallah bebisin tatlim, ilaç da vermiş doktorun, endişe edip strese sokma kendini, güzel haberler alacağız senden inşallah canim

Benim 3 aydır denemediğim yöntem kalmadı geçmedi bi türlü onu deneyim canım inşallah geçer

Benim 3 aydır denemediğim yöntem kalmadı geçmedi bi türlü onu deneyim canım inşallah geçer
istersenn arastr ınternetten bak daglarda yetısen bı meyve ve cok faydalı kızılcık serbetı dedıklerı bızde kiren diolar sekersiz kaynat onu ıc progstan mı verdi

Kizlarcimmmm, reglin 7. Günü ovulasyon testin. Yorumunuzu beklemekteyim. Bu ay yumileri çok besledim ovulasyon olabilir mi ?
Canımcımm bayağı bir erken ama gece tekrarla testi istersen...aklımızda kalmasın bugünüde mutlaka değerlendir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…