Güzel dizi gerçektenah ah pek severdim mentalisti de :)
Canım maşallah, Allah kucağına almayı da nasip etsin, bence rahat rahat sevinebilirsin artık :)Kızlar sonuç çıktı 47.71 olmuş pozitif yazıyor. Daha doktorla görüşmedim ama fsh da istemişti 1.14 yazıyor fsh kızlar.
Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah.. Darısıda bizlere canım..Kızlar sonuç çıktı 47.71 olmuş pozitif yazıyor. Daha doktorla görüşmedim ama fsh da istemişti 1.14 yazıyor fsh kızlar.
hayırlısı olsun canım benim hele toparlan azıcık başlarsın tekrardan kürlere...sonrada inşallah tedaviyeKızlar çok sağolun..Allahım inşallah cennetine kabül etmiştir abimi.. Ben bu ay hiç birşey yapamadım.. Saraçoğlu kürüde yarım kaldı.. 2-3 güne kadar regli olcam. Bakalım tekrar FSH baktırcam.. 15 in altına düşmüşse (pek ihtimal vermiyorum) tüp bebeğe başlicam..
AMin canım benim çok tesekkurederimO kadar sevindim ki... şu kara günde böyle güzel haber...bebiş tutunuyor hayırlısıyla....ikide bir sayfaya bakıyordum..işimde çok yoğun ama hissettim inan...
Allah tamamına erdirsin...kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.....
AMin canım benim hepinize insallahAllah kucağınada almayı nasip eder inşallah.. Darısıda bizlere canım..
Düşük tehlikesi var dedi ya iltihaplan dolayıCanım maşallah, Allah kucağına almayı da nasip etsin, bence rahat rahat sevinebilirsin artık :)
İyi düşün iyi olsun, doktorun dediklerini yap gerisi olması gerektiği gibi olacak zaten. Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah :)Düşük tehlikesi var dedi ya iltihaplan dolayı
kiren bılırmısın kızılcık kırmızı küçük küçük meyve daglarda yetısıyo ondan bulabılırsen bul iç kızılcık serbeti yani idrar yolu ıltıhabına bırerbır hamılelktede ıcebılırsın cok ıyı glıyo ben ıctım bizim köyden göndermişlerdi allahtan buzlukta duruyorduKizlaaar hepinizden Allah razı olsun darısı basiniza. İltihap vardı bende idrar yolu iltihabı geçmemiş ondan dolayı düşük tehlikesi var dedi ama ilaç verdiinşallah bisey olmaz
Sımsıkı sana tutunur inşallah bebisin tatlim, ilaç da vermiş doktorun, endişe edip strese sokma kendini, güzel haberler alacağız senden inşallah canimKizlaaar hepinizden Allah razı olsun darısı basiniza. İltihap vardı bende idrar yolu iltihabı geçmemiş ondan dolayı düşük tehlikesi var dedi ama ilaç verdiinşallah bisey olmaz
Benim 3 aydır denemediğim yöntem kalmadı geçmedi bi türlü onu deneyim canım inşallah geçerkiren bılırmısın kızılcık kırmızı küçük küçük meyve daglarda yetısıyo ondan bulabılırsen bul iç kızılcık serbeti yani idrar yolu ıltıhabına bırerbır hamılelktede ıcebılırsın cok ıyı glıyo ben ıctım bizim köyden göndermişlerdi allahtan buzlukta duruyordu
İnşallah canım teşekkürler hayirlisiSımsıkı sana tutunur inşallah bebisin tatlim, ilaç da vermiş doktorun, endişe edip strese sokma kendini, güzel haberler alacağız senden
Amin insallahİyi düşün iyi olsun, doktorun dediklerini yap gerisi olması gerektiği gibi olacak zaten. Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah :)
istersenn arastr ınternetten bak daglarda yetısen bı meyve ve cok faydalı kızılcık serbetı dedıklerı bızde kiren diolar sekersiz kaynat onu ıc progstan mı verdiBenim 3 aydır denemediğim yöntem kalmadı geçmedi bi türlü onu deneyim canım inşallah geçer
Canımcımm bayağı bir erken ama gece tekrarla testi istersen...aklımızda kalmasın bugünüde mutlaka değerlendir...Kizlarcimmmm, reglin 7. Günü ovulasyon testin. Yorumunuzu beklemekteyim. Bu ay yumileri çok besledim ovulasyon olabilir mi ?
Tamam tatlim bana da çok erken geldi ama pik gibi de. Hayırlısı, değerlendireyim bugünü benCanımcımm bayağı bir erken ama gece tekrarla testi istersen...aklımızda kalmasın bugünüde mutlaka değerlendir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?