no_name_ sağol bebeğim mor oldun. Kan verdim kızlar bekliyorum 1.5 saat sonra çıkacakmış. Geçen sefer moralimin içinde eden doktorun olduğu hastanedeyim yine farklı doktordayım söyledim hepsini böyle moralimi bozmuştu falan diye senin fsh o kadar yüksek degilki nasıl böyle söyler ayrıca fsh strese bağlı sürekli değişir hamile kalman strese bağlı dedi bende bu ay stresi bıraktım ya azıcık daha umutlandım bebiş için:)
Ben de stresin etkilediğini düşünüyorum, bakalım bu ay ne oldu benim sonuclarheyecanlandım :) kesinlikle stres etkiliyor, bir sürü takviyeye rağmen düşmedi benimki çünkü
başın sağolsun canım Allah sabır versin sizlere mekanı cennet olur inşallah..Arkadaşlar Merhaba.. Yaklaşık 1 aydan beri yazamadım. Abim kaza geçirmişti demiştim.. Kaybettim canım abimi.. Sizler nasılsınız.. Bu arada regli tarihim 17 Mart..
Evet canım öyle dedi. Bi doktorun dediği bi doktoru tutmuyoki kimisi düşse bile hep yüksek değer baz alınır diyor kimisi başka türlü aman neyse takilmamaya çalışın kızlar rahat olun inşallah. Stres yok söylemesi kolay biliyorum ama rahat olmalıyızheyecanlandım :) kesinlikle stres etkiliyor, bir sürü takviyeye rağmen düşmedi benimki çünkü
14 mart tip bayramın kutlu olsun sevgili sağlık emekcimiz, iyi ki varsinizbaşın sağolsun canım Allah sabır versin sizlere mekanı cennet olur inşallah..
inşallah güzel haber verirsin canımİnşallah canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz icin
ah ah pek severdim mentalisti de :)Yemekler pist, yrgunluk kahvesi icildi, ben biraz kacarrrr, the mentaliste başladım, bir kaç bölüm izleyeyimgorusuruz kizlarrrr, optum hepinizi, ara ara gelirim
teşekkür ederim canım keşke bayramlarımızı yaşayabilsek doyasıya o kadar özledimki eski güzel günlerimizi akşamdan beri ağlıyorum kendimde değilim14 mart tip bayramın kutlu olsun sevgili sağlık emekcimiz, iyi ki varsiniz
canım ya aynen her şey öyle farklı ki artıkteşekkür ederim canım keşke bayramlarımızı yaşayabilsek doyasıya o kadar özledimki eski güzel günlerimizi akşamdan beri ağlıyorum kendimde değilim
Maşallah canım nasıl sevindim :)Kızlar sonuç çıktı 47.71 olmuş pozitif yazıyor. Daha doktorla görüşmedim ama fsh da istemişti 1.14 yazıyor fsh kızlar.
O kadar sevindim ki... şu kara günde böyle güzel haber...bebiş tutunuyor hayırlısıyla....ikide bir sayfaya bakıyordum..işimde çok yoğun ama hissettim inan...Kızlar sonuç çıktı 47.71 olmuş pozitif yazıyor. Daha doktorla görüşmedim ama fsh da istemişti 1.14 yazıyor fsh kızlar.
cok sevındım cnm doktorla ne zaman görsceksnKızlar sonuç çıktı 47.71 olmuş pozitif yazıyor. Daha doktorla görüşmedim ama fsh da istemişti 1.14 yazıyor fsh kızlar.
Hemen şimdi:)cok sevındım cnm doktorla ne zaman görsceksn
yürüü yürüü hadıı cok heyecanlıyım bakalım ne dckHemen şimdi:)
Dedim ben sanaaaaa, suppersin, maşallah kuzuuum, oh bee, birimiz daha muradına erdi, şükürler olsunKızlar sonuç çıktı 47.71 olmuş pozitif yazıyor. Daha doktorla görüşmedim ama fsh da istemişti 1.14 yazıyor fsh kızlar.
Öyle canim benim, söylenecek çok şey var da, neye yarar bu saatten sonra, Allah yardımcımız olsunteşekkür ederim canım keşke bayramlarımızı yaşayabilsek doyasıya o kadar özledimki eski güzel günlerimizi akşamdan beri ağlıyorum kendimde değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?