Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Montecim sizin spermiyogram sonucunuz çok iyi niye tekrarlatıyorsun adama işkence başka birşey değil yani :)

Montecim operasyon sonrası istediyse bir sebebi vardır, 21. günde ovülasyon oldu mu diye bakılıyor

Ben olsam hormon paneli yani fsh, lh, e2, prolaktin, tsh, progesteron hepsine baktırırdım. Hoş artık hormonlar bana çok anlamsız geliyor :)

yooooooooooooooooo! sakın içine öyle şeyler doğmasın kuzuuum, kendine döndür o içindeki duyguları lütfennnnnnnn, inşallah senin ikizin olsun, bana tek yeter, nüffen,nüffen,nüffennnnn
Kendimin ikiz olmasını çok istiyorum. ama nedendir bilmiyorum senle ilgili bu topiğe girdiğimden beri hep ikiz doğuyor içime tatlım. rabbim gönlünden geçen nasılsa öylesini versin tatlım.

no_name_ bu arada komik gelecek ama şu alt alta alıntılama olayını daha bu sabah keşfettim, hırs yaptım bir daha kine amayaa ve sekerpancari gibi upuzun alıntılıycam :) :) :)
gerçekten miiiiii, hadi bakalım bekliyoruz güzel bir performans senden...ama onlar çok sık girmeyip mesajlar birikince öyle cevaplıyorlar,şimdi ben başındayken hemen cevap yazayım diye biriktirmiyorum

Kendimin ikiz olmasını çok istiyorum. ama nedendir bilmiyorum senle ilgili bu topiğe girdiğimden beri hep ikiz doğuyor içime tatlım. rabbim gönlünden geçen nasılsa öylesini versin tatlım.
canımsın, ben de bu topikte senin için aynısını hissediyorum biliyorsun...

işin garip yanı daha önce de yazmıştım çocukluğumdan beri ne zaman fal, yıldızname falan baktırsam bana hep geç yaşta ikiz bebeğin olacak dediler ben de çok güldüm buna, hatta evlendiğimizde eşime anlattım ve sülalede ikiz var mı diye sordum, ne onlarda, ne bizde yok ikiz...şimdi şimdi düşününce acaba tedavi ile olacak bebeğimiz ve tüp ya da aşılamada çoğul gebelik olabiliyor ya, ondan mı acaba diye yorumlamıyor değilim..ama ben bakamam 2 bebeğe, zaten deliyim iyice sıyırırım kafayı

bebeğim banada bir kere doğum yapacaksın iki tane çocuğun olacak dediler. bende senin ilk başta dedim ki mümkünü yok, olmaz bizim sülalede ikiz yok zaten olsada asla istemem dedim. ama şimdi düşüncem değişti. olmasını çok isterim. çok sevimli oluyorlar. evet dediğin gibi bakması çok zor olur ama rabbim o gücü ve sabrı verir bence. rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin.

Amin Allah gönlünüze göre versin, hepimiz hamiş olalım istiyorum ama amayaa , sekerpancari , moyaalitu , G gulbil10 un biraz daha erken olmasını istiyorum

Montecim asıl tek çocuk daha zor biliyor musun niye dersen 1,5 yaşından sonra yetemiyorsun çocuğa, oyun ihtiyacı çok oluyor ve ebeveynleri çok bunaltıyor, ama ikizi olanlara bakıyorum belki ilk ayları daha zor ama sonrasında çok rahat ediyorlar, çocukları birlikte oynuyor, pek kimseye ihtiyaçları kalmıyor, bir de ikizlerin gelişimi biraz daha yavaş oluyor, Allah dağına göre kar veriyor yani :)

Bir de benim kızın uyku problemleri yoğun olduğu için bir bebek olsa gece nasılsa sık uyanıyoruz arada büyür giderdi sonra ikisi de büyür mis gibi uyurduk diye düşündüğüm çok oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…