Montecim sizin spermiyogram sonucunuz çok iyi niye tekrarlatıyorsun adama işkence başka birşey değil yani :)ciddi misin? bak bu yazın biraz rahatlattı beni...ilk aşılamada tutmayanları okudukça moralim bozuluyor... bir arkadaşım var 3 kere aşılama olmuş ve tutmamış, sonrasında kendiliğinden 1 yaş ara ile 2 bebeği olmuş... bunları duyup okuyunca boşuna mı bu aşılama işlemi diyorum ister istemez...
bu arada aşılamada eşimden sperm testi isteyecekler ama ben öncesinde, önümüzdeki hafta falan farklı bir hastaneden sperm testi yaptırmasını istedim..hem iki hastaneyi karşılaştırmak istiyorum hem de aşılama öncesi bakalım içirdiğim kürler işe yaramış mı meraktayım
Montecim operasyon sonrası istediyse bir sebebi vardır, 21. günde ovülasyon oldu mu diye bakılıyorkızlar siz benden daha fazla biliyorsunuz, ne soracağım size : şimdi doktor benden fsh, e2 ve progeteron mu ne o testi istedi. adetin 3.günü gel tesleri yaptır dedi...benim bildiğim bu progesteron testi 21. gün yapılan bi test, geçen asistanına sordum farketmez 3. gün dediyse 3.gün yaptırın dedi..şimdi ben bu testi 21. gün mü yaptırayım yoksa sonraki adetin 3.günü hepsini bir mi yaptırayım? ne dersiniz
süper... tatlım senden ikiz bebiş bekliyoruz. benim içime doğuyor.geçen ay da böyle olmuştu, 7.günde çok koyu idi, bir de 13.gün gecesi çok koyulup açılmıştı canım..ben galiba 2 kere yumurtluyorum...
Ben olsam hormon paneli yani fsh, lh, e2, prolaktin, tsh, progesteron hepsine baktırırdım. Hoş artık hormonlar bana çok anlamsız geliyor :)kızlar siz benden daha fazla biliyorsunuz, ne soracağım size : şimdi doktor benden fsh, e2 ve progeteron mu ne o testi istedi. adetin 3.günü gel tesleri yaptır dedi...benim bildiğim bu progesteron testi 21. gün yapılan bi test, geçen asistanına sordum farketmez 3. gün dediyse 3.gün yaptırın dedi..şimdi ben bu testi 21. gün mü yaptırayım yoksa sonraki adetin 3.günü hepsini bir mi yaptırayım? ne dersiniz
yooooooooooooooooo! sakın içine öyle şeyler doğmasın kuzuuum, kendine döndür o içindeki duyguları lütfennnnnnnn, inşallah senin ikizin olsun, bana tek yeter, nüffen,nüffen,nüffennnnnsüper... tatlım senden ikiz bebiş bekliyoruz. benim içime doğuyor.
ben de öyle düşünüyorum aslına bakarsanBen olsam hormon paneli yani fsh, lh, e2, prolaktin, tsh, progesteron hepsine baktırırdım. Hoş artık hormonlar bana çok anlamsız geliyor :)
hehehe, kızım size rapor verecem ya kürler işe yaramış mı diye, o sebeple, hem azıcık da o çeksin hastane kokusunu mis gibi içineMontecim sizin spermiyogram sonucunuz çok iyi niye tekrarlatıyorsun adama işkence başka birşey değil yani :)
yaaa demek 3.günde bakılabilen bi hormon, tamam o halde, kaşınmayayım kendi kendimeMontecim operasyon sonrası istediyse bir sebebi vardır, 21. günde ovülasyon oldu mu diye bakılıyor
Kendimin ikiz olmasını çok istiyorum. ama nedendir bilmiyorum senle ilgili bu topiğe girdiğimden beri hep ikiz doğuyor içime tatlım. rabbim gönlünden geçen nasılsa öylesini versin tatlım.yooooooooooooooooo! sakın içine öyle şeyler doğmasın kuzuuum, kendine döndür o içindeki duyguları lütfennnnnnnn, inşallah senin ikizin olsun, bana tek yeter, nüffen,nüffen,nüffennnnn
gerçekten miiiiii, hadi bakalım bekliyoruz güzel bir performans senden...ama onlar çok sık girmeyip mesajlar birikince öyle cevaplıyorlar,şimdi ben başındayken hemen cevap yazayım diye biriktirmiyorumno_name_ bu arada komik gelecek ama şu alt alta alıntılama olayını daha bu sabah keşfettim, hırs yaptım bir daha kine amayaa ve sekerpancari gibi upuzun alıntılıycam :) :) :)
hoşbuldum tatlım. İyiyim canım. sen nasılsın? bugün meydanı boş buldum, topiğe rahat rahat gireyim biraz laklak edeyim dedim. inşallah bir iş çıkmaz.
canımsın, ben de bu topikte senin için aynısını hissediyorum biliyorsun...Kendimin ikiz olmasını çok istiyorum. ama nedendir bilmiyorum senle ilgili bu topiğe girdiğimden beri hep ikiz doğuyor içime tatlım. rabbim gönlünden geçen nasılsa öylesini versin tatlım.
bebeğim banada bir kere doğum yapacaksın iki tane çocuğun olacak dediler. bende senin ilk başta dedim ki mümkünü yok, olmaz bizim sülalede ikiz yok zaten olsada asla istemem dedim. ama şimdi düşüncem değişti. olmasını çok isterim. çok sevimli oluyorlar. evet dediğin gibi bakması çok zor olur ama rabbim o gücü ve sabrı verir bence. rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin.canımsın, ben de bu topikte senin için aynısını hissediyorum biliyorsun...
işin garip yanı daha önce de yazmıştım çocukluğumdan beri ne zaman fal, yıldızname falan baktırsam bana hep geç yaşta ikiz bebeğin olacak dediler ben de çok güldüm buna, hatta evlendiğimizde eşime anlattım ve sülalede ikiz var mı diye sordum, ne onlarda, ne bizde yok ikiz...şimdi şimdi düşününce acaba tedavi ile olacak bebeğimiz ve tüp ya da aşılamada çoğul gebelik olabiliyor ya, ondan mı acaba diye yorumlamıyor değilim..ama ben bakamam 2 bebeğe, zaten deliyim iyice sıyırırım kafayı
Amin Allah gönlünüze göre versin, hepimiz hamiş olalım istiyorum amaKendimin ikiz olmasını çok istiyorum. ama nedendir bilmiyorum senle ilgili bu topiğe girdiğimden beri hep ikiz doğuyor içime tatlım. rabbim gönlünden geçen nasılsa öylesini versin tatlım.
iyiyim tatlım...hoşbuldum tatlım. İyiyim canım. sen nasılsın? bugün meydanı boş buldum, topiğe rahat rahat gireyim biraz laklak edeyim dedim. inşallah bir iş çıkmaz.
Montecim asıl tek çocuk daha zor biliyor musun niye dersen 1,5 yaşından sonra yetemiyorsun çocuğa, oyun ihtiyacı çok oluyor ve ebeveynleri çok bunaltıyor, ama ikizi olanlara bakıyorum belki ilk ayları daha zor ama sonrasında çok rahat ediyorlar, çocukları birlikte oynuyor, pek kimseye ihtiyaçları kalmıyor, bir de ikizlerin gelişimi biraz daha yavaş oluyor, Allah dağına göre kar veriyor yani :)canımsın, ben de bu topikte senin için aynısını hissediyorum biliyorsun...
işin garip yanı daha önce de yazmıştım çocukluğumdan beri ne zaman fal, yıldızname falan baktırsam bana hep geç yaşta ikiz bebeğin olacak dediler ben de çok güldüm buna, hatta evlendiğimizde eşime anlattım ve sülalede ikiz var mı diye sordum, ne onlarda, ne bizde yok ikiz...şimdi şimdi düşününce acaba tedavi ile olacak bebeğimiz ve tüp ya da aşılamada çoğul gebelik olabiliyor ya, ondan mı acaba diye yorumlamıyor değilim..ama ben bakamam 2 bebeğe, zaten deliyim iyice sıyırırım kafayı
bak gari yaaaa, bennn???? ben neden yokum o listedeeeeeeeAmin Allah gönlünüze göre versin, hepimiz hamiş olalım istiyorum amaamayaa , sekerpancari , moyaalitu , G gulbil10 un biraz daha erken olmasını istiyorum
Bir de benim kızın uyku problemleri yoğun olduğu için bir bebek olsa gece nasılsa sık uyanıyoruz arada büyür giderdi sonra ikisi de büyür mis gibi uyurduk diye düşündüğüm çok oldu :)canımsın, ben de bu topikte senin için aynısını hissediyorum biliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?