:) monteciğimin zaten bu ay olacak inşallah :)bak gari yaaaa, bennn???? ben neden yokum o listedeeeeeee
:))))) tembel işi desene ikiz bebeğe, biri için yaparken diğeride arada çıkarBir de benim kızın uyku problemleri yoğun olduğu için bir bebek olsa gece nasılsa sık uyanıyoruz arada büyür giderdi sonra ikisi de büyür mis gibi uyurduk diye düşündüğüm çok oldu :)
Canım ilk tedavimde Memorial'da yani Semra Kahraman'la başladım, muayeneden sonra değerlere bakarken bana yıkama sonrası sperm değerlerimizin aşılama için uygun olduğunu ve tüp bebekten önce en azından bir aşılama denememi söyledi. O zamanki ruh halimle sabırsız olduğum için yoo hemen tüp istiyoruz biz dedim reddettim. Şimdiki aklım olsa 1 kez daha düşünürdüm çünkü aşılamayla normal gebeliğin nerdeyse hiç farkı yok bence. Yumurtan alınıyo bilinmeyen bi yerde duruyo spermi kendileri seçip içine koyuyolar bilmem ne bilmem ne, elimiz mahkum yaptırıyoruz işte ama aşılama fikir olarak daha iyi geliyo bana ne bileyim. En azından hangi velet gelecekse kendi başarıyo gelmeyi :)ciddi misin? bak bu yazın biraz rahatlattı beni...ilk aşılamada tutmayanları okudukça moralim bozuluyor... bir arkadaşım var 3 kere aşılama olmuş ve tutmamış, sonrasında kendiliğinden 1 yaş ara ile 2 bebeği olmuş... bunları duyup okuyunca boşuna mı bu aşılama işlemi diyorum ister istemez...
bu arada aşılamada eşimden sperm testi isteyecekler ama ben öncesinde, önümüzdeki hafta falan farklı bir hastaneden sperm testi yaptırmasını istedim..hem iki hastaneyi karşılaştırmak istiyorum hem de aşılama öncesi bakalım içirdiğim kürler işe yaramış mı meraktayım
21.günü boşver canım, ben de düşünmüştüm ama gerek yok formalite o yumurtlama var mı diye bakıyorlarmış. Bence 3.gün baktırmak yeterli hiç gerek görmediler bende.kızlar siz benden daha fazla biliyorsunuz, ne soracağım size : şimdi doktor benden fsh, e2 ve progeteron mu ne o testi istedi. adetin 3.günü gel tesleri yaptır dedi...benim bildiğim bu progesteron testi 21. gün yapılan bi test, geçen asistanına sordum farketmez 3. gün dediyse 3.gün yaptırın dedi..şimdi ben bu testi 21. gün mü yaptırayım yoksa sonraki adetin 3.günü hepsini bir mi yaptırayım? ne dersiniz
Amin Allah gönlünüze göre versin, hepimiz hamiş olalım istiyorum ama @amayaa, @sekerpancari,moyaalitu , @gulbil10 un biraz daha erken olmasını istiyorum
:) monteciğimin zaten bu ay olacak inşallah :)
nerelısınızz sız cnmgünaydın, aa bernacım bizde de kızılcığa kiren denir biliyor musun
buyuk aktarlarda buulabılırsnn ınsVerdi canım nerden bulabilirim peki aktatlardanmi
haklısın canım benim durumumda da aşılama sanki daha fazla ihtimale sahip yani 38-39 olacam artık, bu yaşlarda kendiliğinden gebe kalma olasılığına %5 veriyorlar, aşılama şansı %15 bile olsa şansımı arttıran bi durum, denemeye değer...Canım ilk tedavimde Memorial'da yani Semra Kahraman'la başladım, muayeneden sonra değerlere bakarken bana yıkama sonrası sperm değerlerimizin aşılama için uygun olduğunu ve tüp bebekten önce en azından bir aşılama denememi söyledi. O zamanki ruh halimle sabırsız olduğum için yoo hemen tüp istiyoruz biz dedim reddettim. Şimdiki aklım olsa 1 kez daha düşünürdüm çünkü aşılamayla normal gebeliğin nerdeyse hiç farkı yok bence. Yumurtan alınıyo bilinmeyen bi yerde duruyo spermi kendileri seçip içine koyuyolar bilmem ne bilmem ne, elimiz mahkum yaptırıyoruz işte ama aşılama fikir olarak daha iyi geliyo bana ne bileyim. En azından hangi velet gelecekse kendi başarıyo gelmeyi :)
21.günü boşver canım, ben de düşünmüştüm ama gerek yok formalite o yumurtlama var mı diye bakıyorlarmış. Bence 3.gün baktırmak yeterli hiç gerek görmediler bende.
İnşallah canım Allah hepimize gönlümüzdekini versin sağlıkla ve hayırlısıyla.
günaydın şekerim, akşam oldu neredeysegunaydın kızlar
Eşim bana hep depocu der:))))) tembel işi desene ikiz bebeğe, biri için yaparken diğeride arada çıkarzor be kuzum zor...Allah bilir gerçi de, hayırlısı demek gerek
demek ki fazla fazla seviyorsun az seni tatmin etmiyor, inşallah gönlüne göre olur da ikiz bebişlerin olur seninde canımEşim bana hep depocu der
Her şeyi yedekli alırım, yani evde bişey azalırsa bitmeden alırım mesela hatta fazlası olsun içim rahat eder.
Tüp bebek işine girdiğimizden beri o tek istiyo ben ikiz. Zaten depocusun sen tek yapmazsın diye dalga geçiyo.
Bana da falcılar baktırdığımda hep ikizin olacak derdi eskiden beri, içimden nerdee keşke der dururdum. Şimdi düşündüm de yoksa bilinçaltım ikiz olsun diye mi yaptı bunları bana yoksa
ayy progestamı sormussun bende kırenı sordum sandım eczaneden alcksnn progestanıVerdi canım nerden bulabilirim peki aktatlardanmi
vallaa kalkmadmm yatakktann hıc cıkkasım glmedıgünaydın şekerim, akşam oldu neredeyse
kalkma tatlım ohh miss yat dinlen, tadını çıkarvallaa kalkmadmm yatakktann hıc cıkkasım glmedı
catlama olmamıss cnm piki olmuss sende tam catladı catlıcakkÇok garip t çizgisi c yı ezip geçmiş ... Ne kadar koyu. Demekki çatlama olmamış daha ????
8.gün bugün daha , şaşkınım ayda 2 kez mi çatlıyor bu benim yumurta ??? 14 ünde de çatlıyor çünkü, hatırlarsan geçen ay da öyle olmuştu hem 7 si hem 13. gün gecesi pik yapmıştıcatlama olmamıss cnm piki olmuss sende tam catladı catlıcakk
erkenndenn gelısmıstır belkıı de evet cok erkenn ama bu ayda böle oldu demekki bende anlam veremedım pek amann ıkı kere catlasın bırı tutmazsa dıgerı tutarr8.gün bugün daha , şaşkınım ayda 2 kez mi çatlıyor bu benim yumurta ??? 14 ünde de çatlıyor çünkü, hatırlarsan geçen ay da öyle olmuştu hem 7 si hem 13. gün gecesi pik yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?