Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

hadi bakalım hayırlısı, bekleyip görecek, ben bugünden itibaren zatenher gün ilişki yapacam bu ay 20.güne kadar... olursa olur

Ah o doktorlar iyisi iyide kotusude alt ust ediyor psikolojimizi. Gecmis olsUn canim insallah yoktur bişeyin

Canim benim testimde progesteronda var ona her zMan bakiliyor sanirim benimki 12.7 cikmis nasilki acaba ve bu prigesteron ne?

Ne bilim yapmis kadin 4 tup kan almisti herswye bakmis demek dusuk ckmis galiba demi belki o yuzden düşük tehliken var dedi
evett cnm demekkııı sen takılmmaa onlara bnm arkadssmm yedı ay yatarak hamılelık gecrdıı dusuk tehlıkesı cok yuksektı hatta dustu duscekk dedıler allah nasıp ettıkten sonra hıc korkmaa sana dusen dıkkat ett anı hareket etme biyere uzanma yyuksek bıyere

hiç unuturmuyum canım takipteyim ama yazamıyorum işler yoğun biraz malum şu patlama olayı da insanın içinde hiçbişeye heves bırakmadı Ankarada canlar biraz sıkkın Valla ayıptır söylemesi tam ovulasyon günlerim olmasına rağmen çalışma bile yapmıyorum :) İçim bi tuhaf yaa bu günlerde zaten sıkıntılar yaşamıştım bi de üstüne bu olay gelince galiba bunalıma falan girdim hiç keyfim yok ruh gibi geziyorum sizin de canınızı sıkmak istemiyorum sessiz sessiz takipteyim o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…