hadi bakalım hayırlısı, bekleyip görecek, ben bugünden itibaren zatenher gün ilişki yapacam bu ay 20.güne kadar... olursa olurno_name_ bu arada bıyerde okumustumm cok nadir istisnaa bır ayda ıkı kere catlama olmasıı bırı catlaynca dıgerlerıde sönüomuşş yanlıs hatrlaıosamm belkıde cok saglıklı bır yumılerın olustu kürlerle iyi besledınn keyfıınde yerındeydıı büyüdü ondnn erkenn catlama olck
ayyennn cnmm sen elden bıakma ılıskııyıhadi bakalım hayırlısı, bekleyip görecek, ben bugünden itibaren zatenher gün ilişki yapacam bu ay 20.güne kadar... olursa olur
ayy progestamı sormussun bende kırenı sordum sandım eczaneden alcksnn progestanı
Onu yazmis doktor aldim eczaneden canim :) oburunu sordumayy progestamı sormussun bende kırenı sordum sandım eczaneden alcksnn progestanı
zorr bulursunn bırazz kırenı ama buyuk aktarlara sor shıfa homelar var oralara bak bu arada ne kadrlık dedı doktr bebikOnu yazmis doktor aldim eczaneden canim :) oburunu sordum
Valla doktor bisey demedi bende sormayi unuttum:) benim hesaplarima gore 3 hafta 5 günlükzorr bulursunn bırazz kırenı ama buyuk aktarlara sor shıfa homelar var oralara bak bu arada ne kadrlık dedı doktr bebik
Canim elle tutulur bisey yapmadim sadece stresi birakip akisina bıraktımtatlım sen neler yapmıştın gebe kalmadan önce...
bnde 3 haftalık dıye tahmın edıorm cok erkenn ögrendın maasallah takvım yapsanaValla doktor bisey demedi bende sormayi unuttum:) benim hesaplarima gore 3 hafta 5 günlük
Ah o doktorlar iyisi iyide kotusude alt ust ediyor psikolojimizi. Gecmis olsUn canim insallah yoktur bişeyinkafam karışıyor ilk doktor rahim tertemiz kist miyom yok demişti, 1 ayda mı oluştu bu miyom... ya da o gerizekalı diplomasını nereden aldı...kime inanmalı bilmiyorum, doğru yolu bulana kadar pes etmeyeceğim, söz veriyorum önce kendime, sonra hepinize
Canim benim testimde progesteronda var ona her zMan bakiliyor sanirim benimki 12.7 cikmis nasilki acaba ve bu prigesteron ne?kızlar siz benden daha fazla biliyorsunuz, ne soracağım size : şimdi doktor benden fsh, e2 ve progeteron mu ne o testi istedi. adetin 3.günü gel tesleri yaptır dedi...benim bildiğim bu progesteron testi 21. gün yapılan bi test, geçen asistanına sordum farketmez 3. gün dediyse 3.gün yaptırın dedi..şimdi ben bu testi 21. gün mü yaptırayım yoksa sonraki adetin 3.günü hepsini bir mi yaptırayım? ne dersiniz
kalıtelı yumurtlama olmusmu dıe bakıolarda ne alaka sımdı sanaa yanı test mestt yaptrmmaa dahaCanim benim testimde progesteronda var ona her zMan bakiliyor sanirim benimki 12.7 cikmis nasilki acaba ve bu prigesteron ne?
bilmiyorum ki tatlım, ben de ik defa yaptıracağımCanim benim testimde progesteronda var ona her zMan bakiliyor sanirim benimki 12.7 cikmis nasilki acaba ve bu prigesteron ne?
Ne bilim yapmis kadin 4 tup kan almisti herswye bakmis demek dusuk ckmis galiba demi belki o yuzden düşük tehliken var dedikalıtelı yumurtlama olmusmu dıe bakıolarda ne alaka sımdı sanaa yanı test mestt yaptrmmaa daha
evett cnm demekkııı sen takılmmaa onlara bnm arkadssmm yedı ay yatarak hamılelık gecrdıı dusuk tehlıkesı cok yuksektı hatta dustu duscekk dedıler allah nasıp ettıkten sonra hıc korkmaa sana dusen dıkkat ett anı hareket etme biyere uzanma yyuksek bıyereNe bilim yapmis kadin 4 tup kan almisti herswye bakmis demek dusuk ckmis galiba demi belki o yuzden düşük tehliken var dedi
tamamm cnm cık gez dolaskızlaaar ben biraz kaçıyorum gidip gezeyim evde oturmakla ömür geçmiyorrrr, 2 saate gelirim, kendinize çook dikkat ediniz...
hiç unuturmuyum canım takipteyim ama yazamıyorum işler yoğun biraz malum şu patlama olayı da insanın içinde hiçbişeye heves bırakmadı Ankarada canlar biraz sıkkıngibigibiyim unuttu bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?